36/2018. (II. 21.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló önkormányzati rendelet felülvizsgálata

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

36/2018. (II. 21.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek a következő döntési javaslat elfogadását:

 Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testületének

.../…... (...) Önkormányzati rendelete

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól

(tervezet)

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak, valamint egyes centrális alárendeltségű szervek feladat- és hatásköreiről szóló 1991. évi XX. törvény 138. § (1) bekezdés j) pontjában és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 18. § (1) bekezdésben, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésben, a 143. § (4) bekezdés i) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában biztosított hatáskörében eljárva a következőket rendeli el:

 

1.      A rendelet hatálya

  

1. § (1) A rendelet tárgyi hatálya Gyomaendrőd Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában lévő

a)      ingatlan és ingó vagyonra,

b)      immateriális javakra,

c)      az ingatlanhoz kapcsolódó vagyoni értékű jogokra,

d)     értékpapírokra,

e)      követelésekre,

f)       gazdasági társaságban az Önkormányzatot megillető társasági részesedésekre,

ezek hasznosítására, elidegenítésére, megterhelésére, vagyonkezelésbe adására, gazdasági társaságba, non-profit gazdasági társaságba történő apportálására terjed ki.

(2) A rendelet hatálya nem terjed ki az önkormányzati lakások és helyiségek bérletét és elidegenítését szabályozó önkormányzati rendelet hatálya alá tartozó lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére, elidegenítésére.

 

2.      Az Önkormányzati vagyon elemei

 

2. §  (1) Az Önkormányzat vagyona:

a) az 1. mellékletben meghatározott, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősített vagyon,

b) a 2. mellékletben meghatározott forgalomképtelennek minősített vagyon,

c) a 3. mellékletben meghatározott közfeladat ellátását szolgáló korlátozottan forgalomképes vagyon,  

d) az a), b) és c) pontokba nem tartozó, a kataszteri nyilvántartás szerinti üzleti vagyon.

 

3.      Vagyongazdálkodási terv

 

3. § (1) Az Önkormányzat közép és hosszútávú vagyongazdálkodási terve tartalmazza a vagyon kezelésére, hasznosítására, fejlesztésre, gyarapítására vonatkozó célkitűzéseket és feladatokat, ezek végrehajtásának eszközeit, módjait, időbeli ütemezését.

(2) A vagyongazdálkodási tervet 5 évenként felül kell vizsgálni.

 

4.      Tulajdonosi jogok gyakorlása

 

4. § A Polgármester átruházott hatáskörben dönt

a) az önkormányzati vagyontárgy 1 évet meg nem haladó időtartamú hasznosításáról nettó 1 millió Ft/év bérleti díj értékhatárig.

c) Az átmenetileg szabad pénzeszközök lekötéséről legfeljebb 1 év időtartamig.

d) Az önkormányzati követelések behajtása során részlefizetés engedélyezéséről legfeljebb 1 év időtartamig, 1 millió Ft értékhatárig.

e) Mezőgazdasági termények, termékek és szaporulatok értékesítéséről, szerződésenként nettó 5 millió forint értékhatárig.

f) Előállított termékek használatba adásáról kötelező feladatot ellátó költségvetési szervek és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok részére, 500 ezer Ft egyedi értékhatárig.

g) Az önkormányzati vagyont érintő közműszolgáltatók fejlesztéseinél a tulajdonosi nyilatkozat megtételéről.

h) Jogosult az önkormányzati ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára szolgalmi jogot, vezeték jogot és használati jogot alapítani 1 millió forint értékhatárig.

i) Tulajdonosi hozzájárulást adni az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanokat érintő átalakításhoz, beruházáshoz, fejlesztéshez, amennyiben az elvégezni kívánt munkálatok nem építési engedély-kötelesek.

j) Ingatlanra bejegyzett jelzálog, vagy elidegenítési és terhelési tilalom Önkormányzatot megillető jogainak a gyakorlása.

k) Az önkormányzati követeléseket engedményezéssel, vagy tartozásátvállalással kapcsolatos jognyilatkozatok megtétele 1 millió Ft értékhatárig.

l) Az Önkormányzat tényleges vagy várományos vagyonát érintő perbeli vagy peren kívüli egyezség megkötése, 1 millió Ft értékhatárig.

m) A csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló törvény alapján hitelezői jognyilatkozatok megtétele, 1 millió Ft értékhatárig.

n) Az önkormányzati tulajdonú ingatlannal kapcsolatos hatósági eljárásban - amennyiben a rendelet szerint az ingatlan hasznosításáról a Képviselő-testület hoz döntést, ezen testület határozatában foglalt felhatalmazás alapján - tulajdonost megillető jogok gyakorolásáról.

o) Ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzéssel kapcsolatos jognyilatkozatok megtételéről

p) Víziállás létesítésének engedélyezéséről az önkormányzati tulajdonban lévő vízterületekre.

 

 

5.      Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása

 

5. § (1) Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyon elidegenítésére, hasznosítására, vagyonkezelésére, haszonbérletbe adására, megterhelésére irányuló döntést megelőzően az adott vagyontárgy értékét meg kell határozni.

(2) A vagyontárgy értéke megállapításának módjai

a) ingóság esetén a vagyontárggyal azonos, vagy jellemző tulajdonságaiban a hozzá legközelebb álló, kereskedelemben kapható dolog ára,

b) ingatlanok értékesítése, vagy ingatlanok megterhelése esetében ingatlanforgalmi értékbecslő által meghatározott érték, hat hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján.

(3) Ingatlanok értékesítése, megterhelése esetében forgalmi értékbecslésben meghatározott értéknél alacsonyabb nem lehet a vételár.

(4) A vagyontárgy feletti rendelkezési jog gyakorlóját az adott vagyontárgy értékétől függően, illetve - ha a hasznosítás csak a vagyontárgy egy részére vonatkozik - a vagyonrész értéke alapján kell megállapítani.

(5) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.

 

6.      A vagyontárgy forgalomképességének változása átminősítéssel

 

6. § Ha a vagyontárgy rendeltetési célja megváltozik és a törzsvagyoni minősítés fenntartása az adott vagyontárgy esetében a továbbiakban nem indokolt, a Képviselő-testület a vagyontárgy törzsvagyoni minősítését megváltoztathatja.  

 

7.      Az önkormányzati vagyon elidegenítése

 

7. § (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése a (2) bekezdésben meghatározott esetek kivételével versenyeztetési eljárás útján a legmagasabb összegű ajánlat értékelési szempontja alapján történik, vagy összességében a legelőnyösebb ajánlat értékelési szempontja alapján történik.

(2) Mellőzhető a versenyeztetés amennyiben

a) az ingatlanvagyon egyedi forgalmi értéke nem éri el a nettó 5 millió Ft-ot,

b) ingó vagyon egyedi forgalmi értéke nem éri el a nettó 2 millió Ft-ot,

c) mezőgazdasági termények, termékek szaporulat együttes forgalmi értéke nem éri el a nettó 5 millió Ft-ot,

d) a telek-kiegészítésként történő ingatlanértékesítés esetén, amennyiben a telekrészlet kizárólag egy önálló ingatlanhoz csatolható, a telekrész egyedi forgalmi értéke nem éri el a nettó 5 millió Ft-ot, és annak nagysága nem haladja meg az egész ingatlan területének 20%-át.

 

8.      Az önkormányzati vagyon hasznosítása

 

8. § (1) Az önkormányzati vagyon hasznosítása a (2) bekezdésben meghatározott esetek kivételével versenyeztetési eljárás útján a legmagasabb összegű ellenszolgáltatás, vagy összességében a legelőnyösebb ajánlat értékelési szempontja alapján történik.

 

(2) Mellőzhető a versenyeztetés, amennyiben 

a) a vagyonelemek hasznosítása szerződésenként nettó 2 millió Ft/év bérleti díj értékhatárig, és a hasznosítás időtartama nem haladja meg az 1 évet,

b) termőföldek haszonbérletbe adása esetén, a haszonbérleti jogviszony azonos feltételek melletti meghosszabbításánál, ha a módosítás időtartama nem haladja meg az 5 évet. 

c) kizárólagos vagy többségi önkormányzati befolyás alatt álló gazdasági társaság részre ingatlan vagy ingó vagyon hasznosítása

(3) A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló törvény rendelkezési szerinti használat átengedésének nem minősülő, földhasználati jogosultságnak az önkormányzat a többségi befolyása alatt álló mezőgazdasági termelőszervezet javára történő átengedése esetében.

 

9. Az önkormányzati vagyonkezelők jogállása

9. § (1) Az önkormányzati vagyonkezelő a használatában lévő önkormányzati vagyonnal közfeladatai ellátásának sérelme nélkül a törvények és e rendelet korlátai között önállóan gazdálkodik.

(2) Az önkormányzati vagyonkezelőt illető használat joga a (3) bekezdésben foglaltak kivételével ingyenes, az önkormányzat a használat ellenértékét nem követelheti, de az önkormányzati vagyonkezelő köteles teljesíteni az önkormányzatot, mint a tulajdonost a vagyontárgy után terhelő pénzügyi kötelezettségeket.

(3) Gazdasági Társaság, közhasznú társaság vagyonkezelésében lévő közmű utáni használati jogért díjat kell fizetni.

(4) Önkormányzati vagyonkezelő a Képviselő-testület engedélyével alapíthat gazdasági társaságot, szerezhet gazdasági társaságban érdekeltséget, teljesíthet alapítványi hozzájárulást.

(5) Az önkormányzat vagyonkezelő szervei jogosultak:

a) A kezelésükben lévő vagyontárgyak birtoklására, használatára, hasznának szedésére, a birtokvédelemre.

b) A közszolgáltatásban nélkülözhető vagyontárgyak meghatározott időre történő bérbeadására, egyéb hasznosítására.

c) A kezelésükben lévő ingó vagyontárgyak e rendeletben szabályozott módon történő elidegenítésére.

d) A vagyontárgyak megterheléséhez a képviselő- testület engedélye kell.

e) A vagyonkezelő szervezetek kötelesek a kezelésükben lévő vagyontárgyak fenntartásával, üzemelésével, karbantartásával, felújításával kapcsolatos feladatokat normatív bevételeikből, a hasznosításból és a felmerülő támogatásokból származó bevételek terhére ellátni.

f) A vagyonkezelő szervek vezetői a vagyonkezeléssel kapcsolatos feladatok végrehajtásáról az éves zárszámadás keretében kötelesek számot adni.

g) A polgármester és a Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság (a továbbiakban: pénzügyi bizottság) a vagyonkezeléssel megbízott szervek vezetőit e feladatuk ellátásáról rendszeresen, külön is beszámoltathatják.

(6) Az önkormányzat a vagyonkezelői jogot visszterhes vagyonkezelői szerződéssel adja át a vagyon kezelőjének.

(7)    A vagyonkezelői jog ellenértékét a Képviselő-testület egyedi döntésével határozza meg.

(8) A vagyonkezelői jog ellenértékének meghatározása során figyelembe kell venni a vagyonkezelésbe adott vagyon rendeltetését, az önkormányzati feladat jellegét, a működtetés költségeit, a vagyon értékét, műszaki állapotát, a vagyonhoz kapcsolódó, valamint az abból következő kötelezettségeket, illetve jogszabály vagy megállapodás alapján előírt, önkormányzatot terhelő más kötelezettséget.
 

10. Vagyonkezelési jog megszerzésének és gyakorlásának feltételei

10. § A vagyonkezelési jog akkor adható át ha a vagyonkezelői jog jogosultja vállalja, hogy:

a) a vagyonelemet közfeladat ellátására vagy a közfeladat ellátásához kapcsolódó tevékenységhez használja,

b) a vagyonelem értékcsökkenésével arányos mértékű állagmegóvási, karbantartási munkák elvégzését,

c) a vagyonkezelésbe vett vagyonelemhez kapcsolódó nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését,

d) a szerződés teljesítésének biztosítására szolgáló mellékkötelezettségeket és egyéb biztosítékokat,

e) a vagyonkezelői jog megszerzéséhez kapcsolódó költségek viselését,

f) viseli a vagyonelemhez kapcsolódó terheket és kötelezettségeket

11. Vagyonkezelői jog ellenőrzésére vonatkozó szabályok
 

11. § (1) A vagyonkezelőt megillető jogok gyakorlását, annak szabályszerűségét, célszerűségét, a kötelezettségek teljesítését a pénzügyi bizottság ellenőrzi.

