41/2018. (II. 20.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Vagyonrendelet módosítása
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
41/2018. (II. 20.) Gye. Kt. Üokke. határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a képviselő-testületnek, Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló rendelet alábbiak szerinti megalkotását:
 
  Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testületének
.../…... (...) Önkormányzati rendelete
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól
(Tervezet)

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági megbízottak, valamint egyes centrális alárendeltségű szervek feladat- és hatásköreiről szóló 1991. évi XX. törvény 138. § (1) bekezdés j) pontjában és a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 18. § (1) bekezdésben, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 109. § (4) bekezdésben, a 143. § (4) bekezdés i) pontjában kapott felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés e) pontjában biztosított hatáskörében eljárva a következőket rendeli el:
 
1.      A rendelet hatálya
 
 
1. § (1) A rendelet tárgyi hatálya Gyomaendrőd Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) tulajdonában lévő
a)      ingatlan és ingó vagyonra,
b)      immateriális javakra,
c)      az ingatlanhoz kapcsolódó vagyoni értékű jogokra,
d)     értékpapírokra,
e)      követelésekre,
f)       gazdasági társaságban az Önkormányzatot megillető társasági részesedésekre,
ezek hasznosítására, elidegenítésére, megterhelésére, vagyonkezelésbe adására, gazdasági társaságba, non-profit gazdasági társaságba történő apportálására terjed ki.
(2) A rendelet hatálya nem terjed ki az önkormányzati lakások és helyiségek bérletét és elidegenítését szabályozó önkormányzati rendelet hatálya alá tartozó lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletére, elidegenítésére.
 
2.      Az Önkormányzati vagyon elemei
 
2. §  (1) Az Önkormányzat vagyona:
a) az 1. mellékletben meghatározott, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonnak minősített vagyon,
b) a 2. mellékletben meghatározott forgalomképtelennek minősített vagyon,
c) a 3. mellékletben meghatározott közfeladat ellátását szolgáló korlátozottan forgalomképes vagyon,  
d) az a), b) és c) pontokba nem tartozó, a kataszteri nyilvántartás szerinti üzleti vagyon.
  
3.      Vagyongazdálkodási terv
 
3. § (1) Az Önkormányzat közép és hosszútávú vagyongazdálkodási terve tartalmazza a vagyon kezelésére, hasznosítására, fejlesztésre, gyarapítására vonatkozó célkitűzéseket és feladatokat, ezek végrehajtásának eszközeit, módjait, időbeli ütemezését.
(2) A vagyongazdálkodási tervet 5 évenként felül kell vizsgálni.
 
4.      Tulajdonosi jogok gyakorlása
 
4. § A Polgármester átruházott hatáskörben dönt
a) az önkormányzati vagyontárgy 1 évet meg nem haladó időtartamú hasznosításáról nettó 1 millió Ft/év bérleti díj értékhatárig.
c) Az átmenetileg szabad pénzeszközök lekötéséről legfeljebb 1 év időtartamig.
d) Az önkormányzati követelések behajtása során részlefizetés engedélyezéséről legfeljebb 1 év időtartamig, 1 millió Ft értékhatárig.
e) Mezőgazdasági termények, termékek és szaporulatok értékesítéséről, szerződésenként nettó 5 millió forint értékhatárig.
f) Előállított termékek használatba adásáról kötelező feladatot ellátó költségvetési szervek és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok részére, 500 ezer Ft egyedi értékhatárig.
g) Az önkormányzati vagyont érintő közműszolgáltatók fejlesztéseinél a tulajdonosi nyilatkozat megtételéről.
h) Jogosult az önkormányzati ingatlanra közérdekből külön jogszabályban feljogosított szervek javára szolgalmi jogot, vezeték jogot és használati jogot alapítani 1 millió forint értékhatárig.
i) Tulajdonosi hozzájárulást adni az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanokat érintő átalakításhoz, beruházáshoz, fejlesztéshez, amennyiben az elvégezni kívánt munkálatok nem építési engedély-kötelesek.
j) Ingatlanra bejegyzett jelzálog, vagy elidegenítési és terhelési tilalom Önkormányzatot megillető jogainak a gyakorlása.
k) Az önkormányzati követeléseket engedményezéssel, vagy tartozásátvállalással kapcsolatos jognyilatkozatok megtétele 1 millió Ft értékhatárig.
l) Az Önkormányzat tényleges vagy várományos vagyonát érintő perbeli vagy peren kívüli egyezség megkötése, 1 millió Ft értékhatárig.
m) A csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló törvény alapján hitelezői jognyilatkozatok megtétele, 1 millió Ft értékhatárig.
n) Az önkormányzati tulajdonú ingatlannal kapcsolatos hatósági eljárásban - amennyiben a rendelet szerint az ingatlan hasznosításáról a Képviselő-testület hoz döntést, ezen testület határozatában foglalt felhatalmazás alapján - tulajdonost megillető jogok gyakorolásáról.
o) Ingatlan-nyilvántartásba történő bejegyzéssel kapcsolatos jognyilatkozatok megtételéről
p) Víziállás létesítésének engedélyezéséről az önkormányzati tulajdonban lévő vízterületekre.
  
5.      Az önkormányzati vagyon értékének meghatározása
 
5. § (1) Az önkormányzati vagyon körébe tartozó vagyon elidegenítésére, hasznosítására, vagyonkezelésére, haszonbérletbe adására, megterhelésére irányuló döntést megelőzően az adott vagyontárgy értékét meg kell határozni.
(2) A vagyontárgy értéke megállapításának módjai
a) ingóság esetén a vagyontárggyal azonos, vagy jellemző tulajdonságaiban a hozzá legközelebb álló, kereskedelemben kapható dolog ára,
b) ingatlanok értékesítése, vagy ingatlanok megterhelése esetében ingatlanforgalmi értékbecslő által meghatározott érték, hat hónapnál nem régebbi forgalmi értékbecslés alapján.
(3) Ingatlanok értékesítése, megterhelése esetében forgalmi értékbecslésben meghatározott értéknél alacsonyabb nem lehet a vételár.
(4) A vagyontárgy feletti rendelkezési jog gyakorlóját az adott vagyontárgy értékétől függően, illetve - ha a hasznosítás csak a vagyontárgy egy részére vonatkozik - a vagyonrész értéke alapján kell megállapítani.
(5) Ha a szerződés tárgya több vagyontárgy a rendelet értékhatárra vonatkozó rendelkezéseinek alkalmazásakor a vagyontárgyak együttes értéke az irányadó.
 
6.      A vagyontárgy forgalomképességének változása átminősítéssel
 
6. § Ha a vagyontárgy rendeltetési célja megváltozik és a törzsvagyoni minősítés fenntartása az adott vagyontárgy esetében a továbbiakban nem indokolt, a Képviselő-testület a vagyontárgy törzsvagyoni minősítését megváltoztathatja.  
 
7.      Az önkormányzati vagyon elidegenítése
 
7. § (1) Az önkormányzati vagyon elidegenítése a (2) bekezdésben meghatározott esetek kivételével versenyeztetési eljárás útján a legmagasabb összegű ajánlat értékelési szempontja alapján történik, vagy összességében a legelőnyösebb ajánlat értékelési szempontja alapján történik.
(2) Mellőzhető a versenyeztetés amennyiben
a) az ingatlanvagyon egyedi forgalmi értéke nem éri el a nettó 5 millió Ft-ot,
b) ingó vagyon egyedi forgalmi értéke nem éri el a nettó 2 millió Ft-ot,
c) mezőgazdasági termények, termékek szaporulat együttes forgalmi értéke nem éri el a nettó 5 millió Ft-ot,
d) a telek-kiegészítésként történő ingatlanértékesítés esetén, amennyiben a telekrészlet kizárólag egy önálló ingatlanhoz csatolható, a telekrész egyedi forgalmi értéke nem éri el a nettó 5 millió Ft-ot, és annak nagysága nem haladja meg az egész ingatlan területének 20%-át.
 
8.      Az önkormányzati vagyon hasznosítása
 
8. § (1) Az önkormányzati vagyon hasznosítása a (2) bekezdésben meghatározott esetek kivételével versenyeztetési eljárás útján a legmagasabb összegű ellenszolgáltatás, vagy összességében a legelőnyösebb ajánlat értékelési szempontja alapján történik.
 
(2) Mellőzhető a versenyeztetés, amennyiben 
a) a vagyonelemek hasznosítása szerződésenként nettó 2 millió Ft/év bérleti díj értékhatárig, és a hasznosítás időtartama nem haladja meg az 1 évet,
b) termőföldek haszonbérletbe adása esetén, a haszonbérleti jogviszony azonos feltételek melletti meghosszabbításánál, ha a módosítás időtartama nem haladja meg az 5 évet. 
c) kizárólagos vagy többségi önkormányzati befolyás alatt álló gazdasági társaság részre ingatlan vay ingó vagyon hasznosítása
(3) A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló törvény rendelkezési szerinti használat átengedésének nem minősülő, földhasználati jogosultságnak az önkormányzat a többségi befolyása alatt álló mezőgazdasági termelőszervezet javára történő átengedése esetében.
  
