326/2017. (XI. 14.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaendrőd Város Önkormányzata és Intézményei részére villamos energia beszerzése, valamint Gyomaendrőd Város közigazgatási területén a közvilágítás villamos energia igényének biztosítása 2018. évben

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

326/2017. (XI. 14.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat

Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága jóváhagyja a „Gyomaendrőd Város Önkormányzat és Intézményei részére villamos-energia beszerzése, valamint Gyomaendrőd Város közigazgatási területén a közvilágítás villamos energia igényének biztosítása 2017.” tárgyú közbeszerzési eljárást megindító ajánlati felhívást és közbeszerzési dokumentumot.


Egyben utasítja a Közbeszerzési Csoportot, hogy tárgyi eljárás összefoglaló tájékoztatóját a döntést követően a Közbeszerzési Hatóság részére küldje meg.


A Kbt. 113. § (2) bekezdésének megfelelően az alábbi gazdasági szereplők részére – valamint mindazoknak a gazdasági szereplőknek is, akik az ajánlatkérőnél az eljárás iránt érdeklődésüket jelezték – ajánlattételre felhívás céljából, tárgyi közbeszerzési dokumentumot a jelölt határidőben küldje meg:

1.  DÉMÁSZ Zrt.  6720.Szeged, Klauzál tér 9,  

2.  MVM Partner Zrt. 1031 Budapest, Szentendrei út 207-209. 

3.  E.ON Energiakereskedelmi Kft. 1051 Budapest, Széchenyi István tér 7-8.  

« Vissza
Vissza a főmenübe