(2) A pénzügyi bizottság jogosult:

a) a vagyonkezelő kezelésében álló önkormányzati tulajdonú ingatlan területére belépni,

b) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó közérdekből nyilvános adat megismerésére és okiratba betekintésre,

(3) A vagyonkezelő jogosult:

a) az ellenőrzési cselekményeknél jelen lenni,

b) az ellenőrzés megállapításait megismerni, a jelentéstervezetre észrevételt tenni.

(4) A vagyonkezelő köteles:

a) az ellenőrzés végrehajtását elősegíteni, abban együttműködni,

b) az ellenőrzést végző részére szóban vagy írásban kért tájékoztatást, felvilágosítást, nyilatkozatot megadni, a dokumentációkba a betekintést biztosítani,

c) az ellenőrzést végző kérésére, a rendelkezésre bocsátott dokumentum teljességéről nyilatkozni,

d) az ellenőrzés zavartalan elvégzéséhez szükséges egyéb feltételeket megteremteni,
e) az ellenőrzés megállapításai, javaslatai alapján tett intézkedéseiről az önkormányzatot 30 napon belül tájékoztatni.

(5) A pénzügyi bizottság az ellenőrzés megállapításairól készített összefoglaló jelentést köteles a soron következő Képviselő - testületi ülésre beterjeszteni.

 

 

12. Önkormányzati intézmények működéséhez biztosított vagyon használata

 

12. § (1) Az Önkormányzat intézményei használati joguknál fogva a tulajdonostól elvárható gondossággal jogosultak és kötelesek a vagyon rendeltetésszerű használatára, működtetésére, fenntartására, hasznosítására, a vagyonhoz fűződő közterhek viselésére, és kötelesek a használatukban lévő vagyon számviteli előírások szerinti nyilvántartására és adatszolgáltatásra.

(2) Az Önkormányzat intézményeinek joga a használatukban lévő ingatlanok, ingók és egyéb javak hasznosításával – az alaptevékenységet nem sértő, és kizárólag az intézmény bevételeit növelő - bevételszerző tevékenységet folytatni.

(3) Az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlant az intézmény vezetője egy évig terjedő időtartamra jogosult bérbe vagy használatba adni. Egy éven túli bérbe vagy használatba adáshoz a Képviselő-testület hozzájárulása szükséges.

(4) A bevételszerző tevékenység eredményességéért és jogszerűségéért az Önkormányzat intézményének vezetője felel.

 

13. Önkormányzati vagyon ingyenes átengedése

 

13. § (1) Az Önkormányzat a tulajdonában lévő vagyontárgyakat a Képviselő-testület döntése vagy törvényi kötelezettsége alapján adhatja ingyenes használatba.

(2) Az ingyenes használatra vonatkozóan használati szerződést kell kötni.

(3) Az ingyenes használónak az ingatlan fenntartásával, üzemeltetésével kapcsolatban felmerülő tényleges költségek, a használt területtel arányos részét meg kell térítenie.

(4) A használót az ingatlan rendeltetésszerű használatával kapcsolatosan az alábbi főköltségek terhelik:

a) az általa használt helyiségek rendeltetés szerű használata, állagának megóvása, belső felújítása és karbantartása;

b) a közös használatú helyiségek közüzemi díjainak megfizetése a használó és a használatba adó között létrejött - megállapodás alapján;

c) A Képviselő-testület az ingyenes használatba adásról hozott döntésében az előző pontokban meghatározottakon felül további költségek viselését is előírhatja a használó részére.

 

 

14. A versenyeztetési eljárás

 

14. § (1) A versenyeztetési eljárást az Önkormányzat versenyeztetési szabályzatban leírtak szerint kell lefolytatni.

 

 

15. Záró rendelkezések

 

 

15. § (1) Ez a rendelet 2018. március 1-jén lép hatályba.

(2) Hatályát veszti Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 14/2003. (VI. 5.) önkormányzati rendelete.

 

1. melléklet a …/…. (....) Önkormányzati rendelethez

Gyomaendrőd Város Önkormányzata kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonná minősített vagyonelemei

 

 

 A

 B

 C

 D

 1.     

 Helyrajzi szám

 Megnevezés az ingatlan-nyilvántartásban

 Terület(ha)

 Aranykorona érték

 2.     

 B/1245

 Holt-Körös

 1,3126

 

 3.     

 B/1247

 Holt-Körös

 3,2868

 

 4.     

 B/1301

 Holt-Körös

 5,5897

 

 5.     

 B/3265

 Holt-Körös

 5,4903

 

 6.     

 B/3406

 Holt-Körös

 3,8194

 

 7.     

 B/6243

 Holt-Körös

 6,1978

 

 8.     

 B/6269

 Holt-Körös

 1,3056

 

 9.     

 B/6318

 Holt-Körös

 3,8707

 

 10. 

 B/6406

 Holt-Körös

 2,4118

 

 11. 

 B/6765/3

 Holt-Körös

 7,3785

 

 12. 

 K/0389

 Holt-Körös

 10,3844

 

 13. 

 K/0776

 Holt-Körös

 7,5090

 

 14. 

 K/01021

 Holt-Körös

 11,1007

 

 15. 

 K/02800

 Holt-Körös

 4,4856

 

 16. 

 K/02809

 Holt-Körös

 16,3027

 

 17. 

 K/02837

 Holt-Körös

 9,2318

 

 18. 

 K/02846

 Holt-Körös

 2,5157

 

 19. 

 K/02853

 Holt-Körös

 6,8077

 

 20. 

 B/6772

 Termálkút

 405 m2

 

 21. 

 K/02238/3

 Szennyvíztisztító telep,
Valamint Üzemeltetésre átadott vízi - közmű vagyon, amelynek részletezése a Békés Megyei vízművek Zrt. és Gyomaendrőd Város Önkormányzata által megkötött vagyonkezelési és üzemeltetési szerződésben, valamint az ahhoz tartozó mellékletekben található.
 

 2,4715

 

 22. 

 

 szántó

 5,2892

 61,56

 23. 

 K/2629/38

 szántó

 65,4355

 981,42

 24. 

 Z/14704/1

 szántó

 1,4768

 18,02

 25. 

 K/2155/7

 szántó

 23,8990

 1070,28

 26. 

 K/2754/3

 szántó

 16,6814

 416,10

 27. 

 K/1278/5

 szántó

 0,5754

 10,01

 28. 

 K/1482/2

 szántó

 0,5755

 7,02

 29. 

 Z/14002

 szántó

 10,0652

 313,06

 30. 

 K/75/24

 szántó

 0,6099

 13,78

 31. 

 K/75/42

 szántó

 0,3320

 7,50

 32. 

 K/82/16

 szántó

 5,1071

 76,85

 33. 

 K/2691/9

 szántó

 22,9035

 347,95

 34. 

 B/7681/5

 szántó

 3,6507

 63,52

 35. 

 K/2693/5

 szántó

 34,4666

 533,16

 36. 

 K/2284/14

 szántó

 15,2686

 310,14

 37. 

 K/2284/17

 szántó

 9,0040

 175,03

 38. 

 K/2287/5

 szántó

 11,9057

 256,87

 39. 

 K/2290/2

 szántó

 20,7034

 412,33

 40. 

 K/2290/3

 szántó

 18,5570

 373,37

 41. 

 K/2294/10

 szántó

 9,5651

 179,05

 42. 

 K/2294/6

 szántó

 1,1642

 24,31

 43. 

 K/2294/7

 szántó

 13,5932

 299,62

 44. 

 K/2294/8

 szántó

 13,6098

 283,72

 45. 

 K/2294/9

 szántó

 10,2664

 186,68

 46. 

 B/6765/7

 szántó

 2,1370

 85,50

 47. 

 K/2750/9

 szántó

 6,8598

 185,47

 48. 

 Z/10080

 szántó

 0,6546

 14,79

 49. 

 K/2626/4

 szántó

 31,9365

 431,99

 50. 

 K/1128/3

 szántó

 0,4776

 10,79

 51. 

 K/2155/4

 szántó

 0,4316

 19,51

 52. 

 K/2253/13

 szántó

 0,4140

 9,03

 53. 

 K/2774/12

 szántó

 0,7708

 8,59

 54. 

 K/28/2

 szántó

 4,3303

 50,83

 55. 

 K/296/12

 szántó

 0,2876

 11,99

 56. 

 Z/13103/1

 szántó

 0,2536

 1,42

 57. 

 Z/13473/3

 szántó

 0,3420

 7,73

 58. 

 Z/13845

 szántó

 0,2928

 9,93

 59. 

 Z/14001

 szántó

 0,3496

 7,90

 60. 

 Z/14003/3

 szántó

 1,3416

 30,32

 61. 

 Z/15053/1

 szántó

 0,4385

 14,87

 62. 

 Z/15060/52

 szántó

 0,7093

 8,65

 63. 

 Z/9875

 szántó

 0,3064

 12,78

 64. 

 K/2667/9

 szántó

 5,7650

 138,49

 65. 

 Z/8406

 szántó

 0,7251

 16,39

 66. 

 K/155/17

 szántó

 32,5898

 1345,48

 67. 

 K/2754/1

 szántó

 23,4000

 542,78

 68. 

 K/2284/19

 gyep (legelő)

 1,3686

 7,12

 69. 

 K/2289/2

 gyep (legelő)

 0,5440

 8,49

 70. 

 K/2291/1

 gyep (legelő)

 0,9014

 7,84

 71. 

 K/2420/4

 gyep (legelő)

 0,9177

 7,98

 72. 

 K/2460

 gyep (legelő)

 0,6315

 9,85

 73. 

 K/2629/39

 gyep (legelő)

 40,8892

 261,68

 74. 

 K/2754/5

 gyep (legelő)

 1,8938

 16,48

 75. 

 Z/14879/7

 gyep (legelő)

 0,4718

 2,45

 76. 

 Z/15187

 gyep (legelő)

 1,1716

 6,09

 77. 

 B/668/4

 erdő

 5,7873

 40,51

 78. 

 K/1254/6

 erdő

 0,7316

 5,12

 79. 

 K/2173/1

 erdő

 0,3132

 2,19

 80. 

 K/2809

 erdő

 0,8938

 6,26

 81. 

 Z/13728

 erdő

 0,5609

 3,93

 82. 

 Z/13109/1

 kert

 0,0525

 1,37

 83. 

 Z/13112/1

 kert

 0,0518

 1,35

 84. 

 Z/13131

 kert

 0,0673

 1,76

 85. 

 Z/13137

 kert

 0,0485

 1,26

 86. 

 Z/13143

 kert

 0,0555

 1,44

 87. 

 Z/13146

 kert

 0,0249

 0,65

 88. 

 Z/13150

 kert

 0,0478

 1,24

 89. 

 Z/13157

 kert

 0,0642

 1,67

 90. 

 Z/13165

 kert

 0,1072

 2,80

 91. 

 Z/13171

 kert

 0,0975

 2,54

 92. 

 Z/13179

 kert

 0,1360

 3,55

 93. 

 Z/13197

 kert

 0,0386

 1,00

 94. 

 Z/13205

 kert

 0,1690

 0,43

 95. 

 K/2809

 nádas

 1,4009

 14,57

 96. 