9. Az önkormányzati vagyonkezelők jogállása
 
9. § (1) Az önkormányzati vagyonkezelő a használatában lévő önkormányzati vagyonnal közfeladatai ellátásának sérelme nélkül a törvények és e rendelet korlátai között önállóan gazdálkodik.
(2) Az önkormányzati vagyonkezelőt illető használat joga a (3) bekezdésben foglaltak kivételével ingyenes, az önkormányzat a használat ellenértékét nem követelheti, de az önkormányzati vagyonkezelő köteles teljesíteni az önkormányzatot, mint a tulajdonost a vagyontárgy után terhelő pénzügyi kötelezettségeket.
(3) Gazdasági Társaság, közhasznú társaság vagyonkezelésében lévő közmű utáni használati jogért díjat kell fizetni.
(4) Önkormányzati vagyonkezelő a Képviselő-testület engedélyével alapíthat gazdasági társaságot, szerezhet gazdasági társaságban érdekeltséget, teljesíthet alapítványi hozzájárulást.
(5) Az önkormányzat vagyonkezelő szervei jogosultak:
a) A kezelésükben lévő vagyontárgyak birtoklására, használatára, hasznának szedésére, a birtokvédelemre.
b) A közszolgáltatásban nélkülözhető vagyontárgyak meghatározott időre történő bérbeadására, egyéb hasznosítására.
c) A kezelésükben lévő ingó vagyontárgyak e rendeletben szabályzott módon történő elidegenítésére.
d) A vagyontárgyak megterheléséhez a képviselő- testület engedélye kell.
e) A vagyonkezelő szervezetek kötelesek a kezelésükben lévő vagyontárgyak fenntartásával, üzemelésével, karbantartásával, felújításával kapcsolatos feladatokat normativ bevételeikből, a hasznosításból és a felmerülő támogatásokból származó bevételek terhére ellátni.
f) A vagyonkezelő szervek vezetői a vagyonkezeléssel kapcsolatos feladatok végrehajtásáról az éves zárszámadás keretében kötelesek számot adni.
g) A polgármester és a Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság (a továbbiakban: pénzügyi bizottság) a vagyonkezeléssel megbízott szervek vezetőit e feladatuk ellátásáról rendszeresen, külön is beszámoltathatják.
(6) Az önkormányzat a vagyonkezelői jogot visszterhes vagyonkezelői szerződéssel adja át a vagyon kezelőjének.
(7)    A vagyonkezelői jog ellenértékét a Képviselő-testület egyedi döntésével határozza meg.
(8) A vagyonkezelői jog ellenértékének meghatározása során figyelembe kell venni a vagyonkezelésbe adott vagyon rendeltetését, az önkormányzati feladat jellegét, a működtetés költségeit, a vagyon értékét, műszaki állapotát, a vagyonhoz kapcsolódó, valamint az abból következő kötelezettségeket, illetve jogszabály vagy megállapodás alapján előírt, önkormányzatot terhelő más kötelezettséget.
 
10. Vagyonkezelési jog megszerzésének és gyakorlásának feltételei
 
10. § A vagyonkezelési jog akkor adható át ha a vagyonkezelői jog jogosultja vállalja, hogy:
a) a vagyonelemet közfeladat ellátására vagy a közfeladat ellátásához kapcsolódó tevékenységhez használja,
b) a vagyonelem értékcsökkenésével arányos mértékű állagmegóvási, karbantartási munkák elvégzését,
c) a vagyonkezelésbe vett vagyonelemhez kapcsolódó nyilvántartási és adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését,
d) a szerződés teljesítésének biztosítására szolgáló mellékkötelezettségeket és egyéb biztosítékokat,
e) a vagyonkezelői jog megszerzéséhez kapcsolódó költségek viselését,
f) viseli a vagyonelemhez kapcsolódó terheket és kötelezettségeket
 
11. Vagyonkezelői jog ellenőrzésére vonatkozó szabályok
 
11. § (1) A vagyonkezelőt megillető jogok gyakorlását, annak szabályszerűségét, célszerűségét, a kötelezettségek teljesítését a pénzügyi bizottság ellenőrzi.
(2) A pénzügyi bizottság jogosult:
a) a vagyonkezelő kezelésében álló önkormányzati tulajdonú ingatlan területére belépni, 
b) az ellenőrzés tárgyához kapcsolódó közérdekből nyilvános adat megismerésére és okiratba betekintésre,
(3) A vagyonkezelő jogosult:
a) az ellenőrzési cselekményeknél jelen lenni,
b) az ellenőrzés megállapításait megismerni, a jelentéstervezetre észrevételt tenni.
(4) A vagyonkezelő köteles:
a) az ellenőrzés végrehajtását elősegíteni, abban együttműködni,
b) az ellenőrzést végző részére szóban vagy írásban kért tájékoztatást, felvilágosítást, nyilatkozatot megadni, a dokumentációkba a betekintést biztosítani,
c) az ellenőrzést végző kérésére, a rendelkezésre bocsátott dokumentum teljességéről nyilatkozni,
d) az ellenőrzés zavartalan elvégzéséhez szükséges egyéb feltételeket megteremteni, 
e) az ellenőrzés megállapításai, javaslatai alapján tett intézkedéseiről az önkormányzatot 30 napon belül tájékoztatni.
(5) A pénzügyi bizottság az ellenőrzés megállapításairól készített összefoglaló jelentést köteles a soron következő Képviselő - testületi ülésre beterjeszteni.
 
12. Önkormányzati intézmények működéséhez biztosított vagyon használata
 
12. § (1) Az Önkormányzat intézményei használati joguknál fogva a tulajdonostól elvárható gondossággal jogosultak és kötelesek a vagyon rendeltetésszerű használatára, működtetésére, fenntartására, hasznosítására, a vagyonhoz fűződő közterhek viselésére, és kötelesek a használatukban lévő vagyon számviteli előírások szerinti nyilvántartására és adatszolgáltatásra.
(2) Az Önkormányzat intézményeinek joga a használatukban lévő ingatlanok, ingók és egyéb javak hasznosításával – az alaptevékenységet nem sértő, és kizárólag az intézmény bevételeit növelő - bevételszerző tevékenységet folytatni.
(3) Az Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlant az intézmény vezetője egy évig terjedő időtartamra jogosult bérbe vagy használatba adni. Egy éven túli bérbe vagy használatba adáshoz a Képviselő-testület hozzájárulása szükséges.
(4) A bevételszerző tevékenység eredményességéért és jogszerűségéért az Önkormányzat intézményének vezetője felel.
 
13. Önkormányzati vagyon ingyenes átengedése
 
13. § (1) Az Önkormányzat a tulajdonában lévő vagyontárgyakat a Képviselő-testület döntése vagy törvényi kötelezettsége alapján adhatja ingyenes használatba.
(2) Az ingyenes használatra vonatkozóan használati szerződést kell kötni.
(3) Az ingyenes használónak az ingatlan fenntartásával, üzemeltetésével kapcsolatban felmerülő tényleges költségek, a használt területtel arányos részét meg kell térítenie.
(4) A használót az ingatlan rendeltetésszerű használatával kapcsolatosan az alábbi főköltségek terhelik:
a) az általa használt helyiségek rendeltetés szerű használata, állagának megóvása, belső felújítása és karbantartása;
b) a közös használatú helyiségek közüzemi díjainak megfizetése a használó és a használatba adó között létrejött - megállapodás alapján;
c) A Képviselő-testület az ingyenes használatba adásról hozott döntésében az előző pontokban meghatározottakon felül további költségek viselését is előírhatja a használó részére.
  
14. A versenyeztetési eljárás
 
14. § (1) A versenyeztetési eljárást az Önkormányzat versenyeztetési szabályzatban leírtak szerint kell lefolytatni.
 
15. Záró rendelkezések
 
15. § (1) Ez a rendelet 2018. március 1-jén lép hatályba.
(2) Hatályát veszti Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Gyomaendrőd Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyontárgyak feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 14/2003. (VI. 5.) önkormányzati rendelete.
 
1. melléklet a …/…. (....) Önkormányzati rendelethez
Gyomaendrőd Város Önkormányzata kiemelt jelentőségű nemzeti vagyonná minősített vagyonelemei
 
 A
 B
 C
 D
 1.     
 Helyrajzi szám
 Megnevezés az ingatlan-nyilvántartásban
 Terület ( ha )
 Aranykorona érték
 2.     
 B/1245
 Holt-Körös
 1,3126
 
 3.     
 B/1247
 Holt-Körös
 3,2868
 
 4.     
 B/1301
 Holt-Körös
 5,5897
 
 5.     
 B/3265
 Holt-Körös
 5,4903
 
 6.     
 B/3406
 Holt-Körös
 3,8194
 
 7.     
 B/6243
 Holt-Körös
 6,1978
 
 8.     
 B/6269
 Holt-Körös
 1,3056
 
 9.     
 B/6318
 Holt-Körös
 3,8707
 
 10. 
 B/6406
 Holt-Körös
 2,4118
 
 11. 
 B/6765/3
 Holt-Körös
 7,3785
 
 12. 
 K/0389
 Holt-Körös
 10,3844
 
 13. 
 K/0776
 Holt-Körös
 7,5090
 
 14. 
 K/01021
 Holt-Körös
 11,1007
 
 15. 
 K/02800
 Holt-Körös
 4,4856
 
 16. 
 K/02809
 Holt-Körös
 16,3027
 
 17. 
 K/02837
 Holt-Körös
 9,2318
 
 18. 
 K/02846
 Holt-Körös
 2,5157
 
 19. 
 K/02853
 Holt-Körös
 6,8077
 
 20. 
 B/6772
 Termálkút
 405 m2
 
 21. 
 K/02238/3
 Szennyvíztisztító telep,
Valamint Üzemeltetésre átadott vízi - közmű vagyon, amelynek részletezése a Békés Megyei vízművek Zrt. és Gyomaendrőd Város Önkormányzata által megkötött vagyonkezelési és üzemeltetési szerződésben, valamint az ahhoz tartozó mellékletekben található.
 
