209/2016. (VIII. 23.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: 6. számú felnőtt háziorvosi körzet feladat-ellátási szerződésének módosítása
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
209/2016. (VIII. 23.) Gye. Kt. Üokke. Határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi döntési javaslat elfogadását:
 
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a HUMÁN REGISZTER BT kérelmének helyt adva, a 2012. október 15. napján kötött terület-ellátási szerződés módosításához a helyettesítő orvos személyének változása okán hozzájárul és az alábbi szerződés módosítást fogadja el és ezzel egyidejűleg felkéri Toldi Balázs polgármestert, hogy gondoskodjon a szerződés megkötéséről:
 
Feladat-ellátási szerződés
2016. évi I. módosítása
 
mely létrejött egyrészről Gyomaendrőd Város Önkormányzata (5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. , képviseli: Toldi Balázs polgármester) továbbiakban: Megbízó valamint
            másrészről a HUMÁN REGISZTER BT (képviseli. Dr. Petrikó Attila Gáborsz.: Nagyszalonta, 1968. november 18., an.: Tóth Mária), mint egészségügyi szolgáltató (továbbiakban: Megbízott) között az alábbi feltételekkel:
 
Előzmény: 
A felek 2012. október 15. napján 5. évre szóló határozott időtartamú szerződést kötöttek terület-ellátási kötelezettséggel, felnőtt háziorvosi körzet ellátására. A helyettesítést végző orvos személyében változás történt, ezért a szerződés 2.2.4. pontja az alábbiakra módosul:
 
1. Megbízott köteles mind saját maga, mind a körzeti nővér helyettesítéséről a képesítési előírásoknak megfelelő orvossal, nővérrel saját költségére gondoskodni. A helyettesítés vonatkozásában megbízott köteles a mindenkor hatályos jogszabályban leírtak szerint eljárni.
 
A helyettesítő orvos neve:              Dr. Kolozsvári Árpád
Dr. Katona Piroska
A felek által Gyomaendrődön 2012. október 15. napján kötött szerződés egyéb rendelkezései nem módosulnak.
 
Jelen megállapodásban nem rendezett kérdésekben az egészségügyi, társadalombiztosítási jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadók.
 
Szerződő felek jelen szerződést elolvasás, értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt alulírott helyen és napon jóváhagyólag aláírták. Jelen szerződés 5 példányban készült és számozott oldalt tartalmaz.
 
Gyomaendrőd, 2016. augusztus 31. ……
…………………………….                                                          ………………………………..
HUMÁN REGISZTER BT                                 Gyomaendrőd Város Önkormányzata
Dr. Petrikó Attila  Gábor                                                        Toldi Balázs
       háziorvos                                                                        polgármester
« Vissza
Vissza a főmenübe