 K/389

 nádas

 0,7275

 7,57

           

2. melléklet a 10/2018. (II. 27.) önkormányzati rendelethez

Gyomaendrőd Város Önkormányzata forgalomképtelen vagyoni elemei

 

A

B

C

1

Helyrajzi szám

Művelési ág

Terület (ha)

2

01002/2

kivett csatorna

0,2119

3

01004/2

kivett út

0,8035

4

01004/3

kivett csatorna

1,1101

5

01004/4

kivett csatorna

1,1139

6

01005/

kivett árok; kivett út; kivett árok

1,8578

7

01007/4

kivett út; kivett árok; kivett árok

0,9289

8

01007/5

kivett út

0,5387

9

01009/5

kivett csatorna; kivett töltés;kivett töltés

0,8632

10

01009/6

kivett csatorna

0,789

11

0101/1

kivett út

0,1634

12

0101/2

kivett árok

0,1141

13

01011/

kivett saját használatú út

0,1025

14

01013/

kivett közút

2,3858

15

01019/

kivett út

0,0919

16

0102/6

kivett út

0,6859

17

01023/

kivett út

0,3349

18

01029/

kivett út

0,0458

19

01033/

kivett út

3,9756

20

01034/13

kivett út

0,7901

21

01034/15

kivett csatorna

0,0775

22

01034/5

kivett csatorna

0,0483

23

01038/

kivett út

0,6228

24

0104/1

kivett út

0,2393

25

0104/2

kivett út

0,2592

26

01042/

kivett út

0,2103

27

01044/

kivett csatorna

0,3616

28

01046/

kivett út

0,1831

29

01047/

kivett csatorna

0,1945

30

01051/

kivett út

0,348

31

01057/

kivett közút

0,1576

32

01063/

kivett csatorna

0,2936

33

01067/

kivett csatorna

0,1516

34

0107/10

kivett út

0,4804

35

0107/11

kivett út

0,283

36

0107/7

kivett út

0,2439

37

0107/9

kivett árok

0,3135

38

01073/10

kivett csatorna

0,5918

39

01073/4

kivett saját használatú út

1,1701

40

01073/5

kivett csatorna

0,9999

41

01073/7

kivett csatorna

1,3108

42

01073/8

kivett csatorna

0,2073

43

01075/

kivett út

2,6136

44

01077/1

kivett csatorna

0,6215

45

01077/2

kivett saját használatú út

0,7239

46

01077/3

kivett csatorna

0,5682

47

01077/5

kivett csatorna

0,7127

48

01077/6

kivett csatorna

0,5241

49

01077/8

kivett csatorna

0,3964

50

01080/1

kivett csatorna

0,3667

51

01080/2

kivett saját használatú út

0,3576

52

01080/3

kivett csatorna

0,3446

53

01080/5

kivett csatorna

0,3208

54

01080/7

kivett csatorna

0,4054

55

01080/8

kivett csatorna

0,0475

56

01080/9

kivett csatorna

0,2246

57

01081/

kivett út

0,2303

58

01082/

kivett út

0,9513

59

01084/

kivett út

1,1373

60

01085/4

kivett csatorna

0,1025

61

01086/

kivett út

0,479

62

01087/4

kivett csatorna

0,1092

63

01089/3

kivett csatorna

0,16

64

01091/

kivett saját használatú út

0,2791

65

01094/

kivett út

2,2021

66

01095/

kivett út

0,728

67

01098/

kivett út

0,1642

68

01099/

kivett közút

0,8953

69

011/1

kivett szivattyúház

0,0586

70

01103/

kivett csatorna

0,0383

71

01105/13

kivett út

0,1633

72

01105/18

kivett út

0,4333

73

01106/18

kivett út

0,5121

74

01107/

kivett út

0,0562

75

0111/1

kivett út

5,0793

76

01111/

kivett út

1,7088

77

01113/

kivett csatorna

0,1151

78

01114/

kivett csatorna

0,2081

79

01116/

kivett út

0,135

80

01124/

kivett út

0,1704

81

0113/2

kivett út

1,1398

82

01131/

kivett út

0,3028

83

01134/1

kivett út

0,4599

84

01134/2

kivett csatorna

0,4275

85

01136/

kivett töltés

0,9415

86

01137/11

kivett csatorna

0,5789

87

01141/2

kivett út

0,0214

88

01141/4

kivett út

0,1516

89

01142/1

kivett út

0,0049

90

01142/2

kivett út

0,0065

91

01144/1

kivett út

0,7928

92

01144/2

kivett út

0,2623

93

01145/26

kivett út

0,0808

94

01146/2

kivett út

0,0216

95

01152/

kivett út

0,2456

96

01155/

kivett út

0,3834

97

01157/

kivett út

0,2873

98

01160/

kivett út

0,1901

99

01163/9

kivett út

0,5271

100

01164/

kivett közút

0,5517

101

01169/

kivett út

0,3109

102

01172/

kivett csatorna

0,1501

103

01173/

kivett közút

0,3386

104

01174/

kivett közút

6,4624

105

01179/

kivett út; kivett árok

0,3423

106

01188/

kivett út; kivett árok

1,6071

107

0119/4

kivett út

0,5262

108

01197/

kivett út

0,1434

109

01198/45

kivett saját használatú út

0,0928

110

01198/46

kivett saját használatú út

0,2123

111

01198/49

kivett út

0,2777

112

01199/

kivett út

0,7077

113

01203/

kivett út

0,7165

114

01206/

kivett út

0,8555

115

01207/

kivett út

0,1753

116

01208/

kivett út

0,0954

117

01214/

kivett út

0,2302

118

01215/

kivett út

2,3003

119

01216/2

kivett út

0,9092

120

01220/3

kivett út

0,6067

121

01220/4

kivett út

0,3632

122

01227/1

kivett csatorna

0,1428

123

01227/3

kivett csatorna

0,2474

124

01229/

kivett árok

0,1843

125

0123/

kivett út

0,167

126

01232/1

kivett út

5,2143

127

01233/

kivett út

1,57

128

01235/

kivett csatorna

0,3539

129

01243/

kivett út

0,3538

130

0125/1

kivett út

0,7769

131

0125/2

kivett út

0,5953

132

01251/

kivett út

0,2603

133

01254/10

kivett út

0,1325

134

01255/

kivett út

0,4113

135

01263/

kivett út; kivett árok; kivett árok

1,8846

136

01267/

kivett út

0,2414

137

01268/

kivett út; kivett árok; kivett árok

2,7585

138

01269/14

kivett csatorna

0,4666

139

01269/15

kivett út

0,57

140

0127/

kivett út

1,8583

141

01270/1

kivett út

3,3027

142

01271/10

kivett út

0,2101

143

01274/

kivett csatorna

0,3922

144

01275/

kivett út

0,9963

145

01279/

kivett út; kivett árok

1,2159

146

01284/

kivett közút

2,5024

147

01286/16

kivett út

0,9363

148

01286/17

kivett csatorna

0,5438

149

0129/

kivett út

0,3058

150

0130/11

kivett út

0,3755

151

01315/6

kivett út

0,0135

152

0132/1

kivett út

0,147

153

0132/2

kivett út

4,9055

154

01323/

kivett út

1,9366

155

01325/1

kivett út

1,2889

156

01326/4

kivett csatorna

0,3042

157

01326/6

kivett csatorna

0,0859

158

01327/

kivett út

0,0904

159

0133/37

kivett út

0,0967

160

01330/

kivett út

2,2661

161

01331/

kivett út

1,3059

162

01334/

kivett út

0,6378

163

01336/11

kivett út

0,4129

164

01337/2

kivett út

0,5017

165

01337/4

kivett árok

0,1784

166

01339/20

kivett út

0,9934

167

01339/5

kivett csatorna

0,852

168

01340/1

kivett út

0,1953

169

01342/

kivett út

0,6889

170

01343/14

kivett út

0,1957

171

01346/

kivett csatorna

0,0757

172

01352/2

kivett út

0,2876

173

0136/

kivett út

1,085

174

01362/1

kivett csatorna

0,7351

175

01362/2

kivett út

0,8771

176

01367/1

kivett út

3,2327

177

01367/2

kivett út

5,2287

178

01368/1

kivett út

1,0259

179

01369/12

kivett csatorna

0,3204

180

01371/1

kivett út

0,2928

181

01371/2

kivett út

0,1199

182

01373/

kivett út

10,7141

183

0140/

kivett út

0,2481

184

0141/

kivett közút

3,0905

185

01447/1

kivett út

0,1656

186

01447/2

kivett út

0,2314

187

01449/

kivett saját használatú út

3,9281

188

01457/

kivett út

0,1941

189

01462/

kivett saját használatú út

0,2259

190

01463/

kivett saját használatú út

0,1655

191

0147/

kivett út

0,2991

192

01476/

kivett töltés

0,2981

193

01478/

kivett csatorna

0,1253

194

0148/

kivett út

0,0751

195

01480/

kivett út

4,2721

196

01483/

kivett csatorna

0,117

197

01484/

kivett csatorna

0,6342

198

01485/

kivett út

0,4761

199

0149/11

kivett út

0,1835

200

01490/

kivett árok

0,6157

201

01492/

kivett út

1,8595

202

01496/

kivett árok

0,2065

203

01497/

kivett saját használatú út; kivett csatorna

0,7097

204

01498/4

kivett csatorna

0,4561

205

01498/5

kivett csatorna

0,1069

206

01498/9

kivett árok

0,1409

207

01503/

kivett út

0,7075

208

01505/

kivett út

0,6586

209

0151/

kivett út

0,9519

210

01517/3

kivett közút

0,7812

211

01517/4

kivett közút

0,0033

212

0152/2

kivett saját használatú út

0,2584

213

0153/

kivett út

1,5625

214

01568/1

kivett közút

3,1939

215

01568/2

kivett közút

0,2481

216

0157/

kivett út

1,5782

217

01578/

kivett út

4,6824

218

01579/

kivett árok

0,3634

219

0158/

kivett út

0,6271

220

01583/

kivett út

1,763

221

01585/

kivett út

0,6182

222

01589/

kivett közút; kivett árok; kivett árok

1,2467

223

01590/

kivett út

0,4402

224

01591/1

kivett út

0,2931

225

01596/2

kivett csatorna

0,1832

226

01598/3

kivett út

4,6211

227

01600/2

kivett árok

0,3378

228

01617/3

kivett út

0,5826

229

01617/4

kivett saját használatú út

0,0005

230

01624/

kivett csatorna

0,7634

231

01628/4

kivett csatorna

0,0021

232

01630/1

kivett út

0,2779

233

01633/

kivett töltés

0,6039

234

0165/4

kivett út

0,6284

235

0183/36

kivett út

0,2349

236

0184/

kivett út

4,5894

237

0185/

kivett út

1,1203

238

0192/4

kivett út

0,3952

239

0193/

kivett út

0,6756

240

0199/2

kivett út

0,6351

241

02003/7

kivett töltés

0,181

242

02006/

kivett csatorna

0,0901

243

02008/

kivett út

1,3973

244

02009/18

kivett csatorna

0,0898

245

0201/18

kivett út

0,2663

246

02010/

kivett csatorna

0,0921

247

02015/

kivett út

0,909

248

02017/

kivett csatorna

0,1705

249

02019/

kivett út

0,0846

250

0202/

kivett út

3,4454

251

02021/

kivett út

1,2708

252

02022/44

kivett út

0,1627

253

02022/49

kivett út

0,0469

254

02022/52

kivett út

0,0399

255

02022/57

kivett árok

0,1438

256

02023/1

kivett út

1,4631

257

02024/11

kivett saját használatú út

0,3602

258

02024/13

kivett csatorna

0,167

259

02026/16

kivett út

0,2728

260

02029/

kivett csatorna

0,3168

261

02030/5

kivett árok

0,1087

262

02033/19

kivett út

0,3183

263

02036/

kivett út

1,4769

264

02037/22

kivett út

0,2554

265

02061/

kivett út

1,4263

266

02062/

kivett út

0,5148

267

02070/

kivett út

1,1169

268

02071/

kivett árok

0,2273

269

02072/

kivett csatorna

0,5994

270

02073/8

kivett út

0,1969

271

02074/

kivett árok

0,1097

272

02076/

kivett árok

0,3022

273

02079/

kivett árok

0,2062

274

0208/2

kivett út

0,6332

275

02080/

kivett árok

0,1132

276

02082/

kivett árok

0,0826

277

02084/1

kivett árapasztó csatorna

0,3741

278

02084/2

kivett út

0,3028

279

02089/

kivett út

0,2749

280

02097/1

kivett út

0,6045

281

02102/63

kivett út

0,4281

282

02105/

kivett út

0,2937

283

02107/3

kivett út

0,4609

284

0211/14

kivett út

0,5277

285

02111/1

kivett út

0,2413

286

02111/2

kivett út

0,2497

287

02113/

kivett út

0,4427

288

02115/1

kivett út