 2,4715
 
 22. 
 
 szántó
 5,2892
 61,56
 23. 
 K/2629/38
 szántó
 65,4355
 981,42
 24. 
 Z/14704/1
 szántó
 1,4768
 18,02
 25. 
 K/2155/7
 szántó
 23,8990
 1070,28
 26. 
 K/2754/3
 szántó
 16,6814
 416,10
 27. 
 K/1278/5
 szántó
 0,5754
 10,01
 28. 
 K/1482/2
 szántó
 0,5755
 7,02
 29. 
 Z/14002
 szántó
 10,0652
 313,06
 30. 
 K/75/24
 szántó
 0,6099
 13,78
 31. 
 K/75/42
 szántó
 0,3320
 7,50
 32. 
 K/82/16
 szántó
 5,1071
 76,85
 33. 
 K/2691/9
 szántó
 22,9035
 347,95
 34. 
 B/7681/5
 szántó
 3,6507
 63,52
 35. 
 K/2693/5
 szántó
 34,4666
 533,16
 36. 
 K/2284/14
 szántó
 15,2686
 310,14
 37. 
 K/2284/17
 szántó
 9,0040
 175,03
 38. 
 K/2287/5
 szántó
 11,9057
 256,87
 39. 
 K/2290/2
 szántó
 20,7034
 412,33
 40. 
 K/2290/3
 szántó
 18,5570
 373,37
 41. 
 K/2294/10
 szántó
 9,5651
 179,05
 42. 
 K/2294/6
 szántó
 1,1642
 24,31
 43. 
 K/2294/7
 szántó
 13,5932
 299,62
 44. 
 K/2294/8
 szántó
 13,6098
 283,72
 45. 
 K/2294/9
 szántó
 10,2664
 186,68
 46. 
 B/6765/7
 szántó
 2,1370
 85,50
 47. 
 K/2750/9
 szántó
 6,8598
 185,47
 48. 
 Z/10080
 szántó
 0,6546
 14,79
 49. 
 K/2626/4
 szántó
 31,9365
 431,99
 50. 
 K/1128/3
 szántó
 0,4776
 10,79
 51. 
 K/2155/4
 szántó
 0,4316
 19,51
 52. 
 K/2253/13
 szántó
 0,4140
 9,03
 53. 
 K/2774/12
 szántó
 0,7708
 8,59
 54. 
 K/28/2
 szántó
 4,3303
 50,83
 55. 
 K/296/12
 szántó
 0,2876
 11,99
 56. 
 Z/13103/1
 szántó
 0,2536
 1,42
 57. 
 Z/13473/3
 szántó
 0,3420
 7,73
 58. 
 Z/13845
 szántó
 0,2928
 9,93
 59. 
 Z/14001
 szántó
 0,3496
 7,90
 60. 
 Z/14003/3
 szántó
 1,3416
 30,32
 61. 
 Z/15053/1
 szántó
 0,4385
 14,87
 62. 
 Z/15060/52
 szántó
 0,7093
 8,65
 63. 
 Z/9875
 szántó
 0,3064
 12,78
 64. 
 K/2667/9
 szántó
 5,7650
 138,49
 65. 
 Z/8406
 szántó
 0,7251
 16,39
 66. 
 K/155/17
 szántó
 32,5898
 1345,48
 67. 
 K/2754/1
 szántó
 23,4000
 542,78
 68. 
 K/2284/19
 gyep (legelő)
 1,3686
 7,12
 69. 
 K/2289/2
 gyep (legelő)
 0,5440
 8,49
 70. 
 K/2291/1
 gyep (legelő)
 0,9014
 7,84
 71. 
 K/2420/4
 gyep (legelő)
 0,9177
 7,98
 72. 
 K/2460
 gyep (legelő)
 0,6315
 9,85
 73. 
 K/2629/39
 gyep (legelő)
 40,8892
 261,68
 74. 
 K/2754/5
 gyep (legelő)
 1,8938
 16,48
 75. 
 Z/14879/7
 gyep (legelő)
 0,4718
 2,45
 76. 
 Z/15187
 gyep (legelő)
 1,1716
 6,09
 77. 
 B/668/4
 erdő
 5,7873
 40,51
 78. 
 K/1254/6
 erdő
 0,7316
 5,12
 79. 
 K/2173/1
 erdő
 0,3132
 2,19
 80. 
 K/2809
 erdő
 0,8938
 6,26
 81. 
 Z/13728
 erdő
 0,5609
 3,93
 82. 
 Z/13109/1
 kert
 0,0525
 1,37
 83. 
 Z/13112/1
 kert
 0,0518
 1,35
 84. 
 Z/13131
 kert
 0,0673
 1,76
 85. 
 Z/13137
 kert
 0,0485
 1,26
 86. 
 Z/13143
 kert
 0,0555
 1,44
 87. 
 Z/13146
 kert
 0,0249
 0,65
 88. 
 Z/13150
 kert
 0,0478
 1,24
 89. 
 Z/13157
 kert
 0,0642
 1,67
 90. 
 Z/13165
 kert
 0,1072
 2,80
 91. 
 Z/13171
 kert
 0,0975
 2,54
 92. 
 Z/13179
 kert
 0,1360
 3,55
 93. 
 Z/13197
 kert
 0,0386
 1,00
 94. 
 Z/13205
 kert
 0,1690
 0,43
 95. 
 K/2809
 nádas
 1,4009
 14,57
 96. 
 K/389
 nádas
 0,7275
 7,57
 
