272/2016. (IX. 20.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Templárius Alapítvány pályázat benyújtásának támogatása
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
272/2016. (IX. 20.) Gye. Kt. Üokke. Határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi döntési javaslat elfogadását:
 
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja a Templárius Alapítvány (5502 Gyomaendrőd, Martos Flóra utca 5. szám)  „Lélekkel az emberért"- a Templárius Civil Központ fejlesztése a rászorulók támogatására című pályázat benyújtását az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében, az EFOP-1.3.5-16 „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével" című felhívásra.
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a pályázat benyújtásához, a határidő miatt korábban kiadott alábbi tartalmú nyilatkozattal egyetért, és azt tudomásul veszi. 
Támogató nyilatkozat
az
EFOP-1.3.5-16
 „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével" című felhívásához
 
Alulírott Toldi Balázs polgármester, mint Gyomaendrőd Város Önkormányzata ( 5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.) képviseletére jogosult személy kijelentem, hogy a „Lélekkel az emberért"- a Templárius Civil Központ fejlesztése a rászorulók támogatására című támogatási kérelemben megismert projekt, mely az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében, az EFOP-1.3.5-16 „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével" című felhívásra került benyújtásra, illeszkedik a helyi esélyegyenlőségi programhoz.
 
A nyilatkozatot csak és kizárólag a pályázat benyújtásához adom ki.
 
A nyilatkozat a benyújtását követően Gyomaendrőd Város Önkormányzata részéről semmilyen nemű kötelezettségvállalást nem keletkeztet.
Kelt: Gyomaendrőd, 2016. szeptember 14. 
 
 
………………………………………………
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat képviseletében
Toldi Balázs
polgármester
« Vissza
Vissza a főmenübe