1,6525

289

02116/

kivett út

0,383

290

02117/45

kivett út

1,0935

291

0212/

kivett út

2,8706

292

02121/64

kivett út

0,5467

293

02122/1

kivett út

1,5357

294

02122/2

kivett út

1,2058

295

02123/

kivett út

0,29

296

02127/

kivett út

0,2478

297

02128/17

kivett út

0,1903

298

0213/

kivett út

0,8307

299

02131/2

kivett út

1,7695

300

02132/

kivett út

0,3031

301

02134/

kivett út

0,2497

302

02135/18

kivett út

0,2828

303

02135/75

kivett út

1,0111

304

02136/2

kivett út

0,9752

305

02136/4

kivett út

0,7226

306

02137/

kivett út

0,2758

307

02139/

kivett út

0,2553

308

0214/17

kivett út

0,6099

309

02140/23

kivett út

0,2149

310

02140/29

kivett csatorna; kivett töltés

0,6295

311

02140/34

kivett út

0,0288

312

02141/1

kivett út

0,9292

313

02142/

kivett út

0,3491

314

02143/9

kivett út

0,2651

315

02146/20

kivett út

0,1625

316

02147/1

kivett út

1,9833

317

02147/5

kivett út

0,6142

318

02148/30

kivett út

1,9847

319

02151/

kivett út

0,5514

320

02153/

kivett út

0,9712

321

02154/2

kivett út

1,9546

322

02160/

kivett út

1,3765

323

02163/

kivett csatorna

0,2419

324

02165/

kivett út

0,2203

325

02170/

kivett út

0,6912

326

02177/

kivett út

0,7675

327

02183/

kivett csatorna

0,1999

328

02184/

kivett út

0,7372

329

02187/8

kivett út

0,3292

330

02190/6

kivett út

0,2534

331

02191/

kivett saját használatú út

1,1644

332

02194/8

kivett út

2,5519

333

02195/10

kivett saját használatú út

1,3665

334

02199/

kivett saját használatú út

0,8316

335

02206/9

kivett csatorna

0,0977

336

02207/

kivett út

0,3834

337

02209/1

kivett csatorna

0,4034

338

0221/

kivett út

2,2413

339

02210/

kivett út

0,5162

340

02211/

kivett út

0,3524

341

02217/103

kivett út

0,1528

342

02217/113

kivett út

0,0167

343

02217/19

kivett csatorna

0,1154

344

02217/5

kivett út

0,0797

345

02218/

kivett csatorna

0,4307

346

02219/11

kivett csatorna

0,2879

347

02220/

kivett út

0,1994

348

02221/

kivett út

0,4618

349

02223/

kivett csatorna

0,1378

350

02227/8

kivett csatorna

0,0991

351

02228/2

kivett út; kivett csatorna

1,4814

352

02229/10

kivett út

0,4533

353

02229/5

kivett közút

0,6351

354

02233/10

kivett út; kivett árok

0,3044

355

02235/14

kivett út

0,2217

356

02235/3

kivett út

0,2439

357

02237/1

kivett út

1,3428

358

02237/2

kivett csatorna

0,7536

359

02237/3

kivett út

0,7362

360

02240/10

kivett csatorna

1,1135

361

02241/

kivett csatorna

1,8419

362

02244/4

kivett csatorna

0,7765

363

02244/6

kivett csatorna

0,1339

364

02246/1

kivett út

0,6958

365

02246/2

kivett csatorna

0,1685

366

02249/1

kivett csatorna

0,5734

367

02249/2

kivett út

0,9663

368

02249/3

kivett csatorna

0,8143

369

02249/4

kivett csatorna

0,149

370

0225/1

kivett út

0,8671

371

0225/2

kivett út

0,0415

372

02254/6

kivett csatorna

0,4617

373

02254/8

kivett út

0,3709

374

02255/1

kivett csatorna

1,3685

375

02255/2

kivett út

0,1548

376

02257/2

kivett út

0,1728

377

0226/

kivett út

1,5819

378

02262/8

kivett út

0,1146

379

02266/10

kivett út

0,4209

380

02266/11

kivett út

0,2238

381

02267/

kivett út

1,3848

382

02273/1

kivett út

0,8209

383

02273/2

kivett út

0,9916

384

02274/2

kivett csatorna; kivett töltés

1,6334

385

02274/4

kivett töltés; kivett csatorna

0,1562

386

02274/5

kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés

1,3321

387

02274/7

kivett töltés; kivett csatorna

0,7341

388

02275/

kivett csatorna; kivett töltés

0,5576

389

02279/10

kivett csatorna

0,2472

390

02279/13

kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés

0,4667

391

02279/2

kivett út

1,0529

392

02279/3

kivett csatorna; kivett töltés

0,7236

393

02279/4

kivett töltés; kivett csatorna

0,1542

394

02279/6

kivett töltés; kivett csatorna

0,2418

395

02279/7

kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés; kivett töltés

1,1755

396

02279/9

kivett töltés; kivett csatorna

0,6634

397

0228/

kivett út

0,8513

398

02282/

kivett csatorna

0,862

399

02283/1

kivett út

1,3713

400

02283/2

kivett út

1,0273

401

02284/11

kivett út

0,3526

402

02284/13

kivett csatorna

0,2782

403

02284/15

kivett csatorna

0,4661

404

02284/16

kivett csatorna

0,3088

405

02284/18

kivett út; kivett árok; kivett árok; kivett töltés

0,7924

406

02285/

kivett csatorna

0,9637

407

02287/6

kivett csatorna

0,6517

408

02289/1

kivett út

1,3843

409

02289/3

kivett csatorna

0,2328

410

02291/2

kivett csatorna

0,3193

411

02293/1

kivett út

1,0887

412

02293/2

kivett csatorna

0,4303

413

02294/2

kivett csatorna

0,4863

414

02294/3

kivett csatorna

0,4173

415

02294/4

kivett csatorna

0,726

416

02297/2

kivett töltés; kivett csatorna

0,6279

417

02297/3

kivett töltés; kivett csatorna

0,2375

418

02297/4

kivett töltés; kivett csatorna

0,878

419

02297/6

kivett csatorna; kivett töltés

1,093

420

02298/2

kivett út

0,9833

421

02298/3

kivett csatorna

0,3146

422

02298/4

kivett csatorna

0,7417

423

02298/5

kivett út

0,2698

424

02301/3

kivett csatorna

1,2395

425

02301/4

kivett út

0,2259

426

02302/1

kivett út

1,3177

427

02302/2

kivett csatorna

0,1744

428

02302/3

kivett csatorna

0,6415

429

02305/7

kivett csatorna

0,1867

430

02305/8

kivett csatorna

0,3092

431

02305/9

kivett csatorna

0,2057

432

02307/1

kivett csatorna

0,8356

433

02307/2

kivett út

0,1504

434

02310/2

kivett csatorna

0,1445

435

02310/5

kivett út

1,3231

436

02313/5

kivett csatorna

0,2014

437

02313/6

kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés

0,5463

438

02318/1

kivett épület

0,0035

439

02349/

kivett árok

0,2668

440

02351/1

kivett árok

0,1186

441

02351/2

kivett árok

0,0308

442

02352/

kivett út

0,2855

443

02355/

kivett közút

2,1617

444

02357/

kivett út

0,7813

445

02360/

kivett út

0,2298

446

02364/

kivett út

0,2603

447

02365/14

kivett csatorna

0,5826

448

02366/

kivett út

0,7017

449

02369/

kivett út

0,2333

450

02370/

kivett csatorna

0,0343

451

02373/

kivett út

2,1427

452

02374/

kivett út

1,3014

453

02378/14

kivett csatorna

0,4642

454

02379/

kivett út

0,6703

455

02380/15

kivett út

0,447

456

02380/3

kivett csatorna

0,5285

457

02381/

kivett út

0,5956

458

02383/2

kivett csatorna

0,2193

459

02383/5

kivett út

1,2132

460

02384/

kivett út

0,1856

461

02385/

kivett csatorna

0,7788

462

02387/

kivett saját használatú út

0,8107

463

02388/1

kivett csatorna

0,5209

464

02388/2

kivett út

0,0928

465

02390/

kivett út

0,7551

466

02391/

kivett csatorna

0,252

467

02392/2

kivett árok

0,4456

468

02393/

kivett árok

0,3396

469

02396/12

kivett út

0,8026

470

02398/3

kivett út; kivett csatorna

0,2585

471

02398/4

kivett csatorna

0,6365

472

02398/5

kivett út

0,2363

473

02399/

kivett saját használatú út

0,6521

474

0240/10

kivett út

0,6505

475

02401/

kivett út

0,0466

476

02402/5

kivett út

0,211

477

02405/

kivett út

0,2003

478

02417/

kivett út

1,0715

479

0242/

kivett út

1,5659

480

02423/1

kivett csatorna

0,1303

481

02426/16

kivett közút

0,0392

482

02427/

kivett közút

0,888

483

02431/

kivett csatorna

0,17

484

02435/1

kivett út

0,9237

485

02435/2

kivett út

1,0529

486

02440/

kivett út

0,1127

487

02441/

kivett út

0,82

488

02443/1

kivett út

0,4704

489

02443/2

kivett csatorna

0,112

490

02445/

kivett árok

0,246

491

0245/

kivett út

0,1105

492

02450/1

kivett út

4,9098

493

02451/17

kivett út

0,6417

494

02452/

kivett út

3,1361

495

02458/

kivett út

0,6239

496

02459/4

kivett csatorna

0,6138

497

02459/9

kivett út

0,7777

498

02466/

kivett út

0,8046

499

02468/

kivett csatorna

0,311

500

0247/

kivett út

0,8143

501

02472/

kivett út

1,3197

502

02474/

kivett csatorna

0,2247

503

02481/1

kivett út

1,9742

504

02481/2

kivett út

0,483

505

02483/

kivett csatorna

0,1429

506

02485/

kivett csatorna

0,1693

507

02487/

kivett út

0,4363

508

02488/14

kivett út

0,0732

509

02489/

kivett út

1,7645

510

0249/

kivett út

0,3764

511

02491/

kivett csatorna

0,2134

512

02494/

kivett csatorna

0,2239

513

02496/1

kivett csatorna

0,0843

514

02496/2

kivett csatorna

0,0808

515

0250/27

kivett út

0,0378

516

02500/

kivett csatorna

0,2374

517

02501/3

kivett csatorna

0,418

518

02502/

kivett út

2,8207

519

02504/

kivett csatorna

0,2055

520

02506/

kivett út

0,1711

521

02508/

kivett út

3,9977

522

0251/

kivett út

1,4708

523

02510/1

kivett út

0,2004

524

02510/2

kivett csatorna

0,1457

525

02511/

kivett saját használatú út

0,2166

526

02512/

kivett csatorna

0,1016

527

02513/

kivett út

0,2688

528

02514/

kivett csatorna

0,6104

529

02516/

kivett út

2,1251

530

02518/

kivett út

0,3979

531

02520/1

kivett csatorna

0,1516

532

02520/2

kivett csatorna

0,628

533

02521/6

kivett csatorna

0,5235

534

02525/

kivett út

1,6955

535

02527/

kivett csatorna

0,2239

536

02531/

kivett csatorna

0,4914

537

02534/

kivett út

0,3428

538

02537/

kivett út

4,4483

539

02538/

kivett út

1,9681

540

02540/

kivett csatorna

0,2233

541

02543/2

kivett csatorna

0,2225

542

02544/

kivett út

0,3084

543

02545/2

kivett út

0,4337

544

02549/

kivett csatorna

0,5413

545

0255/

kivett út

1,813

546

02551/

kivett út

0,3059

547

02553/

kivett közút

1,022

548

02557/

kivett út

0,9426

549

02560/2

kivett csatorna

0,3061

550

02563/2

kivett út

0,4016

551

02566/

kivett út

0,9915

552

02569/2

kivett csatorna

0,5546

553

02573/

kivett út

0,5508

554

02578/

kivett út

1,7572

555

0258/

kivett út

1,0041

556

02585/

kivett út; kivett árok

0,7151

557

02589/

kivett csatorna

0,3786

558

02590/8

kivett csatorna

0,1484

559

02591/

kivett árok

0,4102

560

026/

kivett közút

0,047

561

02601/

kivett csatorna

0,5282

562

02602/1

kivett út

0,9771

563

02602/2

kivett út

1,2778

564

02610/2

kivett út

0,3522

565

02613/

kivett árok; kivett út; kivett árok

1,1707

566

02615/

kivett csatorna

0,2042

567

02619/

kivett csatorna

0,291

568

02621/1