2. melléklet a …/…. (….) Önkormányzati rendelethez
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzata forgalomképtelen vagyoni elemei
A
B
C
Helyrajzi szám
Művelési ág
Terület (ha)
01002/2
kivett csatorna
0,2119
01004/2
kivett út
0,8035
01004/3
kivett csatorna
1,1101
01004/4
kivett csatorna
1,1139
01005/
kivett árok; kivett út; kivett árok
1,8578
01007/4
kivett út; kivett árok; kivett árok
0,9289
01007/5
kivett út
0,5387
01009/5
kivett csatorna; kivett töltés;kivett töltés
0,8632
01009/6
kivett csatorna
0,789
0101/1
kivett út
0,1634
0101/2
kivett árok
0,1141
01011/
kivett saját használatú út
0,1025
01013/
kivett közút
2,3858
01019/
kivett út
0,0919
0102/6
kivett út
0,6859
01023/
kivett út
0,3349
01029/
kivett út
0,0458
01033/
kivett út
3,9756
01034/13
kivett út
0,7901
01034/15
kivett csatorna
0,0775
01034/5
kivett csatorna
0,0483
01038/
kivett út
0,6228
0104/1
kivett út
0,2393
0104/2
kivett út
0,2592
01042/
kivett út
0,2103
01044/
kivett csatorna
0,3616
01046/
kivett út
0,1831
01047/
kivett csatorna
0,1945
01051/
kivett út
0,348
01057/
kivett közút
0,1576
01063/
kivett csatorna
0,2936
01067/
kivett csatorna
0,1516
0107/10
kivett út
0,4804
0107/11
kivett út
0,283
0107/7
kivett út
0,2439
0107/9
kivett árok
0,3135
01073/10
kivett csatorna
0,5918
01073/4
kivett saját használatú út
1,1701
01073/5
kivett csatorna
0,9999
01073/7
kivett csatorna
1,3108
01073/8
kivett csatorna
0,2073
01075/
kivett út
2,6136
01077/1
kivett csatorna
0,6215
01077/2
kivett saját használatú út
0,7239
01077/3
kivett csatorna
0,5682
01077/5
kivett csatorna
0,7127
01077/6
kivett csatorna
0,5241
01077/8
kivett csatorna
0,3964
01080/1
kivett csatorna
0,3667
01080/2
kivett saját használatú út
0,3576
01080/3
kivett csatorna
0,3446
01080/5
kivett csatorna
0,3208
01080/7
kivett csatorna
0,4054
01080/8
kivett csatorna
0,0475
01080/9
kivett csatorna
0,2246
01081/
kivett út
0,2303
01082/
kivett út
0,9513
01084/
kivett út
1,1373
01085/4
kivett csatorna
0,1025
01086/
kivett út
0,479
01087/4
kivett csatorna
0,1092
01089/3
kivett csatorna
0,16
01091/
kivett saját használatú út
0,2791
01094/
kivett út
2,2021
01095/
kivett út
0,728
01098/
kivett út
0,1642
01099/
kivett közút
0,8953
011/1
kivett szivattyúház
0,0586
01103/
kivett csatorna
0,0383
01105/13
kivett út
0,1633
01105/18
kivett út
0,4333
01106/18
kivett út
0,5121
01107/
kivett út
0,0562
0111/1
kivett út
5,0793
01111/
kivett út
1,7088
01113/
kivett csatorna
0,1151
01114/
kivett csatorna
0,2081
01116/
kivett út
0,135
01124/
kivett út
0,1704
0113/2
kivett út
1,1398
01131/
kivett út
0,3028
01134/1
kivett út
0,4599
01134/2
kivett csatorna
0,4275
01136/
kivett töltés
0,9415
01137/11
kivett csatorna
0,5789
01141/2
kivett út
0,0214
01141/4
kivett út
0,1516
01142/1
kivett út
0,0049
01142/2
kivett út
0,0065
01144/1
kivett út
0,7928
01144/2
kivett út
0,2623
01145/26
kivett út
0,0808
01146/2
kivett út
0,0216
01152/
kivett út
0,2456
01155/
kivett út
0,3834
01157/
kivett út
0,2873
01160/
kivett út
0,1901
01163/9
kivett út
0,5271
01164/
kivett közút
0,5517
01169/
kivett út
0,3109
01172/
kivett csatorna
0,1501
01173/
kivett közút
0,3386
01174/
kivett közút
6,4624
01179/
kivett út; kivett árok
0,3423
01188/
kivett út; kivett árok
1,6071
0119/4
kivett út
0,5262
01197/
kivett út
0,1434
01198/45
kivett saját használatú út
0,0928
01198/46
kivett saját használatú út
0,2123
01198/49
kivett út
0,2777
01199/
kivett út
0,7077
01203/
kivett út
0,7165
01206/
kivett út
0,8555
01207/
kivett út
0,1753
01208/
kivett út
0,0954
01214/
kivett út
0,2302
01215/
kivett út
2,3003
01216/2
kivett út
0,9092
01220/3
kivett út
0,6067
01220/4
kivett út
0,3632
01227/1
kivett csatorna
0,1428
01227/3
kivett csatorna
0,2474
01229/
kivett árok
0,1843
0123/
kivett út
0,167
01232/1
kivett út
5,2143
01233/
kivett út
1,57
01235/
kivett csatorna
0,3539
01243/
kivett út
0,3538
0125/1
kivett út
0,7769
0125/2
kivett út
0,5953
01251/
kivett út
0,2603
01254/10
kivett út
0,1325
01255/
kivett út
0,4113
01263/
kivett út; kivett árok; kivett árok
1,8846
01267/
kivett út
0,2414
01268/
kivett út; kivett árok; kivett árok
2,7585
01269/14
kivett csatorna
0,4666
01269/15
kivett út
0,57
0127/
kivett út
1,8583
01270/1
kivett út
3,3027
01271/10
kivett út
0,2101
01274/
kivett csatorna
0,3922
01275/
kivett út
0,9963
01279/
kivett út; kivett árok
1,2159
01284/
kivett közút
2,5024
01286/16
kivett út
0,9363
01286/17
kivett csatorna
0,5438
0129/
kivett út
0,3058
0130/11
kivett út
0,3755
01315/6
kivett út
0,0135
0132/1
kivett út
0,147
0132/2
kivett út
4,9055
01323/
kivett út
1,9366
01325/1
kivett út
1,2889
01326/4
kivett csatorna
0,3042
01326/6
kivett csatorna
0,0859
01327/
kivett út
0,0904
0133/37
kivett út
0,0967
01330/
kivett út
2,2661
01331/
kivett út
1,3059
01334/
kivett út
0,6378
01336/11
kivett út
0,4129
01337/2
kivett út
0,5017
01337/4
kivett árok
0,1784
01339/20
kivett út
0,9934
01339/5
kivett csatorna
0,852
01340/1
kivett út
0,1953
01342/
kivett út
0,6889
01343/14
kivett út
0,1957
01346/
kivett csatorna
0,0757
01352/2
kivett út
0,2876
0136/
kivett út
1,085
01362/1
kivett csatorna
0,7351
01362/2
kivett út
0,8771
01367/1
kivett út
3,2327
01367/2
kivett út
5,2287
01368/1
kivett út
1,0259
01369/12
kivett csatorna
0,3204
01371/1
kivett út
0,2928
01371/2
kivett út
0,1199
01373/
kivett út
10,7141
0140/
kivett út
0,2481
0141/
kivett közút
3,0905
01447/1
kivett út
0,1656
01447/2
kivett út
0,2314
01449/
kivett saját használatú út
3,9281
01457/
kivett út
0,1941
01462/
kivett saját használatú út
0,2259
01463/
kivett saját használatú út
0,1655
0147/
kivett út
0,2991
01476/
kivett töltés
0,2981
01478/
kivett csatorna
0,1253
0148/
kivett út
0,0751
01480/
kivett út
4,2721
01483/
kivett csatorna
0,117
01484/
kivett csatorna
0,6342
01485/
kivett út
0,4761
0149/11
kivett út
0,1835
01490/
kivett árok
0,6157
01492/
kivett út
1,8595
01496/
kivett árok
0,2065
01497/
kivett saját használatú út; kivett csatorna
0,7097
01498/4
kivett csatorna
0,4561
01498/5
kivett csatorna
0,1069
01498/9
kivett árok
0,1409
01503/
kivett út
0,7075
01505/
kivett út
0,6586
0151/
kivett út
0,9519
01517/3
kivett közút
0,7812
01517/4
kivett közút
0,0033
0152/2
kivett saját használatú út
0,2584
0153/
kivett út
1,5625
01568/1
kivett közút
3,1939
01568/2
kivett közút
0,2481
0157/
kivett út
1,5782
01578/
kivett út
4,6824
01579/
kivett árok
0,3634
0158/
kivett út
0,6271
01583/
kivett út
1,763
01585/
kivett út
0,6182
01589/
kivett közút; kivett árok; kivett árok
1,2467
01590/
kivett út
0,4402
01591/1
kivett út
0,2931
01596/2
kivett csatorna
0,1832
01598/3
kivett út
4,6211
01600/2
kivett árok
0,3378
01617/3
kivett út
0,5826
01617/4
kivett saját használatú út
0,0005
01624/
kivett csatorna
0,7634
01628/4
kivett csatorna
0,0021
01630/1
kivett út
0,2779
01633/
kivett töltés
0,6039
0165/4
kivett út
0,6284
0183/36
kivett út
0,2349
0184/
kivett út
4,5894
0185/
kivett út
1,1203
0192/4
kivett út
0,3952
0193/
kivett út
0,6756
0199/2
kivett út
0,6351
02003/7
kivett töltés
0,181
02006/
kivett csatorna
0,0901
02008/
kivett út
1,3973
02009/18
kivett csatorna
0,0898
0201/18
kivett út
0,2663
02010/
kivett csatorna
0,0921
02015/
kivett út
0,909
02017/
kivett csatorna
0,1705
02019/
kivett út
0,0846
0202/
kivett út
3,4454
02021/
kivett út
1,2708
02022/44
kivett út
0,1627
02022/49
kivett út
0,0469
02022/52
kivett út
0,0399
02022/57
kivett árok
0,1438
02023/1
kivett út
1,4631
02024/11
kivett saját használatú út
0,3602
02024/13
kivett csatorna
0,167
02026/16
kivett út
0,2728
02029/
kivett csatorna
0,3168
02030/5
kivett árok
0,1087
02033/19
kivett út
0,3183
02036/
kivett út
1,4769
02037/22
kivett út
0,2554
02061/
kivett út
1,4263
02062/
kivett út
0,5148
02070/
kivett út
1,1169
02071/
kivett árok
0,2273
02072/
kivett csatorna
0,5994
02073/8
kivett út
0,1969
02074/
kivett árok
0,1097
02076/
kivett árok
0,3022
02079/
kivett árok
0,2062
0208/2
kivett út
0,6332
02080/
kivett árok
0,1132
02082/
kivett árok
0,0826
02084/1
kivett árapasztó csatorna
0,3741
02084/2
kivett út
0,3028
02089/
kivett út
0,2749
02097/1
kivett út
0,6045
02102/63
kivett út
0,4281
02105/
kivett út
0,2937
02107/3
kivett út
0,4609
0211/14
kivett út
0,5277
02111/1
kivett út
0,2413
02111/2
kivett út
0,2497
02113/
kivett út
