286/2016. (X. 18.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: GYÜSZ-TE megállapodásban vállalt éves feladatterv és beszámoló
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
286/2016. (X. 18.) Gye. Kt. Üokke. Határozata
 
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi döntési javaslat elfogadását:
 
 
1.
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 68/2016. (II.11.) Gye. Kt. határozata alapján megkötött ​hatályos megállapodás II. fejezetének 5. pontja értelmében a GYÜSZ-TE, mint TDM szervezet által elkészített 2017. évre vonatkozó feladattervét (melynek része a marketingterv) megismerte, az abban foglaltakkal egyetért, azonban pénzügyi kötelezettséget nem vállal.

2.
A Képviselő-testület a 2017 évre vállalt marketingterv költség mellékletben szereplő költségeket megismerte, a GYÜSZ-TE által adott marketingfeladatokra vonatkozó opcionális ajánlatokat megismerte, a költségeket nem vállalja.
 
3. 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 68/2016. (II.11.) Gye. Kt. határozata alapján élő megállapodás II. fejezet 6. pontja értelmében a GYÜSZ-TE, mint TDM szervezet 2016. októberi beszámolóját, a Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság véleményével elfogadja. 
 
« Vissza
Vissza a főmenübe