kivett út

0,5365

569

02622/

kivett árok

0,1075

570

02625/

kivett út

0,1885

571

02628/2

kivett út

2,0514

572

02629/33

kivett árok

1,6735

573

02629/37

kivett út

0,2455

574

0264/6

kivett csatorna

0,052

575

02644/1

kivett út

1,0835

576

0265/4

kivett út

1,2736

577

0265/6

kivett út

0,1161

578

02656/

kivett út; kivett árok

0,4601

579

02660/

kivett csatorna

0,3546

580

0267/

kivett vasúti átjáró

0,008

581

02672/1

kivett út

0,3106

582

02678/

kivett út

3,3317

583

0268/11

kivett töltés

0,6237

584

0268/2

kivett vasúti átjáró

0,0047

585

0268/9

kivett töltés

3,8606

586

02682/

kivett saját használatú út

0,1505

587

02684/2

kivett árok

0,0796

588

02685/

kivett saját használatú út

0,2489

589

02686/

kivett saját használatú út

0,829

590

02687/8

kivett út

0,3289

591

02689/13

kivett út

0,3902

592

02691/8

kivett árok

0,2616

593

02692/

kivett út

0,3913

594

02696/

kivett csatorna

0,4173

595

02697/

kivett csatorna

0,121

596

02699/

kivett út

1,074

597

0270/

kivett út

0,424

598

02703/

kivett út

0,6315

599

02707/

kivett út

4,5116

600

02709/

kivett út

0,4412

601

02711/

kivett út

0,3486

602

02712/15

kivett csatorna

0,1273

603

02713/

kivett út

1,1606

604

02719/

kivett út

0,6924

605

02729/11

kivett út

0,4846

606

02729/9

kivett csatorna

0,1985

607

02732/11

kivett út

0,0447

608

02737/15

kivett út; kivett vízállás

3,4426

609

02738/

kivett út

0,7558

610

02740/

kivett csatorna

0,2027

611

02742/

kivett út

0,4743

612

02744/

kivett út

0,2637

613

02745/1

kivett út

1,4185

614

0275/

kivett út

0,353

615

02750/2

kivett csatorna

1,049

616

02750/3

kivett út

0,2765

617

02751/

kivett út

1,4803

618

02752/

kivett töltés; kivett csatorna;kivett töltés;kivett töltés

1,9612

619

02753/1

kivett út

1,4938

620

02753/2

kivett csatorna

0,7464

621

02753/3

kivett csatorna

2,285

622

02754/4

kivett csatorna

0,8777

623

02755/1

kivett út

0,8771

624

02755/2

kivett csatorna

0,2506

625

02755/3

kivett csatorna

0,254

626

02755/4

kivett csatorna

1,0164

627

02756/10

kivett árok, töltés

1,3154

628

02756/4

kivett út

0,2717

629

02756/8

kivett csatorna

0,6469

630

02759/

kivett út; kivett árok

2,4974

631

02761/

kivett út

1,1215

632

02763/

kivett út

1,9584

633

02766/

kivett út

1,4876

634

02768/

kivett út

1,3075

635

02769/8

kivett csatorna

0,3872

636

0277/

kivett út

0,8285

637

02771/10

kivett csatorna

0,3139

638

02772/1

kivett út

2,1147

639

02775/2

kivett út

0,9873

640

02776/5

kivett csatorna

0,6776

641

02776/6

kivett árok

0,0554

642

02777/

kivett út

1,2545

643

02779/5

kivett út

1,0582

644

02780/

kivett csatorna

1,9659

645

02784/

kivett csatorna

0,1081

646

02785/16

kivett vízállás

2,3739

647

02785/3

kivett út

0,1655

648

0279/

kivett út

0,1069

649

02790/25

kivett út

0,8617

650

02790/3

kivett vízállás

4,3154

651

02790/47

kivett csatorna

0,129

652

02808/1

kivett közút

0,5971

653

02808/2

kivett közút

2,109

654

02818/4

kivett út

0,0135

655

02826/

kivett csatorna

0,803

656

02827/1

kivett közút; kivett árok

0,6947

657

02827/2

kivett csatorna

0,1324

658

02827/3

kivett közút

0,1481

659

02832/

kivett töltés

1,6957

660

02836/5

kivett út

0,3704

661

02836/54

kivett út

0,1181

662

0284/1

kivett közút

0,0105

663

02844/

kivett csatorna

0,7269

664

02851/1

kivett kerékpárút

0,4751

665

02851/3

kivett kerékpárút 

0,1816

666

02852/

kivett közút

0,5795

667

02856/

kivett út

0,2896

668

02857/12

kivett árok

0,1291

669

02857/5

kivett út

0,2208

670

02857/6

kivett vízállás

0,4089

671

02858/

kivett közút

0,2935

672

02859/

kivett közút

0,4559

673

0287/

kivett út

0,325

674

0289/

kivett út

0,1891

675

0291/

kivett közút

0,1415

676

0293/

kivett út

0,3525

677

0294/2

kivett út

0,4828

678

0295/

kivett út

1,238

679

0299/

kivett út

1,5722

680

0302/6

kivett út

0,184

681

0303/1

kivett út

0,236

682

0303/2

kivett út

0,1486

683

0319/1

kivett árok; kivett út

0,7434

684

0319/2

kivett út

1,3568

685

0321/50

kivett út; kivett árok

0,6021

686

0321/88

kivett út

0,2838

687

0322/

kivett út

0,1398

688

0324/

kivett út

0,3288

689

0325/4

kivett csatorna

0,1558

690

0327/3

kivett saját használatú út

0,164

691

0328/

kivett út

0,3252

692

0330/

kivett út

0,5757

693

0335/

kivett csatorna

0,6627

694

0336/1

kivett csatorna

0,1786

695

0338/

kivett út

0,4736

696

0339/

kivett csatorna

0,3825

697

0341/

kivett út

0,753

698

0347/

kivett közút

3,6407

699

0348/12

kivett út

0,2252

700

0349/

kivett út

0,9285

701

0351/

kivett csatorna

0,238

702

0353/

kivett csatorna

0,3482

703

0354/

kivett út

0,2087

704

0358/

kivett út

0,8796

705

0361/

kivett csatorna

0,2201

706

0364/

kivett csatorna

0,5776

707

0367/

kivett út

0,6672

708

0369/1

kivett csatorna

0,3365

709

0369/2

kivett csatorna

0,3239

710

0370/1

kivett csatorna

0,4397

711

0370/2

kivett csatorna

0,0209

712

0371/13

kivett csatorna

0,4135

713

0371/16

kivett út

0,2845

714

0385/

kivett töltés

0,4445

715

0387/

kivett töltés

4,186

716

0391/

kivett út

0,2939

717

0395/

kivett csatorna

0,4428

718

0397/1

kivett út

0,4888

719

0397/2

kivett csatorna

0,2769

720

0399/3

kivett út

0,2522

721

0400/

kivett csatorna

0,4939

722

0402/

kivett töltés; kivett csatorna

5,6533

723

0403/4

kivett csatorna

0,0946

724

0405/5

kivett csatorna

0,3198

725

0412/

kivett út

0,4637

726

0415/

kivett út

0,7361

727

0417/

kivett út

1,7274

728

0419/

kivett csatorna

0,3533

729

0420/1

kivett töltés

3,21

730

0422/

kivett út

0,5284

731

0424/

kivett út

0,7428

732

0425/

kivett csatorna

0,3031

733

0426/

kivett csatorna

0,7104

734

0430/

kivett csatorna

0,0782

735

0432/

kivett út

0,456

736

0433/19

kivett csatorna

0,1284

737

0433/20

kivett csatorna

0,8574

738

0433/22

kivett út

0,1293

739

0433/43

kivett út

0,5365

740

0433/44

kivett csatorna

0,737

741

0435/

kivett út

0,026

742

0439/

kivett út

4,7352

743

0440/

kivett töltés

5,3076

744

0441/2

kivett csatorna

0,1485

745

0442/

kivett út

0,3516

746

0446/

kivett út

0,4486

747

0447/12

kivett út

0,2137

748

0447/14

kivett út

0,2931

749

0447/23

kivett csatorna

0,8538

750

0447/24

kivett út

0,592

751

0447/26

kivett töltés

0,108

752

0447/28

kivett töltés

0,1088

753

0447/30

kivett töltés

0,1086

754

0447/32

kivett töltés

0,1084

755

0447/34

kivett töltés

0,1081

756

0447/36

kivett töltés

0,1025

757

0449/

kivett út

1,489

758

0453/2

kivett út

1,311

759

0454/5

kivett csatorna

1,0313

760

0455/1

kivett út

0,2613

761

0456/19

kivett csatorna

0,1774

762

0456/20

kivett töltés

0,1132

763

0456/22

kivett töltés

0,112

764

0456/24

kivett töltés

0,1114

765

0456/26

kivett töltés

0,1123

766

0456/28

kivett töltés

0,1122

767

0456/30

kivett töltés

0,112

768

0456/33

kivett töltés

0,0776

769

0456/35

kivett töltés

0,2199

770

0456/37

kivett töltés

0,0388

771

0456/39

kivett út

0,8059

772

0457/2

kivett út

0,5976

773

0457/3

kivett csatorna

0,0321

774

0460/1

kivett út

0,3873

775

0460/2

kivett út

0,095

776

0461/4

kivett csatorna

0,2446

777

0462/

kivett csatorna

0,3877

778

0464/11

kivett út

0,382

779

0464/12

kivett út

0,9398

780

0464/15

kivett töltés

0,1065

781

0464/17

kivett töltés

0,1064

782

0464/19

kivett töltés

0,3514

783

0464/20

kivett töltés

0,1317

784

0464/22

kivett töltés

0,1201

785

0464/4

kivett út

0,0476

786

0464/5

kivett csatorna

0,0835

787

0467/1

kivett út

0,2317

788

0468/10

kivett csatorna

0,8288

789

0468/11

kivett töltés

0,4498

790

0468/13

kivett töltés

0,1089

791

0468/15

kivett töltés

0,109

792

0468/17

kivett töltés

0,1087

793

0468/19

kivett töltés

0,0991

794

0468/21

kivett töltés

0,1091

795

0468/23

kivett töltés

0,109

796

0468/25

kivett töltés

0,1165

797

0470/11

kivett csatorna

0,3329

798

0470/4

kivett töltés

0,5206

799

0470/6

kivett töltés

0,2384

800

0470/8

kivett csatorna

0,1009

801

0470/9

kivett töltés

0,2641

802

0471/

kivett út

0,3447

803

0473/1

kivett út

0,4657

804

0473/2

kivett út

1,1331

805

0474/12

kivett csatorna

0,7478

806

0474/13

kivett csatorna

0,2684

807

0474/17

kivett csatorna

0,7951

808

0474/20

kivett csatorna

0,4305

809

0474/22

kivett csatorna

0,437

810

0474/23

kivett töltés

0,268

811

0474/25

kivett töltés

0,1111

812

0474/27

kivett töltés

0,1109

813

0474/29

kivett töltés

0,1102

814

0474/30

kivett csatorna

0,0881

815

0474/31

kivett töltés

0,2635

816

0474/34

kivett töltés

0,0591

817

0474/36

kivett töltés

0,1055

818

0474/38

kivett töltés

0,1057

819

0474/41

kivett töltés

0,1111

820

0474/43

kivett töltés

0,0642

821

0474/45

kivett töltés

0,1108

822

0474/46

kivett út

0,4648

823

0474/48

kivett töltés

0,2935

824

0474/49

kivett töltés

0,1064

825

0474/51

kivett töltés

0,0698

826

0478/1

kivett csatorna

0,9241

827

0478/2

kivett csatorna

0,4142

828

0575/

kivett közút

1,475

829

0728/1

kivett árok; kivett út; kivett árok

1,3528

830

0728/2

kivett út

0,0789

831

074/

kivett árok

0,7724

832

0759/1

kivett árok; kivett út;kivett árok;kivett árok; kivett árok

2,8478

833

0759/2

kivett út

0,1211

834

0759/3

kivett csatorna

0,2335

835

076/

kivett út

0,239

836

079/

kivett út

0,8671

837

080/5

kivett út

0,1204

838

081/

kivett csatorna

1,1656

839

082/11

kivett út

0,5298

840

082/12

kivett út

0,2533

841

082/15

kivett út

0,1438

842

086/35

kivett út

0,1948

843

087/1

kivett út

0,6003

844

087/2

kivett saját használatú út

0,2247

845

089/2

kivett út

0,7963

846

089/3

kivett út

0,1698

847

089/4

kivett út

0,4231

848

0929/

kivett út

0,2529

849

0948/

kivett út

1,4011

850

095/

kivett saját használatú út

0,4922

851

0952/

kivett út

0,8626

852

0957/

kivett út

0,5537

853

0960/13

kivett csatorna

0,1598

854

0963/

kivett út

1,3567

855

0966/7

kivett árok

0,1515

856

0969/

kivett út

0,5054

857

0974/

kivett út

0,5532