0,4427
02115/1
kivett út
1,6525
02116/
kivett út
0,383
02117/45
kivett út
1,0935
0212/
kivett út
2,8706
02121/64
kivett út
0,5467
02122/1
kivett út
1,5357
02122/2
kivett út
1,2058
02123/
kivett út
0,29
02127/
kivett út
0,2478
02128/17
kivett út
0,1903
0213/
kivett út
0,8307
02131/2
kivett út
1,7695
02132/
kivett út
0,3031
02134/
kivett út
0,2497
02135/18
kivett út
0,2828
02135/75
kivett út
1,0111
02136/2
kivett út
0,9752
02136/4
kivett út
0,7226
02137/
kivett út
0,2758
02139/
kivett út
0,2553
0214/17
kivett út
0,6099
02140/23
kivett út
0,2149
02140/29
kivett csatorna; kivett töltés
0,6295
02140/34
kivett út
0,0288
02141/1
kivett út
0,9292
02142/
kivett út
0,3491
02143/9
kivett út
0,2651
02146/20
kivett út
0,1625
02147/1
kivett út
1,9833
02147/5
kivett út
0,6142
02148/30
kivett út
1,9847
02151/
kivett út
0,5514
02153/
kivett út
0,9712
02154/2
kivett út
1,9546
02160/
kivett út
1,3765
02163/
kivett csatorna
0,2419
02165/
kivett út
0,2203
02170/
kivett út
0,6912
02177/
kivett út
0,7675
02183/
kivett csatorna
0,1999
02184/
kivett út
0,7372
02187/8
kivett út
0,3292
02190/6
kivett út
0,2534
02191/
kivett saját használatú út
1,1644
02194/8
kivett út
2,5519
02195/10
kivett saját használatú út
1,3665
02199/
kivett saját használatú út
0,8316
02206/9
kivett csatorna
0,0977
02207/
kivett út
0,3834
02209/1
kivett csatorna
0,4034
0221/
kivett út
2,2413
02210/
kivett út
0,5162
02211/
kivett út
0,3524
02217/103
kivett út
0,1528
02217/113
kivett út
0,0167
02217/19
kivett csatorna
0,1154
02217/5
kivett út
0,0797
02218/
kivett csatorna
0,4307
02219/11
kivett csatorna
0,2879
02220/
kivett út
0,1994
02221/
kivett út
0,4618
02223/
kivett csatorna
0,1378
02227/8
kivett csatorna
0,0991
02228/2
kivett út; kivett csatorna
1,4814
02229/10
kivett út
0,4533
02229/5
kivett közút
0,6351
02233/10
kivett út; kivett árok
0,3044
02235/14
kivett út
0,2217
02235/3
kivett út
0,2439
02237/1
kivett út
1,3428
02237/2
kivett csatorna
0,7536
02237/3
kivett út
0,7362
02240/10
kivett csatorna
1,1135
02241/
kivett csatorna
1,8419
02244/4
kivett csatorna
0,7765
02244/6
kivett csatorna
0,1339
02246/1
kivett út
0,6958
02246/2
kivett csatorna
0,1685
02249/1
kivett csatorna
0,5734
02249/2
kivett út
0,9663
02249/3
kivett csatorna
0,8143
02249/4
kivett csatorna
0,149
0225/1
kivett út
0,8671
0225/2
kivett út
0,0415
02254/6
kivett csatorna
0,4617
02254/8
kivett út
0,3709
02255/1
kivett csatorna
1,3685
02255/2
kivett út
0,1548
02257/2
kivett út
0,1728
0226/
kivett út
1,5819
02262/8
kivett út
0,1146
02266/10
kivett út
0,4209
02266/11
kivett út
0,2238
02267/
kivett út
1,3848
02273/1
kivett út
0,8209
02273/2
kivett út
0,9916
02274/2
kivett csatorna; kivett töltés
1,6334
02274/4
kivett töltés; kivett csatorna
0,1562
02274/5
kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés
1,3321
02274/7
kivett töltés; kivett csatorna
0,7341
02275/
kivett csatorna; kivett töltés
0,5576
02279/10
kivett csatorna
0,2472
02279/13
kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés
0,4667
02279/2
kivett út
1,0529
02279/3
kivett csatorna; kivett töltés
0,7236
02279/4
kivett töltés; kivett csatorna
0,1542
02279/6
kivett töltés; kivett csatorna
0,2418
02279/7
kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés; kivett töltés
1,1755
02279/9
kivett töltés; kivett csatorna
0,6634
0228/
kivett út
0,8513
02282/
kivett csatorna
0,862
02283/1
kivett út
1,3713
02283/2
kivett út
1,0273
02284/11
kivett út
0,3526
02284/13
kivett csatorna
0,2782
02284/15
kivett csatorna
0,4661
02284/16
kivett csatorna
0,3088
02284/18
kivett út; kivett árok; kivett árok; kivett töltés
0,7924
02285/
kivett csatorna
0,9637
02287/6
kivett csatorna
0,6517
02289/1
kivett út
1,3843
02289/3
kivett csatorna
0,2328
02291/2
kivett csatorna
0,3193
02293/1
kivett út
1,0887
02293/2
kivett csatorna
0,4303
02294/2
kivett csatorna
0,4863
02294/3
kivett csatorna
0,4173
02294/4
kivett csatorna
0,726
02297/2
kivett töltés; kivett csatorna
0,6279
02297/3
kivett töltés; kivett csatorna
0,2375
02297/4
kivett töltés; kivett csatorna
0,878
02297/6
kivett csatorna; kivett töltés
1,093
02298/2
kivett út
0,9833
02298/3
kivett csatorna
0,3146
02298/4
kivett csatorna
0,7417
02298/5
kivett út
0,2698
02301/3
kivett csatorna
1,2395
02301/4
kivett út
0,2259
02302/1
kivett út
1,3177
02302/2
kivett csatorna
0,1744
02302/3
kivett csatorna
0,6415
02305/7
kivett csatorna
0,1867
02305/8
kivett csatorna
0,3092
02305/9
kivett csatorna
0,2057
02307/1
kivett csatorna
0,8356
02307/2
kivett út
0,1504
02310/2
kivett csatorna
0,1445
02310/5
kivett út
1,3231
02313/5
kivett csatorna
0,2014
02313/6
kivett töltés; kivett csatorna; kivett töltés
0,5463
02318/1
kivett épület
0,0035
02349/
kivett árok
0,2668
02351/1
kivett árok
0,1186
02351/2
kivett árok
0,0308
02352/
kivett út
0,2855
02355/
kivett közút
2,1617
02357/
kivett út
0,7813
02360/
kivett út
0,2298
02364/
kivett út
0,2603
02365/14
kivett csatorna
0,5826
02366/
kivett út
0,7017
02369/
kivett út
0,2333
02370/
kivett csatorna
0,0343
02373/
kivett út
2,1427
02374/
kivett út
1,3014
02378/14
kivett csatorna
0,4642
02379/
kivett út
0,6703
02380/15
kivett út
0,447
02380/3
kivett csatorna
0,5285
02381/
kivett út
0,5956
02383/2
kivett csatorna
0,2193
02383/5
kivett út
1,2132
02384/
kivett út
0,1856
02385/
kivett csatorna
0,7788
02387/
kivett saját használatú út
0,8107
02388/1
kivett csatorna
0,5209
02388/2
kivett út
0,0928
02390/
kivett út
0,7551
02391/
kivett csatorna
0,252
02392/2
kivett árok
0,4456
02393/
kivett árok
0,3396
02396/12
kivett út
0,8026
02398/3
kivett út; kivett csatorna
0,2585
02398/4
kivett csatorna
0,6365
02398/5
kivett út
0,2363
02399/
kivett saját használatú út
0,6521
0240/10
kivett út
0,6505
02401/
kivett út
0,0466
02402/5
kivett út
0,211
02405/
kivett út
0,2003
02417/
kivett út
1,0715
0242/
kivett út
1,5659
02423/1
kivett csatorna
0,1303
02426/16
kivett közút
0,0392
02427/
kivett közút
0,888
02431/
kivett csatorna
0,17
02435/1
kivett út
0,9237
02435/2
kivett út
1,0529
02440/
kivett út
0,1127
02441/
kivett út
0,82
02443/1
kivett út
0,4704
02443/2
kivett csatorna
0,112
02445/
kivett árok
0,246
0245/
kivett út
0,1105
02450/1
kivett út
4,9098
02451/17
kivett út
0,6417
02452/
kivett út
3,1361
02458/
kivett út
0,6239
02459/4
kivett csatorna
0,6138
02459/9
kivett út
0,7777
02466/
kivett út
0,8046
02468/
kivett csatorna
0,311
0247/
kivett út
0,8143
02472/
kivett út
1,3197
02474/
kivett csatorna
0,2247
02481/1
kivett út
1,9742
02481/2
kivett út
0,483
02483/
kivett csatorna
0,1429
02485/
kivett csatorna
0,1693
02487/
kivett út
0,4363
02488/14
kivett út
0,0732
02489/
kivett út
1,7645
0249/
kivett út
0,3764
02491/
kivett csatorna
0,2134
02494/
kivett csatorna
0,2239
02496/1
kivett csatorna
0,0843
02496/2
kivett csatorna
0,0808
0250/27
kivett út
0,0378
02500/
kivett csatorna
0,2374
02501/3
kivett csatorna
0,418
02502/
kivett út
2,8207
02504/
kivett csatorna
0,2055
02506/
kivett út
0,1711
02508/
kivett út
3,9977
0251/
kivett út
1,4708
02510/1
kivett út
0,2004
02510/2
kivett csatorna
0,1457
02511/
kivett saját használatú út
0,2166
02512/
kivett csatorna
0,1016
02513/
kivett út
0,2688
02514/
kivett csatorna
0,6104
02516/
kivett út
2,1251
02518/
kivett út
0,3979
02520/1
kivett csatorna
0,1516
02520/2
kivett csatorna
0,628
02521/6
kivett csatorna
0,5235
02525/
kivett út
1,6955
02527/
kivett csatorna
0,2239
02531/
kivett csatorna
0,4914
02534/
kivett út
0,3428
02537/
kivett út
4,4483
02538/
kivett út
1,9681
02540/
kivett csatorna
0,2233
02543/2
kivett csatorna
0,2225
02544/
kivett út
0,3084
02545/2
kivett út
0,4337
02549/
kivett csatorna
0,5413
0255/
kivett út
1,813
02551/
kivett út
0,3059
02553/
kivett közút
1,022
02557/
kivett út
0,9426
02560/2
kivett csatorna
0,3061
02563/2
kivett út
0,4016
02566/
kivett út
0,9915
02569/2
kivett csatorna
0,5546
02573/
kivett út
0,5508
02578/
kivett út
1,7572
0258/
kivett út
1,0041
02585/
kivett út; kivett árok
0,7151
02589/
kivett csatorna
0,3786
02590/8
kivett csatorna
0,1484
02591/
kivett árok
0,4102
026/
kivett közút
0,047
02601/
kivett csatorna
0,5282
02602/1
kivett út
0,9771
02602/2
kivett út
1,2778
02610/2
kivett út
0,3522
02613/
kivett árok; kivett út; kivett árok
1,1707
02615/
kivett csatorna
0,2042
02619/
