61/2017. (II. 15.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Ovi-Sport Program pályázat

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

61/2017. (II. 15.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat 

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolta a Képviselő-testületnek a következő döntési javaslat elfogadását:

„Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot kíván benyújtani az OVI-FOCI Közhasznú Alapítvány pályázati felhívására, Ovi-Sport Pálya megvalósítása érdekében.

Megvalósítás helyszíne:

Százszorszép Óvoda (5500 Gyomaendrőd, Kossuth L. u. 7., Hrsz.: 113.)

A pályázat megvalósításához szükséges önerő összegét 2.850.000 Ft-ot Gyomaendrőd Város Önkormányzata a 2017. évi költségvetési rendelet 8. melléklet 107-es sor TOP és egyéb pályázati saját erő keret terhére biztosítja.

Gyomaendrőd Város Önkormányzata kötelezettséget vállal arra, hogy a pályázat pozitív elbírálásáról szóló értesítést követő 60 napon belül az OVI-FOCI Közhasznú Alapítvánnyal támogatási szerződést köt.

Gyomaendrőd Város Önkormányzata megismerte, támogatja és az OVI-FOCI Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve megvalósítja az Alapítvány kizárólagos rendelkezési körébe tartozó OVI-FOCI, OVI-SPORT PROGRAMOT.

A Képviselő-testület felhatalmazza Toldi Balázs polgármestert a szükséges intézkedések és jognyilatkozatok megtételére.” 

« Vissza
Vissza a főmenübe