858

0976/

kivett út

0,5179

859

0977/7

kivett csatorna

0,2893

860

0981/10

kivett csatorna

0,7885

861

0981/11

kivett út

0,5263

862

0981/12

kivett csatorna

2,3897

863

0981/13

kivett út

1,91

864

0981/19

kivett út

0,3783

865

0981/9

kivett csatorna

2,6224

866

0983/

kivett út

0,2228

867

0984/10

kivett út

0,1872

868

0984/12

kivett út

2,2923

869

0984/13

kivett csatorna; kivett töltés

1,0393

870

0984/27

kivett út

0,7147

871

0984/28

kivett út

0,7285

872

0984/9

kivett csatorna

1,926

873

0989/1

kivett csatorna; kivett töltés

1,4882

874

0989/2

kivett út

1,5147

875

0989/3

kivett csatorna; kivett töltés

1,3453

876

099/

kivett út

0,7028

877

0990/12

kivett csatorna

1,4615

878

0992/2

kivett saját használatú út

0,8359

879

0992/3

kivett csatorna

0,9059

880

0993/

kivett út

1,3213

881

0994/10

kivett út

0,3547

882

0994/11

kivett csatorna

1,2012

883

0994/13

kivett csatorna

0,6518

884

0994/14

kivett csatorna

0,7787

885

0996/10

kivett csatorna

0,6207

886

0996/11

kivett saját használatú út

0,6391

887

0996/12

kivett csatorna

0,5404

888

0996/13

kivett csatorna

0,6771

889

0996/5

kivett saját használatú út

0,8874

890

0996/6

kivett csatorna

0,8157

891

0996/8

kivett csatorna

1,2992

892

0998/2

kivett csatorna

0,6824

893

0998/4

kivett csatorna

1,0487

894

10013/1

kivett csatorna

0,0504

895

10013/2

kivett csatorna

0,5894

896

10013/3

kivett közút

0,4487

897

10013/4

kivett közút

0,5995

898

10037/6

kivett közút

0,0728

899

10039/1

kivett közút

0,2834

900

10039/2

kivett közút

0,363

901

10039/3

kivett közút

0,2253

902

10096/1

kivett közút

0,2298

903

10096/2

kivett közút

0,074

904

10096/3

kivett közút

0,6147

905

10096/4

kivett közút

0,1281

906

101/

kivett közterület

0,1478

907

1011/

kivett közterület

0,6911

908

1012/3

kivett közterület

0,0956

909

1038/2

kivett beépítetlen terület

0,3725

910

1043/

kivett beépítetlen terület

0,0706

911

1044/

kivett közút

0,1277

912

1045/

kivett beépítetlen terület

0,1238

913

1055/

kivett közterület

0,5182

914

1077/1

kivett beépítetlen terület

0,2904

915

1080/

kivett beépítetlen terület

0,4926

916

1084/

kivett beépítetlen terület

0,5478

917

1086/

kivett beépítetlen terület

0,0918

918

1092/

kivett közút

0,0826

919

1096/

kivett közterület

0,4718

920

1097/

kivett közterület

0,1675

921

1101/

kivett közterület

0,4197

922

1121/

kivett közterület

0,2698

923

1122/

kivett közterület

0,2679

924

1141/

kivett közterület

0,2029

925

1163/

kivett közterület

0,3767

926

1173/18

kivett közút

0,0916

927

1175/

kivett közterület

0,3294

928

1212/

kivett közterület

0,4906

929

1241/

kivett közterület

0,4413

930

1242/

kivett közterület

0,4481

931

1243/2

kivett teniszpálya

0,1337

932

1243/3

kivett közpark

4,8137

933

1246/

kivett közút

0,05

934

1248/

kivett közút

0,1865

935

1250/

kivett közút

0,0123

936

1252/

kivett közút

0,0187

937

1257/

kivett közút

0,0124

938

1262/

kivett közút

0,0192

939

1267/

kivett közút

0,0187

940

1272/

kivett közút

0,0253

941

1277/

kivett közút

0,0184

942

1282/

kivett közút

0,0195

943

1287/

kivett közút

0,0124

944

1292/

kivett közút

0,2179

945

1294/

kivett közút

0,0554

946

1297/

kivett közút

0,0702

947

1299/

kivett közterület

0,119

948

1300/24

kivett közút

0,0899

949

1300/4

kivett közterület

0,0348

950

1303/

kivett közterület

0,5123

951

13167/2

kivett közút

0,2269

952

133/1

kivett közterület

1,1002

953

133/2

kivett közterület

0,1495

954

13466/2

kivett közút

0,1442

955

13473/10

kivett közút

0,1133

956

13473/11

kivett közút

0,1428

957

13473/2

kivett közút

0,0752

958

13473/4

kivett közút

0,6957

959

13473/5

kivett közút

0,0767

960

13473/6

kivett árok

0,1449

961

13473/7

kivett közút

0,3528

962

13473/8

kivett közút

0,2291

963

13473/9

kivett közút

0,2158

964

1359/

kivett csatorna

0,1533

965

1360/

kivett közút

0,1658

966

1361/

kivett közterület

0,5192

967

1362/

kivett közút

0,2287

968

1369/

kivett közút

0,0278

969

13700/1

kivett árok

0,2237

970

13700/2

kivett közút

0,0719

971

13766/1

kivett közút

0,3103

972

13766/2

kivett közút

0,1532

973

13766/3

kivett közút

0,2449

974

13766/4

kivett közút

0,1392

975

13766/5

kivett közút

0,3838

976

1377/

kivett közterület

0,3581

977

1385/

kivett közterület

0,1053

978

1395/

kivett közterület

0,878

979

1397/

kivett közterület

0,1509

980

14000/1

kivett árok

0,1302

981

14000/2

kivett közút

0,3467

982

14000/3

kivett saját használatú út

0,0714

983

14143/2

kivett közút

0,0437

984

1415/

kivett közterület

1,0826

985

14203/17

kivett saját használatú út

0,1105

986

14204/2

kivett saját használatú út

0,0936

987

14301/

kivett közút

0,2424

988

14302/2

kivett országos közút

0,1718

989

1450/1

kivett közterület

0,8696

990

14813/

kivett közút

0,2355

991

14826/

kivett közterület

0,1616

992

14848/

kivett közút

0,0884

993

1485/

kivett közterület

0,6663

994

14853/

kivett közút

0,1092

995

14878/

kivett közút

0,4685

996

14923/

kivett saját használatú út

0,0776

997

14933/

kivett saját használatú út

0,1646

998

14959/

kivett saját használatú út

0,2038

999

1501/

kivett közterület

0,2614

1000

15051/45

kivett csatorna

1,3745

1001

15051/48

kivett út

0,0199

1002

15053/22

kivett saját használatú út

0,1252

1003

15055/19

kivett saját használatú út

0,0717

1004

15056/43

kivett saját használatú út

0,0918

1005

15056/51

kivett csatorna

0,2347

1006

15057/16

kivett út

0,0704

1007

15057/35

kivett csatorna

0,3222

1008

15059/1

kivett út

1,4436

1009

15060/2

kivett csatorna

0,0713

1010

15061/1

kivett út

0,205

1011

15061/24

kivett saját használatú út

0,0669

1012

15061/30

kivett út

0,0808

1013

151/

kivett közterület

0,114

1014

1518/

kivett közterület

0,1273

1015

15185/

kivett közút

0,3122

1016

15186/

kivett közút

0,2735

1017

1519/

kivett közterület

1,2374

1018

15226/

kivett csatorna

0,1112

1019

15273/

kivett saját használatú út

0,4148

1020

1528/

kivett közút

0,0507

1021

15289/

kivett saját használatú út

0,189

1022

15291/

kivett saját használatú út

0,5049

1023

15309/

kivett saját használatú út

0,2585

1024

15318/

kivett csatorna

0,1308

1025

15401/

kivett saját használatú út

0,8349

1026

15402/

kivett saját használatú út

0,2343

1027

15459/

kivett saját használatú út

0,3565

1028

1550/

kivett közterület

0,3496

1029

15536/

kivett közút

0,1339

1030

15559/

kivett közút

0,0303

1031

15577/

kivett közút

0,5479

1032

15598/

kivett közút

0,0303

1033

15622/

kivett közút

0,4929

1034

15623/

kivett közpark

0,1194

1035

15655/

kivett közpark

0,1465

1036

15726/

kivett saját használatú út

0,0216

1037

15752/

kivett saját használatú út

0,4807

1038

15755/

kivett saját használatú út

0,0286

1039

15763/

kivett saját használatú út

0,0476

1040

15780/

kivett saját használatú út

0,0505

1041

15795/

kivett saját használatú út

0,0192

1042

15808/

kivett saját használatú út

0,0198

1043

15817/

kivett saját használatú út

0,0305

1044

15818/

kivett saját használatú út

0,4249

1045

15819/

kivett saját használatú út

0,1419

1046

15839/

kivett saját használatú út

0,0614

1047

1586/

kivett közterület

0,1784

1048

15875/

kivett saját használatú út

0,1082

1049

1589/

kivett közterület

0,461

1050

1590/1

kivett közpark

0,1625

1051

1590/2

kivett beépítetlen terület

0,0268

1052

15910/

kivett saját használatú út

0,6309

1053

15911/

kivett saját használatú út

0,0358

1054

15920/

kivett saját használatú út

0,0243

1055

15931/

kivett saját használatú út

0,0244

1056

15943/

kivett saját használatú út

0,0484

1057

1595/

kivett közterület

0,0225

1058

1596/2

kivett emlékmű

0,0107

1059

1597/2

kivett közterület

0,2006

1060

1597/4

kivett közterület

0,7619

1061

16.jan

kivett közterület

0,3562

1062

16.márc

kivett közterület

0,3113

1063

1620/

kivett közterület

0,2626

1064

16235/

kivett saját használatú út

0,1043

1065

16236/

kivett saját használatú út

0,2328

1066

16271/

kivett saját használatú út

0,0852

1067

16315/

kivett saját használatú út

0,0913

1068

16336/

kivett saját használatú út

0,0411

1069

16338/

kivett saját használatú út

0,0812

1070

16367/

kivett út

0,1243

1071

1647/

kivett közterület

0,5426

1072

16480/2

kivett csatorna

0,0378

1073

16505/

kivett saját használatú út

0,0544

1074

16514/

kivett saját használatú út

0,068

1075

16520/

kivett saját használatú út

0,1041

1076

16522/

kivett saját használatú út

0,2045

1077

16545/

kivett saját használatú út

0,0678

1078

16551/

kivett út

0,0233

1079

16573/

kivett saját használatú út

0,031

1080

16591/

kivett csatorna

0,0849

1081

16621/

kivett saját használatú út

0,0252

1082

16622/

kivett csatorna

0,0493

1083

16623/

kivett saját használatú út

0,0244

1084

16642/

kivett saját használatú út

0,0205

1085

16756/

kivett saját használatú út

0,0232

1086

1685/

kivett közterület

0,6004

1087

17.júl

kivett beépítetlen terület

0,0002

1088

17.aug

kivett beépítetlen terület

0,0369

1089

1722/

kivett közterület

0,6866

1090

1737/

kivett közterület

1,3262

1091

1774/

kivett közterület

0,103

1092

1802/

kivett közterület

1,2889

1093

185/

kivett közterület

1,0042

1094

1858/

kivett közterület

1,082

1095

1911/

kivett közterület

1,0712

1096

1964/

kivett közterület

0,9859

1097

2015/

kivett közterület

1,0119

1098

202/

kivett közterület

0,2358

1099

2065/

kivett közterület

2,4707

1100

2076/

kivett közterület

0,2475

1101

2091/

kivett közterület

1,0062

1102

jan.92

kivett közterület

5,58

1103

2137/

kivett közterület

0,9884

1104

2138/

kivett közterület

0,8986

1105

2177/

kivett közterület

0,8012

1106

ápr.78

kivett beépítetlen terület

0,3773

1107

jan.81

kivett közterület

0,3534

1108

márc.81

kivett közterület

0,2875

1109

jan.82

kivett közterület

0,1344

1110

márc.82

kivett közterület

0,2755

1111

2213/

kivett közterület

0,984

1112

2214/

kivett közterület

0,5892

1113

2251/