kivett csatorna
0,291
02621/1
kivett út
0,5365
02622/
kivett árok
0,1075
02625/
kivett út
0,1885
02628/2
kivett út
2,0514
02629/33
kivett árok
1,6735
02629/37
kivett út
0,2455
0264/6
kivett csatorna
0,052
02644/1
kivett út
1,0835
0265/4
kivett út
1,2736
0265/6
kivett út
0,1161
02656/
kivett út; kivett árok
0,4601
02660/
kivett csatorna
0,3546
0267/
kivett vasúti átjáró
0,008
02672/1
kivett út
0,3106
02678/
kivett út
3,3317
0268/11
kivett töltés
0,6237
0268/2
kivett vasúti átjáró
0,0047
0268/9
kivett töltés
3,8606
02682/
kivett saját használatú út
0,1505
02684/2
kivett árok
0,0796
02685/
kivett saját használatú út
0,2489
02686/
kivett saját használatú út
0,829
02687/8
kivett út
0,3289
02689/13
kivett út
0,3902
02691/8
kivett árok
0,2616
02692/
kivett út
0,3913
02696/
kivett csatorna
0,4173
02697/
kivett csatorna
0,121
02699/
kivett út
1,074
0270/
kivett út
0,424
02703/
kivett út
0,6315
02707/
kivett út
4,5116
02709/
kivett út
0,4412
02711/
kivett út
0,3486
02712/15
kivett csatorna
0,1273
02713/
kivett út
1,1606
02719/
kivett út
0,6924
02729/11
kivett út
0,4846
02729/9
kivett csatorna
0,1985
02732/11
kivett út
0,0447
02737/15
kivett út; kivett vízállás
3,4426
02738/
kivett út
0,7558
02740/
kivett csatorna
0,2027
02742/
kivett út
0,4743
02744/
kivett út
0,2637
02745/1
kivett út
1,4185
0275/
kivett út
0,353
02750/2
kivett csatorna
1,049
02750/3
kivett út
0,2765
02751/
kivett út
1,4803
02752/
kivett töltés; kivett csatorna;kivett töltés;kivett töltés
1,9612
02753/1
kivett út
1,4938
02753/2
kivett csatorna
0,7464
02753/3
kivett csatorna
2,285
02754/4
kivett csatorna
0,8777
02755/1
kivett út
0,8771
02755/2
kivett csatorna
0,2506
02755/3
kivett csatorna
0,254
02755/4
kivett csatorna
1,0164
02756/10
kivett árok, töltés
1,3154
02756/4
kivett út
0,2717
02756/8
kivett csatorna
0,6469
02759/
kivett út; kivett árok
2,4974
02761/
kivett út
1,1215
02763/
kivett út
1,9584
02766/
kivett út
1,4876
02768/
kivett út
1,3075
02769/8
kivett csatorna
0,3872
0277/
kivett út
0,8285
02771/10
kivett csatorna
0,3139
02772/1
kivett út
2,1147
02775/2
kivett út
0,9873
02776/5
kivett csatorna
0,6776
02776/6
kivett árok
0,0554
02777/
kivett út
1,2545
02779/5
kivett út
1,0582
02780/
kivett csatorna
1,9659
02784/
kivett csatorna
0,1081
02785/16
kivett vízállás
2,3739
02785/3
kivett út
0,1655
0279/
kivett út
0,1069
02790/25
kivett út
0,8617
02790/3
kivett vízállás
4,3154
02790/47
kivett csatorna
0,129
02808/1
kivett közút
0,5971
02808/2
kivett közút
2,109
02818/4
kivett út
0,0135
02826/
kivett csatorna
0,803
02827/1
kivett közút; kivett árok
0,6947
02827/2
kivett csatorna
0,1324
02827/3
kivett közút
0,1481
02832/
kivett töltés
1,6957
02836/5
kivett út
0,3704
02836/54
kivett út
0,1181
0284/1
kivett közút
0,0105
02844/
kivett csatorna
0,7269
02852/
kivett közút
0,5795
02856/
kivett út
0,2896
02857/12
kivett árok
0,1291
02857/5
kivett út
0,2208
02857/6
kivett vízállás
0,4089
02858/
kivett közút
0,2935
02859/
kivett közút
0,4559
0287/
kivett út
0,325
0289/
kivett út
0,1891
0291/
kivett közút
0,1415
0293/
kivett út
0,3525
0294/2
kivett út
0,4828
0295/
kivett út
1,238
0299/
kivett út
1,5722
0302/6
kivett út
0,184
0303/1
kivett út
0,236
0303/2
kivett út
0,1486
0319/1
kivett árok; kivett út
0,7434
0319/2
kivett út
1,3568
0321/50
kivett út; kivett árok
0,6021
0321/88
kivett út
0,2838
0322/
kivett út
0,1398
0324/
kivett út
0,3288
0325/4
kivett csatorna
0,1558
0327/3
kivett saját használatú út
0,164
0328/
kivett út
0,3252
0330/
kivett út
0,5757
0335/
kivett csatorna
0,6627
0336/1
kivett csatorna
0,1786
0338/
kivett út
0,4736
0339/
kivett csatorna
0,3825
0341/
kivett út
0,753
0347/
kivett közút
3,6407
0348/12
kivett út
0,2252
0349/
kivett út
0,9285
0351/
kivett csatorna
0,238
0353/
kivett csatorna
0,3482
0354/
kivett út
0,2087
0358/
kivett út
0,8796
0361/
kivett csatorna
0,2201
0364/
kivett csatorna
0,5776
0367/
kivett út
0,6672
0369/1
kivett csatorna
0,3365
0369/2
kivett csatorna
0,3239
0370/1
kivett csatorna
0,4397
0370/2
kivett csatorna
0,0209
0371/13
kivett csatorna
0,4135
0371/16
kivett út
0,2845
0385/
kivett töltés
0,4445
0387/
kivett töltés
4,186
0391/
kivett út
0,2939
0395/
kivett csatorna
0,4428
0397/1
kivett út
0,4888
0397/2
kivett csatorna
0,2769
0399/3
kivett út
0,2522
0400/
kivett csatorna
0,4939
0402/
kivett töltés; kivett csatorna
5,6533
0403/4
kivett csatorna
0,0946
0405/5
kivett csatorna
0,3198
0412/
kivett út
0,4637
0415/
kivett út
0,7361
0417/
kivett út
1,7274
0419/
kivett csatorna
0,3533
0420/1
kivett töltés
3,21
0422/
kivett út
0,5284
0424/
kivett út
0,7428
0425/
kivett csatorna
0,3031
0426/
kivett csatorna
0,7104
0430/
kivett csatorna
0,0782
0432/
kivett út
0,456
0433/19
kivett csatorna
0,1284
0433/20
kivett csatorna
0,8574
0433/22
kivett út
0,1293
0433/43
kivett út
0,5365
0433/44
kivett csatorna
0,737
0435/
kivett út
0,026
0439/
kivett út
4,7352
0440/
kivett töltés
5,3076
0441/2
kivett csatorna
0,1485
0442/
kivett út
0,3516
0446/
kivett út
0,4486
0447/12
kivett út
0,2137
0447/14
kivett út
0,2931
0447/23
kivett csatorna
0,8538
0447/24
kivett út
0,592
0447/26
kivett töltés
0,108
0447/28
kivett töltés
0,1088
0447/30
kivett töltés
0,1086
0447/32
kivett töltés
0,1084
0447/34
kivett töltés
0,1081
0447/36
kivett töltés
0,1025
0449/
kivett út
1,489
0453/2
kivett út
1,311
0454/5
kivett csatorna
1,0313
0455/1
kivett út
0,2613
0456/19
kivett csatorna
0,1774
0456/20
kivett töltés
0,1132
0456/22
kivett töltés
0,112
0456/24
kivett töltés
0,1114
0456/26
kivett töltés
0,1123
0456/28
kivett töltés
0,1122
0456/30
kivett töltés
0,112
0456/33
kivett töltés
0,0776
0456/35
kivett töltés
0,2199
0456/37
kivett töltés
0,0388
0456/39
kivett út
0,8059
0457/2
kivett út
0,5976
0457/3
kivett csatorna
0,0321
0460/1
kivett út
0,3873
0460/2
kivett út
0,095
0461/4
kivett csatorna
0,2446
0462/
kivett csatorna
0,3877
0464/11
kivett út
0,382
0464/12
kivett út
0,9398
0464/15
kivett töltés
0,1065
0464/17
kivett töltés
0,1064
0464/19
kivett töltés
0,3514
0464/20
kivett töltés
0,1317
0464/22
kivett töltés
0,1201
0464/4
kivett út
0,0476
0464/5
kivett csatorna
0,0835
0467/1
kivett út
0,2317
0468/10
kivett csatorna
0,8288
0468/11
kivett töltés
0,4498
0468/13
kivett töltés
0,1089
0468/15
kivett töltés
0,109
0468/17
kivett töltés
0,1087
0468/19
kivett töltés
0,0991
0468/21
kivett töltés
0,1091
0468/23
kivett töltés
0,109
0468/25
kivett töltés
0,1165
0470/11
kivett csatorna
0,3329
0470/4
kivett töltés
0,5206
0470/6
kivett töltés
0,2384
0470/8
kivett csatorna
0,1009
0470/9
kivett töltés
0,2641
0471/
kivett út
0,3447
0473/1
kivett út
0,4657
0473/2
kivett út
1,1331
0474/12
kivett csatorna
0,7478
0474/13
kivett csatorna
0,2684
0474/17
kivett csatorna
0,7951
0474/20
kivett csatorna
0,4305
0474/22
kivett csatorna
0,437
0474/23
kivett töltés
0,268
0474/25
kivett töltés
0,1111
0474/27
kivett töltés
0,1109
0474/29
kivett töltés
0,1102
0474/30
kivett csatorna
0,0881
0474/31
kivett töltés
0,2635
0474/34
kivett töltés
0,0591
0474/36
kivett töltés
0,1055
0474/38
kivett töltés
0,1057
0474/41
kivett töltés
0,1111
0474/43
kivett töltés
0,0642
0474/45
kivett töltés
0,1108
0474/46
kivett út
0,4648
0474/48
kivett töltés
0,2935
0474/49
kivett töltés
0,1064
0474/51
kivett töltés
0,0698
0478/1
kivett csatorna
0,9241
0478/2
kivett csatorna
0,4142
0575/
kivett közút
1,475
0728/1
kivett árok; kivett út; kivett árok
1,3528
0728/2
kivett út
0,0789
074/
kivett árok
0,7724
0759/1
kivett árok; kivett út;kivett árok;kivett árok; kivett árok
2,8478
0759/2
kivett út
0,1211
0759/3
kivett csatorna
0,2335
076/
kivett út
0,239
079/
kivett út
0,8671
080/5
kivett út
0,1204
081/
kivett csatorna
1,1656
082/11
kivett út
0,5298
082/12
kivett út
0,2533
082/15
kivett út
0,1438
086/35
kivett út
0,1948
087/1
kivett út
0,6003
087/2
kivett saját használatú út
0,2247
089/2
kivett út
0,7963
089/3
kivett út
0,1698
089/4
kivett út
0,4231
0929/
kivett út
0,2529
0948/
kivett út
1,4011
095/
kivett saját használatú út
0,4922
0952/
kivett út
0,8626
0957/
kivett út
0,5537
0960/13
kivett csatorna
0,1598
0963/
kivett út
1,3567
0966/7
kivett árok
0,1515
0969/
kivett út
0,5054
0974/
kivett út
0,5532
0976/
kivett út
0,5179
0977/7
kivett csatorna
0,2893
0981/10
kivett csatorna
0,7885
0981/11
kivett út
