138/2018. (IV. 18.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Fűzfás zugi horgászversenypálya kialakítása

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

138/2018. (IV. 18.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek a következő döntési javaslat elfogadását:

„ Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyetért azzal a fejlesztési céllal, hogy a Fűzfás zug partján horgászversenypálya kerüljön kialakításra, illetve a jövőben foglalkozni kíván a holtág továbbfejlesztési lehetőségével. A beruházás bruttó költség 3.600.000 Ft, melyből Gyomaendrőd Város Önkormányzata 2.400.000 Ft forrást a 2018. évi költségvetés 8. melléklet „TOP és egyéb pályázati saját erő” költségvetési sor terhére biztosít, 1.200.000 Ft-ot pedig felhalmozási célú pénzeszköz átadás formájában a KHESZ biztosít.
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a beruházás megvalósulásához szükséges együttműködési megállapodás aláírására az alábbi elvek figyelembevételével:

·         A beruházó Gyomaendrőd Város Önkormányzata.

·         A beruházás koordinálását a KHESZ biztosítja.

·         Az aktivált beruházás Gyomaendrőd Város Önkormányzatának könyveiben szerepel.

·         A felek kölcsönösen együttműködnek, hogy egy országos szintű horgászversenypálya jöhessen létre a Fűzfás zug partján az Endrődi városrész mögötti területen.”

« Vissza
Vissza a főmenübe