kivett közterület

0,7466

1114

230/

kivett közterület

0,9326

1115

2311/

kivett közterület

0,2892

1116

2326/

kivett közterület

0,2566

1117

2350/

kivett közterület

0,5024

1118

2365/

kivett közterület

1,0684

1119

2373/

kivett közterület

0,1824

1120

jan.10

kivett közterület

0,1674

1121

márc.10

kivett közterület

0,1284

1122

jan.11

kivett közterület

0,4392

1123

márc.11

kivett közterület

0,421

1124

2435/

kivett közterület

0,6664

1125

2455/

kivett közterület

0,2029

1126

2475/

kivett közterület

0,9623

1127

2493/

kivett közterület

0,2799

1128

2503/

kivett közterület

0,4059

1129

2508/

kivett közterület

0,2304

1130

251/

kivett árok

0,2023

1131

2521/

kivett közterület

0,0602

1132

2571/

kivett közterület

0,1449

1133

2572/

kivett közterület

0,794

1134

26/

kivett közterület

0,2873

1135

2624/

kivett közterület

1,3663

1136

2625/

kivett közterület

2,6179

1137

2626/

kivett közterület

0,2118

1138

2635/

kivett beépítetlen terület

0,1752

1139

2661/

kivett közterület

0,2995

1140

2668/

kivett beépítetlen terület

0,1219

1141

268/

kivett közterület

0,1834

1142

2700/

kivett közterület

0,5729

1143

2716/

kivett közterület

0,3539

1144

2717/

kivett közterület

0,2594

1145

2738/

kivett közterület

1,3962

1146

2746/

kivett közterület

0,1902

1147

2767/

kivett közterület

0,7553

1148

277/

kivett árok

0,0743

1149

2796/

kivett közterület

0,1916

1150

febr.07

kivett beépítetlen terület

0,4205

1151

2829/

kivett közterület

0,9208

1152

2830/

kivett mocsár

1,1245

1153

2831/

kivett közút

0,9566

1154

2833/

kivett beépítetlen terület

3,9207

1155

2834/

kivett közterület

0,0417

1156

2835/

kivett közterület

0,3242

1157

284/

kivett közterület

0,9309

1158

febr.43

kivett közút

0,1867

1159

2875/

kivett árok

0,1584

1160

2878/

kivett közterület

0,3974

1161

jan.87

kivett közterület

0,2207

1162

márc.87

kivett közterület

0,7079

1163

jan.88

kivett közpark

1,2673

1164

2902/

kivett közterület

0,2165

1165

2919/16

kivett közpark

3,7651

1166

febr.19

kivett csatorna

0,0471

1167

jan.36

kivett beépítetlen terület

0,242

1168

febr.36

kivett közpark

0,0873

1169

márc.36

kivett közút

0,0431

1170

jún.37

kivett közterület

0,0636

1171

2938/

kivett közterület

1,7684

1172

2940/

kivett közút

0,5918

1173

2941/

kivett mocsár

0,7772

1174

2973/

kivett közterület

0,2341

1175

2995/

kivett közterület

0,9446

1176

3008/

kivett közterület

0,1994

1177

3009/

kivett gyermekjátszótér

0,2731

1178

303/

kivett közterület

0,1878

1179

3038/

kivett mocsár

0,5587

1180

3039/

kivett közterület

0,8804

1181

3040/

kivett mocsár

0,8894

1182

3057/

kivett közterület

0,073

1183

3069/

kivett közterület

0,0718

1184

3079/

kivett közterület

0,5911

1185

febr.20

kivett közterület

0,6025

1186

3168/

kivett közterület

0,4762

1187

3214/

kivett töltés

2,1052

1188

3228/

kivett közút

0,0645

1189

3249/

kivett beépítetlen terület

0,0319

1190

3250/

kivett közút

0,0556

1191

3256/

kivett beépítetlen terület

0,0732

1192

3258/

kivett közút

0,0306

1193

3272/

kivett közút

0,0992

1194

3290/

kivett közút

0,1984

1195

3320/

kivett közút

0,2534

1196

3389/

kivett közút

0,3361

1197

3399/

kivett közút

0,095

1198

3403/

kivett közút

0,5963

1199

jan.05

kivett árok

0,1094

1200

febr.07

kivett közterület

1,3859

1201

márc.07

kivett közterület

0,1332

1202

3408/

kivett csatorna

0,7665

1203

febr.10

kivett út

0,1424

1204

3432/

kivett közút

0,2461

1205

344/

kivett közterület

0,9825

1206

3459/

kivett árok

0,3908

1207

3481/

kivett közút

0,3988

1208

márc.82

kivett közút

0,0786

1209

3488/

kivett csatorna

0,4705

1210

3489/

kivett közterület

0,6503

1211

3511/

kivett közterület

0,3813

1212

3512/

kivett közterület

0,4695

1213

3529/

kivett közterület

0,2181

1214

jan.30

kivett közterület

0,0047

1215

3540/

kivett csatorna

0,6471

1216

3541/

kivett közterület

0,3028

1217

3542/13

kivett közterület

0,5737

1218

3542/19

kivett közterület

0,4376

1219

3542/24

kivett közterület

0,1612

1220

3542/29

kivett közterület

0,479

1221

márc.42

kivett közterület

0,1613

1222

3542/37

kivett közterület

0,2034

1223

3542/46

kivett saját használatú út

0,0442

1224

3542/64

kivett közterület

0,0655

1225

aug.42

kivett közterület

0,1613

1226

3554/

kivett közterület

0,0209

1227

3566/

kivett csatorna

0,3269

1228

3567/

kivett közterület

0,7348

1229

jan.69

kivett közterület

0,4081

1230

3569/21

kivett közterület

0,3223

1231

3569/31

kivett beépítetlen terület

0,0946

1232

febr.74

kivett beépítetlen terület

0,095

1233

3575/

kivett közterület

0,3147

1234

3576/

kivett közterület

0,3596

1235

okt.77

kivett beépítetlen terület

0,0926

1236

okt.78

kivett beépítetlen terület

0,0929

1237

3579/

kivett közterület

0,7249

1238

febr.36

kivett beépítetlen terület

0,5528

1239

360/

kivett közterület

0,155

1240

3609/

kivett közterület

0,5245

1241

3643/

kivett közterület

0,5705

1242

3679/

kivett közterület

0,7284

1243

3681/

kivett közterület

0,7983

1244

3682/

kivett közterület

0,0325

1245

3697/

kivett közterület

0,344

1246

3732/

kivett közterület

0,3173

1247

nov.35

kivett mocsár

1,7317

1248

3738/

kivett közút

0,0899

1249

3741/29

kivett út

0,0788

1250

3741/40

kivett udvar; kivett út

3,0746

1251

3743/21

kivett töltés

0,151

1252

febr.44

kivett közút

0,2463

1253

febr.45

kivett árok

0,117

1254

3747/

kivett árok

0,083

1255

3749/

kivett árok

0,1378

1256

3765/

kivett árok

0,2219

1257

3766/

kivett töltés

0,6602

1258

febr.68

kivett közterület

1,4101

1259

márc.68

kivett közterület

0,5252

1260

jan.82

kivett közterület

0,0224

1261

jan.21

kivett közterület

0,0838

1262

jan.34

kivett közterület

0,0758

1263

3849/

kivett közterület

0,0772

1264

3871/

kivett közút

0,0493

1265

jan.98

kivett közterület

0,1815

1266

395/

kivett közterület

0,9588

1267

414/

kivett közterület

0,1356

1268

448/

kivett közterület

1,021

1269

466/

kivett közterület

0,1357

1270

499/

kivett közterület

0,99

1271

5001/

kivett közpark

0,5787

1272

5004/

kivett közterület

0,2445

1273

5020/

kivett közterület

0,1772

1274

5030/

kivett közterület

0,2053

1275

5051/

kivett közterület

0,3869

1276

5069/

kivett közterület

0,4491

1277

5089/

kivett közterület

0,274

1278

51/

kivett közterület

0,6262

1279

5102/

kivett közterület

0,5545

1280

5127/

kivett közterület

0,6249

1281

jan.59

kivett közterület

0,4395

1282

febr.59

kivett töltés

0,2711

1283

márc.59

kivett csatorna

0,2871

1284

júl.59

kivett közterület

0,0493

1285

516/

kivett közterület

0,1092

1286

jan.60

kivett közterület

0,2919

1287

5161/

kivett közterület

0,5385

1288

5167/

kivett töltés

0,7801

1289

jan.68

kivett közterület

1,2735

1290

febr.68

kivett töltés

0,8164

1291

júl.68

kivett temető

6,5906

1292

aug.68

kivett közterület

0,1884

1293

5197/

kivett közterület

0,5493

1294

5222/

kivett közterület

0,6195

1295

5247/

kivett közterület

0,6242

1296

5271/

kivett közterület

0,673

1297

5294/

kivett közterület

0,3004

1298

5313/

kivett közterület

0,3195

1299

5335/

kivett közterület

1,4735

1300

5349/

kivett közterület

0,3575

1301

5369/

kivett közterület

0,4444

1302

5392/

kivett közterület

1,0188

1303

febr.93

kivett beépített terület

0,0713

1304

540/

kivett közterület

1,0613

1305

5437/

kivett közterület

0,3647

1306

5456/

kivett közterület

1,1721

1307

5457/

kivett közterület

0,2329

1308

5477/

kivett közterület

0,4988

1309

5508/

kivett közterület

0,0325

1310

5516/

kivett közterület

1,1354

1311

5563/

kivett közterület

1,0853

1312

557/

kivett közterület

0,1635

1313

5582/

kivett közterület

0,1378

1314

5600/

kivett közterület

0,1466

1315

5624/

kivett közterület

0,9223

1316

5657/

kivett közterület

0,2034

1317

5685/

kivett közterület

1,1947

1318

5686/

kivett közterület

0,4693

1319

5732/

kivett közterület

0,3851

1320

5738/

kivett közterület

2,2607

1321

5754/

kivett közterület

0,0982

1322

5761/

kivett közterület

0,0874

1323

5774/

kivett közterület

0,2762

1324

5775/

kivett közterület

0,8138

1325

5793/

kivett közterület

0,2908

1326

5806/

kivett közterület

0,1896

1327

5832/

kivett közterület

0,6222

1328

584/

kivett közterület

0,9973

1329

5846/

kivett közterület

0,2001

1330

5862/

kivett közterület

0,1628

1331

5872/

kivett közterület

0,8956

1332

5873/

kivett közterület

0,9603

1333

jan.74

kivett közpark

0,4068

1334

márc.74

kivett közterület

0,4183

1335

máj.74

kivett közterület

0,0736

1336

jún.74

kivett közterület

0,304

1337

febr.75

kivett közterület

0,2139

1338

márc.75

kivett közterület

0,5444

1339

5876/

kivett közterület

0,5072

1340

5904/

kivett közterület

0,6468

1341

5929/

kivett közterület

0,7054

1342

5949/

kivett közterület

0,1123

1343

5964/

kivett közterület

0,9296

1344

5976/

kivett közterület

0,0316

1345

598/

kivett közterület

0,1599

1346

5996/

kivett közterület

0,9334

1347

6009/

kivett közterület

0,3063

1348

6039/

kivett közterület

0,2739

1349

6040/

kivett közterület

0,1779

1350

6052/

kivett közterület

0,3846

1351

6074/

kivett közterület

0,4231

1352

6101/

kivett közterület

0,7456

1353

6103/

kivett közút

0,1894

1354

6106/

kivett töltés

0,5392

1355

6109/

kivett közterület

0,2713

1356

6110/

kivett saját használatú út

0,0155

1357

6120/

kivett közterület

0,7029

1358

6132/

kivett közterület

0,1669

1359

6145/

kivett közterület

0,1332

1360

6157/

kivett közterület

0,131

1361

6158/

kivett közterület

1,4421

1362

6162/

kivett beépítetlen terület

0,1699

1363

6163/

kivett közterület

0,2289

1364

febr.68

kivett beépítetlen terület

0,1308

1365

6189/

kivett beépítetlen terület

0,1829

1366

6190/

kivett beépítetlen terület

0,1471

1367

6203/

kivett közterület

0,5149

1368

621/

kivett közterület

0,9385

1369

febr.31

kivett közút

0,2118

1370

6233/

kivett közút

0,1438

1371

6235/

kivett közút

0,1043

1372

6236/

kivett beépítetlen terület