0,5263
0981/12
kivett csatorna
2,3897
0981/13
kivett út
1,91
0981/19
kivett út
0,3783
0981/9
kivett csatorna
2,6224
0983/
kivett út
0,2228
0984/10
kivett út
0,1872
0984/12
kivett út
2,2923
0984/13
kivett csatorna; kivett töltés
1,0393
0984/27
kivett út
0,7147
0984/28
kivett út
0,7285
0984/9
kivett csatorna
1,926
0989/1
kivett csatorna; kivett töltés
1,4882
0989/2
kivett út
1,5147
0989/3
kivett csatorna; kivett töltés
1,3453
099/
kivett út
0,7028
0990/12
kivett csatorna
1,4615
0992/2
kivett saját használatú út
0,8359
0992/3
kivett csatorna
0,9059
0993/
kivett út
1,3213
0994/10
kivett út
0,3547
0994/11
kivett csatorna
1,2012
0994/13
kivett csatorna
0,6518
0994/14
kivett csatorna
0,7787
0996/10
kivett csatorna
0,6207
0996/11
kivett saját használatú út
0,6391
0996/12
kivett csatorna
0,5404
0996/13
kivett csatorna
0,6771
0996/5
kivett saját használatú út
0,8874
0996/6
kivett csatorna
0,8157
0996/8
kivett csatorna
1,2992
0998/2
kivett csatorna
0,6824
0998/4
kivett csatorna
1,0487
10013/1
kivett csatorna
0,0504
10013/2
kivett csatorna
0,5894
10013/3
kivett közút
0,4487
10013/4
kivett közút
0,5995
10037/6
kivett közút
0,0728
10039/1
kivett közút
0,2834
10039/2
kivett közút
0,363
10039/3
kivett közút
0,2253
10096/1
kivett közút
0,2298
10096/2
kivett közút
0,074
10096/3
kivett közút
0,6147
10096/4
kivett közút
0,1281
101/
kivett közterület
0,1478
1011/
kivett közterület
0,6911
1012/3
kivett közterület
0,0956
1038/2
kivett beépítetlen terület
0,3725
1043/
kivett beépítetlen terület
0,0706
1044/
kivett közút
0,1277
1045/
kivett beépítetlen terület
0,1238
1055/
kivett közterület
0,5182
1077/1
kivett beépítetlen terület
0,2904
1080/
kivett beépítetlen terület
0,4926
1084/
kivett beépítetlen terület
0,5478
1086/
kivett beépítetlen terület
0,0918
1092/
kivett közút
0,0826
1096/
kivett közterület
0,4718
1097/
kivett közterület
0,1675
1101/
kivett közterület
0,4197
1121/
kivett közterület
0,2698
1122/
kivett közterület
0,2679
1141/
kivett közterület
0,2029
1163/
kivett közterület
0,3767
1173/18
kivett közút
0,0916
1175/
kivett közterület
0,3294
1212/
kivett közterület
0,4906
1241/
kivett közterület
0,4413
1242/
kivett közterület
0,4481
1243/2
kivett teniszpálya
0,1337
1243/3
kivett közpark
4,8137
1246/
kivett közút
0,05
1248/
kivett közút
0,1865
1250/
kivett közút
0,0123
1252/
kivett közút
0,0187
1257/
kivett közút
0,0124
1262/
kivett közút
0,0192
1267/
kivett közút
0,0187
1272/
kivett közút
0,0253
1277/
kivett közút
0,0184
1282/
kivett közút
0,0195
1287/
kivett közút
0,0124
1292/
kivett közút
0,2179
1294/
kivett közút
0,0554
1297/
kivett közút
0,0702
1299/
kivett közterület
0,119
1300/24
kivett közút
0,0899
1300/4
kivett közterület
0,0348
1303/
kivett közterület
0,5123
13167/2
kivett közút
0,2269
133/1
kivett közterület
1,1002
133/2
kivett közterület
0,1495
13466/2
kivett közút
0,1442
13473/10
kivett közút
0,1133
13473/11
kivett közút
0,1428
13473/2
kivett közút
0,0752
13473/4
kivett közút
0,6957
13473/5
kivett közút
0,0767
13473/6
kivett árok
0,1449
13473/7
kivett közút
0,3528
13473/8
kivett közút
0,2291
13473/9
kivett közút
0,2158
1359/
kivett csatorna
0,1533
1360/
kivett közút
0,1658
1361/
kivett közterület
0,5192
1362/
kivett közút
0,2287
1369/
kivett közút
0,0278
13700/1
kivett árok
0,2237
13700/2
kivett közút
0,0719
13766/1
kivett közút
0,3103
13766/2
kivett közút
0,1532
13766/3
kivett közút
0,2449
13766/4
kivett közút
0,1392
13766/5
kivett közút
0,3838
1377/
kivett közterület
0,3581
1385/
kivett közterület
0,1053
1395/
kivett közterület
0,878
1397/
kivett közterület
0,1509
14000/1
kivett árok
0,1302
14000/2
kivett közút
0,3467
14000/3
kivett saját használatú út
0,0714
14143/2
kivett közút
0,0437
1415/
kivett közterület
1,0826
14203/17
kivett saját használatú út
0,1105
14204/2
kivett saját használatú út
0,0936
14301/
kivett közút
0,2424
14302/2
kivett országos közút
0,1718
1450/1
kivett közterület
0,8696
14813/
kivett közút
0,2355
14826/
kivett közterület
0,1616
14848/
kivett közút
0,0884
1485/
kivett közterület
0,6663
14853/
kivett közút
0,1092
14878/
kivett közút
0,4685
14923/
kivett saját használatú út
0,0776
14933/
kivett saját használatú út
0,1646
14959/
kivett saját használatú út
0,2038
1501/
kivett közterület
0,2614
15051/45
kivett csatorna
1,3745
15051/48
kivett út
0,0199
15053/22
kivett saját használatú út
0,1252
15055/19
kivett saját használatú út
0,0717
15056/43
kivett saját használatú út
0,0918
15056/51
kivett csatorna
0,2347
15057/16
kivett út
0,0704
15057/35
kivett csatorna
0,3222
15059/1
kivett út
1,4436
15060/2
kivett csatorna
0,0713
15061/1
kivett út
0,205
15061/24
kivett saját használatú út
0,0669
15061/30
kivett út
0,0808
151/
kivett közterület
0,114
1518/
kivett közterület
0,1273
15185/
kivett közút
0,3122
15186/
kivett közút
0,2735
1519/
kivett közterület
1,2374
15226/
kivett csatorna
0,1112
15273/
kivett saját használatú út
0,4148
1528/
kivett közút
0,0507
15289/
kivett saját használatú út
0,189
15291/
kivett saját használatú út
0,5049
15309/
kivett saját használatú út
0,2585
15318/
kivett csatorna
0,1308
15401/
kivett saját használatú út
0,8349
15402/
kivett saját használatú út
0,2343
15459/
kivett saját használatú út
0,3565
1550/
kivett közterület
0,3496
15536/
kivett közút
0,1339
15559/
kivett közút
0,0303
15577/
kivett közút
0,5479
15598/
kivett közút
0,0303
15622/
kivett közút
0,4929
15623/
kivett közpark
0,1194
15655/
kivett közpark
0,1465
15726/
kivett saját használatú út
0,0216
15752/
kivett saját használatú út
0,4807
15755/
kivett saját használatú út
0,0286
15763/
kivett saját használatú út
0,0476
15780/
kivett saját használatú út
0,0505
15795/
kivett saját használatú út
0,0192
15808/
kivett saját használatú út
0,0198
15817/
kivett saját használatú út
0,0305
15818/
kivett saját használatú út
0,4249
15819/
kivett saját használatú út
0,1419
15839/
kivett saját használatú út
0,0614
1586/
kivett közterület
0,1784
15875/
kivett saját használatú út
0,1082
1589/
kivett közterület
0,461
1590/1
kivett közpark
0,1625
1590/2
kivett beépítetlen terület
0,0268
15910/
kivett saját használatú út
0,6309
15911/
kivett saját használatú út
0,0358
15920/
kivett saját használatú út
0,0243
15931/
kivett saját használatú út
0,0244
15943/
kivett saját használatú út
0,0484
1595/
kivett közterület
0,0225
1596/2
kivett emlékmű
0,0107
1597/2
kivett közterület
0,2006
1597/4
kivett közterület
0,7619
16/1
kivett közterület
0,3562
16/3
kivett közterület
0,3113
1620/
kivett közterület
0,2626
16235/
kivett saját használatú út
0,1043
16236/
kivett saját használatú út
0,2328
16271/
kivett saját használatú út
0,0852
16315/
kivett saját használatú út
0,0913
16336/
kivett saját használatú út
0,0411
16338/
kivett saját használatú út
0,0812
16367/
kivett út
0,1243
1647/
kivett közterület
0,5426
16480/2
kivett csatorna
0,0378
16505/
kivett saját használatú út
0,0544
16514/
kivett saját használatú út
0,068
16520/
kivett saját használatú út
0,1041
16522/
kivett saját használatú út
0,2045
16545/
kivett saját használatú út
0,0678
16551/
kivett út
0,0233
16573/
kivett saját használatú út
0,031
16591/
kivett csatorna
0,0849
16621/
kivett saját használatú út
0,0252
16622/
kivett csatorna
0,0493
16623/
kivett saját használatú út
0,0244
16642/
kivett saját használatú út
0,0205
16756/
kivett saját használatú út
0,0232
1685/
kivett közterület
0,6004
17/7
kivett beépítetlen terület
0,0002
17/8
kivett beépítetlen terület
0,0369
1722/
kivett közterület
0,6866
1737/
kivett közterület
1,3262
1774/
kivett közterület
0,103
1802/
kivett közterület
1,2889
185/
kivett közterület
1,0042
1858/
kivett közterület
1,082
1911/
kivett közterület
1,0712
1964/
kivett közterület
0,9859
2015/
kivett közterület
1,0119
202/
kivett közterület
0,2358
2065/
kivett közterület
2,4707
2076/
kivett közterület
0,2475
2091/
kivett közterület
1,0062
2092/1
kivett közterület
5,58
2137/
kivett közterület
0,9884
2138/
kivett közterület
0,8986
2177/
kivett közterület
0,8012
2178/4
kivett beépítetlen terület
0,3773
2181/1
kivett közterület
0,3534
2181/3
kivett közterület
0,2875
2182/1
kivett közterület
0,1344
2182/3
kivett közterület
0,2755
2213/
kivett közterület
0,984
2214/
kivett közterület
0,5892
2251/
kivett közterület
