8/2018. (I. 22.) Roma Nemzetiségi Önkormányzat Ügyrendi és Kulturális Bizottsági határozat
Tárgy: Együttműködési megállapodás a Határ Győző Városi Könyvtárral
 Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Ügyrendi és Kulturális Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Határ Győző Városi Könyvtárral az alábbi tartalmú együttműködési megállapodást kösse meg:
 
P A R T N E R I   E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S I   M E G Á L L A P O D Á S
 
Mely létrejött egyrészről Határ Győző Városi Könyvtár (székhelye: 5500 Gyomaendrőd, Fő út 230.., képviseli Dinyáné Bánfi Ibolya intézményvezető (a továbbiakban Könyvtár),
 
másfelől a Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata ( székhelye. 5500 Gyomaendrőd, Fő út 80, képviseli: Szécsi Zsolt elnök, a továbbiakban Partner között, az alulírott napon és helyen, az alábbi feltételekkel:
 
A Könyvtár és a Partner rögzítik, hogy jelen megállapodás keretében együtt kívánnak működni annak érdekében, hogy a magyarországi romák identitásukat megőrizzék, a hagyományokat megismerjék és továbbadják.
 
1. A Könyvtár és a Partner megállapodnak abban, hogy több éves jó kapcsolatukat a továbbiakban Partneri együttműködési megállapodásban rögzítik.
2. A Könyvtár és a Partner az elkövetkező időszakban egymás kölcsönös támogatása érdekében együttműködik.
3. A Könyvtár és a Partner vállalják, hogy részt vesznek közös projektek, pályázatok lebonyolításában, megvalósításában.
4. A Könyvtár és a Partner vállalja, hogy rendszeresen értesítik egymást rendezvényeikről, programjaikról.
5. A partnerek vállalják, hogy lehetőség szerint részt vesznek egymás rendezvényein.
6. A könyvtár és a Partner elkötelezik magukat, hogy az itt felsoroltakon kívül megragadnak minden további lehetséges együttműködési formát.
7. A Felek kijelentik, hogy a jelen megállapodás aláírása a Felek részéről pénzügyi kötelezettségvállalást nem jelent. Amennyiben az együttműködés során anyagi fedezet biztosítása válik szükségessé, arról a Felek külön megállapodás keretében rendelkeznek.
8. A jelen megállapodást a Partner Képviselő-testülete határozattal elfogadta.
9. A jelen megállapodás az aláírással egyidejűleg lép életbe, határozatlan időre szól, visszavonásig érvényes.
10. A felek megállapodnak, hogy jelen megállapodásból eredő esetleges jogviták eldöntésére az illetékességgel rendelkező Járásbíróságot kötik ki.
11. A Felek a jelen megállapodásban foglalt feltételekkel egyetértenek, azokat elfogadják, és a jelen megállapodást, mint akaratukkal mindenben megegyezőt aláírják.
 
Kelt:  Gyomaendrőd, 2018. január
 
………………………………………………………..        …………………………………………………..
      Határ Győző Városi Könyvtár               Gyomaendrődi Roma Nemzetiségi
                                                                    Önkormányzat
 
« Vissza
Vissza a főmenübe