384/2017. (XII. 13.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Pályázati felhívás I. világháborús emlékmű felújítására

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

384/2017. (XII. 13.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat

Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés A alternatívája szerinti döntési javaslat elfogadását:

„Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által kiírt KKETTKK CP-02 jelű pályázati kiírásra Gyomaendrődön a Szabadság tér és a Hősök útja kereszteződésében található, I. világháború történelmi emlékeit őrző emlékmű felújítása, rendbetétele érdekében.

A Képviselő-testület műszaki tartalomként az emlékmű (szarkofágok és szoborcsoport alatti talapzat) mészkőlappal történő burkolását, a lábazat újra műkövezését a szoborcsoport tisztítását, valamint a betűk mészkőbe történő vésését és festését támogatja, melyhez 1.977.100 Ft önerőt biztosít, Gyomaendrőd Város Önkormányzatának 2017. évi költségvetéséről szóló 7/2017.(II.21.) önkormányzati rendeletébe beépített 2016. évi szabad maradvány terhére.

A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szükséges intézkedések és jognyilatkozatok megtételére.”

« Vissza
Vissza a főmenübe