1,0525

1373

6237/

kivett töltés

0,4241

1374

nov.38

kivett közterület

0,0301

1375

6238/15

kivett közterület

0,1542

1376

febr.38

kivett beépítetlen terület

0,0358

1377

6238/26

kivett közterület

0,4906

1378

6238/27

kivett közterület

1,0615

1379

6238/36

kivett közterület

0,1141

1380

ápr.38

kivett beépítetlen terület

0,063

1381

6238/45

kivett közterület

0,1791

1382

jún.38

kivett gyakorlókert

0,1107

1383

jan.40

kivett közterület

0,2356

1384

febr.40

kivett közpark

2,027

1385

6268/

kivett közút

0,1132

1386

jan.80

kivett közterület

0,0878

1387

márc.80

kivett közterület

0,128

1388

6307/

kivett közterület

0,027

1389

6317/

kivett közterület

0,2629

1390

6319/

kivett beépítetlen terület

1,0056

1391

6333/

kivett közterület

0,0661

1392

6342/

kivett közterület

0,9219

1393

6348/

kivett közterület

0,1126

1394

6354/

kivett közterület

0,1583

1395

6366/

kivett közterület

0,1208

1396

6373/

kivett közterület

0,7176

1397

6374/

kivett közterület

0,8456

1398

638/

kivett közterület

0,2024

1399

6383/

kivett közút

0,0569

1400

6405/

kivett beépítetlen terület

0,3714

1401

6418/

kivett közterület

0,1847

1402

6431/

kivett közterület

0,2193

1403

6444/

kivett közterület

0,244

1404

6454/

kivett közterület

0,1309

1405

6478/

kivett közterület

0,3795

1406

6505/

kivett közterület

0,4544

1407

6548/

kivett közterület

0,8714

1408

6549/

kivett közterület

0,3736

1409

6550/

kivett beépítetlen terület

0,9702

1410

6562/

kivett közút

0,0043

1411

6563/

kivett közút

0,0034

1412

6572/

kivett közterület

0,0064

1413

6578/

kivett közút

0,0075

1414

6594/

kivett közterület

0,1211

1415

66/

kivett közterület

0,0917

1416

6603/

kivett közterület

0,3247

1417

6622/

kivett közterület

0,2323

1418

6647/

kivett közterület

0,2111

1419

6648/

kivett közút

0,0881

1420

667/

kivett közterület

0,7174

1421

6672/

kivett közterület

0,3593

1422

jan.73

kivett közterület

0,6802

1423

febr.73

kivett telephely

0,0214

1424

6674/

kivett közterület

0,4098

1425

669/

kivett töltés

1,3141

1426

6694/

kivett közterület

0,4518

1427

670/

kivett közterület

0,909

1428

671/

kivett közterület

1,9446

1429

672/

kivett közterület

1,3041

1430

6720/

kivett közterület

0,3848

1431

673/

kivett közterület

1,5728

1432

6742/

kivett közterület

0,3082

1433

6758/

kivett közterület

0,233

1434

jan.65

kivett közút

0,6309

1435

febr.65

kivett töltés

1,3362

1436

máj.65

kivett árok; kivett út

0,2129

1437

jún.65

kivett árok

0,1817

1438

6766/

kivett közterület

0,1307

1439

6767/

kivett közterület

0,4534

1440

677/2

kivett termálkút gáztalanító

0,0405

1441

6770/22

kivett közterület

0,9161

1442

jan.71

kivett közterület

0,2766

1443

6772/

kivett közterület

0,0341

1444

6801/

kivett közterület

0,7768

1445

6852/

kivett közterület

0,1647

1446

6872/

kivett közterület

0,3917

1447

6887/

kivett közterület

0,6741

1448

6888/

kivett töltés

1,0271

1449

690/

kivett közterület

0,3786

1450

692/5

kivett közterület

0,0913

1451

699/

kivett közterület

0,3742

1452

718/

kivett közterület

0,1235

1453

73/

kivett emlékmű

0,1046

1454

749/

kivett közterület

0,375

1455

7501/

kivett közterület

0,1985

1456

7503/

kivett út és csatorna

0,5682

1457

7517/

kivett közterület

0,1305

1458

7531/

kivett közterület

0,1295

1459

7544/

kivett közterület

0,1345

1460

7622/

kivett közterület

0,2933

1461

7637/

kivett közterület

0,1468

1462

7638/

kivett közterület

0,8006

1463

7639/

kivett gyermekjátszótér

0,1191

1464

7651/

kivett közterület

0,1449

1465

7666/

kivett közterület

0,1449

1466

7679/

kivett közterület

0,6945

1467

febr.01

kivett beépítetlen terület

0,089

1468

szept.01

kivett beépítetlen terület

0,2676

1469

774/

kivett közterület

0,7929

1470

8065/

kivett közút

2,582

1471

8066/

kivett közút

0,0309

1472

8099/

kivett közút

0,0698

1473

8116/

kivett árok

0,1784

1474

814/

kivett közterület

0,1417

1475

8167/

kivett közút

0,6762

1476

8198/

kivett közút

0,1

1477

febr.36

kivett közút

0,1636

1478

8314/

kivett közút

1,1696

1479

8401/

kivett árok

0,1133

1480

841/

kivett közterület

0,4239

1481

8489/

kivett közút

1,5477

1482

8490/

kivett közút

0,1565

1483

8536/

kivett közút

0,1291

1484

860/

kivett közterület

0,0768

1485

876/

kivett közterület

0,0299

1486

879/

kivett közterület

1,8812

1487

883/2

kivett közterület

0,0209

1488

8860/

kivett közút

0,5186

1489

8925/

kivett közút

0,5643

1490

8965/

kivett közút

0,341

1491

897/

kivett közterület

0,0308

1492

9012/

kivett közút

0,0996

1493

9023/

kivett közút

0,0755

1494

909/

kivett beépítetlen terület

0,059

1495

91/

kivett közterület

0,829

1496

9122/

kivett közút

0,2226

1497

febr.26

kivett út

0,0559

1498

915/5

kivett udvar

0,0051

1499

9163/

kivett közút

0,2694

1500

917/

kivett mocsár

5,1798

1501

9222/

kivett közút

0,3269

1502

924/

kivett közterület

0,1372

1503

9245/

kivett közút

0,0665

1504

9274/

kivett közút

0,1888

1505

9292/

kivett közút

0,0291

1506

938/

kivett közterület

0,0141

1507

942/1

kivett közterület

0,4686

1508

9448/

kivett közút

0,3349

1509

febr.14

kivett kerékpárút

0,0994

1510

9622/

kivett közút

0,1129

1511

963/

kivett közterület

0,0827

1512

febr.01

kivett kerélpárút

0,0561

1513

9748/

kivett út

0,0828

1514

9751/

kivett közút

0,1928

1515

981/

kivett közterület

0,6712

1516

9832/

kivett közút

0,0226

1517

9919/

kivett közút

0,3582

1518

9937/

kivett közút

0,3582

1519

9958/

kivett közút

0,5622

1520

9968/

kivett közút

0,0701

1521

9987/

kivett közút

0,2561

 

3. melléklet a …/…. (….) Önkormányzati rendelethez

Gyomaendrőd Város Önkormányzata korlátozottan forgalomképes vagyoni elemei

 

 

 A

 B

 C

 1.     

 Helyrajzi szám

 Megnevezés

 Terület m2

 2.     

 B/6/2

 Általános Iskolai Tálalókonyha, Kossuth Lajos u. 2-3.

 810

 3.     

 B/8

 Orvosi rendelő, Dr. Pikó Béla. u. 3.

 2050

 4.  

 B/ 36/1/A/11

 Üzlethelyiség,
Fő út 173-179/B földszint 2
 

 Társasház alapító okirat szerint

 6.     

 B/69

 Óvoda, Jókai Mór u. 4.

 0,1324
 

 7.     

 B/72/002

 Kis Bálint Általános Iskola, Fő út 181.

 0,4426
 

 8.     

 B/113

 Napközi otthonos óvoda, Kossuth Lajos u. 7.

 0,3380
 

 9.     

 B/114

 Kállai Ferenc Kulturális központ, Kossuth Lajos u. 7.

 0,3631
 

 10. 

 B/278/002

 Idősek napközi otthona. Mirhóháti u. 1.

 0,4830
 

 11. 

 B/308

 Idősek otthona, Mirhóháti u. 8.

 0,2524
 

 12. 

 B/338

  Kállai Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola, Kisréti u. 27.

 0,1816
 

 13. 

 B/674

Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, Hősök útja 43.

 0,1631
 

 14. 

 B/687

 Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium,

 Hősök útja 39.

 1,1904
 

 15. 

 B/1099

 Sporttelep, Gyoma

 22488

 16. 

 B/1104

 Önkormányzati bérlakások, Vízműsor 2. (10 lakás)

 Társasház alapító okirat szerint

 17. 

 B/1293/005

 Strandfürdő, Erzsébet liget

 26814

 18. 

 B/1298/001

 Gyomaendrődi Liget Fürdő, Erzsébet liget

 7729

 19. 

 B/1580

 Városi Egészségügyi Intézmény, Hősök útja 57.

 1753

 20. 

 B/1587

 Varga Lajos Sportcsarnok, Szabadság tér

 2471

 21. 

 B/1588

 Gyomaendrődi Járási Hivatal, Szabadság tér 1.

 5657

 22. 

 B/1591

 Kis Bálint Általános Iskola, Hősök útja 45.

 4873

 23. 

 B/1636

 Szolgálati lakás, Álmos u. 11.

 530

 24. 

 B/1806

 Gyógyszertár, Fő út 191.

 937

 25. 

 B/2174

 Gyomai Tájház, Zrínyi M. u. 2.

    734

 26. 

 B/2901/B/2

 Szolgálati lakás, Vásártéri ltp. ¼

 57  

 27. 

 B/2924

 Óvoda, bölcsőde, Vásártéri ltp.

 3728

 28. 

 B/2937/040

 Piactér, Pásztor János u. 37.

 7655

 29. 

 B/3409

 Szolgálati és szociális bérlakás (12 lakás), Október 6 ltp.

 Társasház alapító okirat szerint

 30. 

 B/3542/014

 Magtárlaposi 5 lakás, Magtárlaposi u. 1-3.

 1340

 31. 

 B/3542/015

 Fogyatékos gyermekek ellátását szolgáló intézmény,

 Magtárlaposi u. 11-17,

 990

 32. 

 B/3542/016

 Beépítetlen terület, Magtárlaposi u. 19.

 1410

 33. 

 B/3542/59

 Költségalapú bérlakások (8 db), Magtárlaposi u. 16.

 2885

 34. 

 B/3741/033

 Hulladékgyűjtő udvar, Ipartelep u. 2.

 2109

 35. 

 B/3748/002

 Temető Gyoma

 32845

 36. 

 B/3750

 Temető Gyoma

 63046

 37. 

 B/5008/001

 Endrődi piac

 4215

 38. 

 B/5008/002

 Orvosi rendelők, Fő út 3.

 Társasház alapító okirat szerint

 39. 

 B/5039

 Idősek otthona, Blaha L. u. 2.

 4731

 40. 

 B/5044

 Költségalapú bérlakások (16 db), Endrődi u. 5-7.

 2832

 41. 

 B/5059

 Napközi otthonos óvoda, Endrődi utca 2.

 1307

 42. 

 B/5128

 Tájház, Sugár u. 18.

 544

 43. 

 B/5129

 Tájház, Blaha L. u. 22.

 564

 44. 

 B/5130/1

 Tájház, Sugár u. 20.

 859

 45. 

 B/5159/018

 Vásártér, Endrőd

 47055

 46. 

 B/5350

 Napközi otthonos óvoda, Szabadság u. 6.

 1311

 47. 

 B/5393/002

 Szolgálati bérlakások (2 db) Fő út 45.

 713

 48. 

 B/5807/004

 Napközi otthonos óvoda, bölcsőde, Selyem u. 101.

 2777

 49. 

 B/5948

 Szent Antal Népház, Blaha L. u. 21.

 1986

 50. 

 B/6234

 Temető, Endrőd

 5595

 51. 

 B/6238/1

 Sporttelep, Endrőd, Népliget

 479

 52. 

 B/6239

 Sporttelep, Endrőd, Népliget

 32215

 53. 

 B/6241

 Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola, Népliget u. 2.

 7977

 54. 

 B6291/001

 Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal kirendeltség,

 Fő út 2.

 4051

 55. 

 B/6312

 Kollégium, Fő út 42.

 1949

 56. 

 B/6673/002

 Gázcseretelep, Kossuth tér

 214

 57. 

 B/6683/002

 Nemzetiségi önk. közösségi ház, Fő út 80.

 582

 58. 

 B/7640

 Idősek Napközi otthona, Mester utca 19.

 1593

 59. 

 B/8313/003

 Napközi otthonos óvoda, Polyákhalmi u. 1.

 1132

 60. 

 B/8406

 Idősek napközi otthona, Kondorosi u. 1.

 10122

 61. 

 K/01140/011

 Juh nyári szállás

 9798

 62. 

 K/02760/002

 Gyepmesteri telep, külterület

 6350

 63.

 B/3454

 Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal, Selyem út 124.

 15977

 64.

 B/1598/A/1

 Határ Győző Városi Könyvtár, Fő út 230.

 501

 65.

 B/5061

 Lakóház, udvar, gazdasági épület, Blaha Lujza utca 10.

 925

« Vissza
Vissza a főmenübe