0,7466
230/
kivett közterület
0,9326
2311/
kivett közterület
0,2892
2326/
kivett közterület
0,2566
2350/
kivett közterület
0,5024
2365/
kivett közterület
1,0684
2373/
kivett közterület
0,1824
2410/1
kivett közterület
0,1674
2410/3
kivett közterület
0,1284
2411/1
kivett közterület
0,4392
2411/3
kivett közterület
0,421
2435/
kivett közterület
0,6664
2455/
kivett közterület
0,2029
2475/
kivett közterület
0,9623
2493/
kivett közterület
0,2799
2503/
kivett közterület
0,4059
2508/
kivett közterület
0,2304
251/
kivett árok
0,2023
2521/
kivett közterület
0,0602
2571/
kivett közterület
0,1449
2572/
kivett közterület
0,794
26/
kivett közterület
0,2873
2624/
kivett közterület
1,3663
2625/
kivett közterület
2,6179
2626/
kivett közterület
0,2118
2635/
kivett beépítetlen terület
0,1752
2661/
kivett közterület
0,2995
2668/
kivett beépítetlen terület
0,1219
268/
kivett közterület
0,1834
2700/
kivett közterület
0,5729
2716/
kivett közterület
0,3539
2717/
kivett közterület
0,2594
2738/
kivett közterület
1,3962
2746/
kivett közterület
0,1902
2767/
kivett közterület
0,7553
277/
kivett árok
0,0743
2796/
kivett közterület
0,1916
2807/2
kivett beépítetlen terület
0,4205
2829/
kivett közterület
0,9208
2830/
kivett mocsár
1,1245
2831/
kivett közút
0,9566
2833/
kivett beépítetlen terület
3,9207
2834/
kivett közterület
0,0417
2835/
kivett közterület
0,3242
284/
kivett közterület
0,9309
2843/2
kivett közút
0,1867
2875/
kivett árok
0,1584
2878/
kivett közterület
0,3974
2887/1
kivett közterület
0,2207
2887/3
kivett közterület
0,7079
2888/1
kivett közpark
1,2673
2902/
kivett közterület
0,2165
2919/16
kivett közpark
3,7651
2919/2
kivett csatorna
0,0471
2936/1
kivett beépítetlen terület
0,242
2936/2
kivett közpark
0,0873
2936/3
kivett közút
0,0431
2937/6
kivett közterület
0,0636
2938/
kivett közterület
1,7684
2940/
kivett közút
0,5918
2941/
kivett mocsár
0,7772
2973/
kivett közterület
0,2341
2995/
kivett közterület
0,9446
3008/
kivett közterület
0,1994
3009/
kivett gyermekjátszótér
0,2731
303/
kivett közterület
0,1878
3038/
kivett mocsár
0,5587
3039/
kivett közterület
0,8804
3040/
kivett mocsár
0,8894
3057/
kivett közterület
0,073
3069/
kivett közterület
0,0718
3079/
kivett közterület
0,5911
3120/2
kivett közterület
0,6025
3168/
kivett közterület
0,4762
3214/
kivett töltés
2,1052
3228/
kivett közút
0,0645
3249/
kivett beépítetlen terület
0,0319
3250/
kivett közút
0,0556
3256/
kivett beépítetlen terület
0,0732
3258/
kivett közút
0,0306
3272/
kivett közút
0,0992
3290/
kivett közút
0,1984
3320/
kivett közút
0,2534
3389/
kivett közút
0,3361
3399/
kivett közút
0,095
3403/
kivett közút
0,5963
3405/1
kivett árok
0,1094
3407/2
kivett közterület
1,3859
3407/3
kivett közterület
0,1332
3408/
kivett csatorna
0,7665
3410/2
kivett út
0,1424
3432/
kivett közút
0,2461
344/
kivett közterület
0,9825
3459/
kivett árok
0,3908
3481/
kivett közút
0,3988
3482/3
kivett közút
0,0786
3488/
kivett csatorna
0,4705
3489/
kivett közterület
0,6503
3511/
kivett közterület
0,3813
3512/
kivett közterület
0,4695
3529/
kivett közterület
0,2181
3530/1
kivett közterület
0,0047
3540/
kivett csatorna
0,6471
3541/
kivett közterület
0,3028
3542/13
kivett közterület
0,5737
3542/19
kivett közterület
0,4376
3542/24
kivett közterület
0,1612
3542/29
kivett közterület
0,479
3542/3
kivett közterület
0,1613
3542/37
kivett közterület
0,2034
3542/46
kivett saját használatú út
0,0442
3542/64
kivett közterület
0,0655
3542/8
kivett közterület
0,1613
3554/
kivett közterület
0,0209
3566/
kivett csatorna
0,3269
3567/
kivett közterület
0,7348
3569/1
kivett közterület
0,4081
3569/21
kivett közterület
0,3223
3569/31
kivett beépítetlen terület
0,0946
3574/2
kivett beépítetlen terület
0,095
3575/
kivett közterület
0,3147
3576/
kivett közterület
0,3596
3577/10
kivett beépítetlen terület
0,0926
3578/10
kivett beépítetlen terület
0,0929
3579/
kivett közterület
0,7249
36/2
kivett beépítetlen terület
0,5528
360/
kivett közterület
0,155
3609/
kivett közterület
0,5245
3643/
kivett közterület
0,5705
3679/
kivett közterület
0,7284
3681/
kivett közterület
0,7983
3682/
kivett közterület
0,0325
3697/
kivett közterület
0,344
3732/
kivett közterület
0,3173
3735/11
kivett mocsár
1,7317
3738/
kivett közút
0,0899
3741/29
kivett út
0,0788
3741/40
kivett udvar; kivett út
3,0746
3743/21
kivett töltés
0,151
3744/2
kivett közút
0,2463
3745/2
kivett árok
0,117
3747/
kivett árok
0,083
3749/
kivett árok
0,1378
3765/
kivett árok
0,2219
3766/
kivett töltés
0,6602
3768/2
kivett közterület
1,4101
3768/3
kivett közterület
0,5252
3782/1
kivett közterület
0,0224
3821/1
kivett közterület
0,0838
3834/1
kivett közterület
0,0758
3849/
kivett közterület
0,0772
3871/
kivett közút
0,0493
3898/1
kivett közterület
0,1815
395/
kivett közterület
0,9588
414/
kivett közterület
0,1356
448/
kivett közterület
1,021
466/
kivett közterület
0,1357
499/
kivett közterület
0,99
5001/
kivett közpark
0,5787
5004/
kivett közterület
0,2445
5020/
kivett közterület
0,1772
5030/
kivett közterület
0,2053
5051/
kivett közterület
0,3869
5069/
kivett közterület
0,4491
5089/
kivett közterület
0,274
51/
kivett közterület
0,6262
5102/
kivett közterület
0,5545
5127/
kivett közterület
0,6249
5159/1
kivett közterület
0,4395
5159/2
kivett töltés
0,2711
5159/3
kivett csatorna
0,2871
5159/7
kivett közterület
0,0493
516/
kivett közterület
0,1092
5160/1
kivett közterület
0,2919
5161/
kivett közterület
0,5385
5167/
kivett töltés
0,7801
5168/1
kivett közterület
1,2735
5168/2
kivett töltés
0,8164
5168/7
kivett temető
6,5906
5168/8
kivett közterület
0,1884
5197/
kivett közterület
0,5493
5222/
kivett közterület
0,6195
5247/
kivett közterület
0,6242
5271/
kivett közterület
0,673
5294/
kivett közterület
0,3004
5313/
kivett közterület
0,3195
5335/
kivett közterület
1,4735
5349/
kivett közterület
0,3575
5369/
kivett közterület
0,4444
5392/
kivett közterület
1,0188
5393/2
kivett beépített terület
0,0713
540/
kivett közterület
1,0613
5437/
kivett közterület
0,3647
5456/
kivett közterület
1,1721
5457/
kivett közterület
0,2329
5477/
kivett közterület
0,4988
5508/
kivett közterület
0,0325
5516/
kivett közterület
1,1354
5563/
kivett közterület
1,0853
557/
kivett közterület
0,1635
5582/
kivett közterület
0,1378
5600/
kivett közterület
0,1466
5624/
kivett közterület
0,9223
5657/
kivett közterület
0,2034
5685/
kivett közterület
1,1947
5686/
kivett közterület
0,4693
5732/
kivett közterület
0,3851
5738/
kivett közterület
2,2607
5754/
kivett közterület
0,0982
5761/
kivett közterület
0,0874
5774/
kivett közterület
0,2762
5775/
kivett közterület
0,8138
5793/
kivett közterület
0,2908
5806/
kivett közterület
0,1896
5832/
kivett közterület
0,6222
584/
kivett közterület
0,9973
5846/
kivett közterület
0,2001
5862/
kivett közterület
0,1628
5872/
kivett közterület
0,8956
5873/
kivett közterület
0,9603
5874/1
kivett közpark
0,4068
5874/3
kivett közterület
0,4183
5874/5
kivett közterület
0,0736
5874/6
kivett közterület
0,304
5875/2
kivett közterület
0,2139
5875/3
kivett közterület
0,5444
5876/
kivett közterület
0,5072
5904/
kivett közterület
0,6468
5929/
kivett közterület
0,7054
5949/
kivett közterület
0,1123
5964/
kivett közterület
0,9296
5976/
kivett közterület
0,0316
598/
kivett közterület
0,1599
5996/
kivett közterület
0,9334
6009/
kivett közterület
0,3063
6039/
kivett közterület
0,2739
6040/
kivett közterület
0,1779
6052/
kivett közterület
0,3846
6074/
kivett közterület
0,4231
6101/
kivett közterület
0,7456
6103/
kivett közút
0,1894
6106/
kivett töltés
0,5392
6109/
kivett közterület
0,2713
6110/
kivett saját használatú út
0,0155
6120/
kivett közterület
0,7029
6132/
kivett közterület
0,1669
6145/
kivett közterület
0,1332
6157/
kivett közterület
0,131
6158/
kivett közterület
1,4421
6162/
kivett beépítetlen terület
0,1699
6163/
kivett közterület
0,2289
6168/2
kivett beépítetlen terület
0,1308
6189/
kivett beépítetlen terület
0,1829
6190/
kivett beépítetlen terület
0,1471
6203/
kivett közterület
0,5149
621/
kivett közterület
0,9385
6231/2
kivett közút
0,2118
6233/
kivett közút
0,1438
6235/
kivett közút
0,1043
6236/
kivett beépítetlen terület
1,0525
6237/
kivett töltés
0,4241
6238/11
kivett közterület
0,0301
6238/15
kivett közterület
0,1542
6238/2
kivett beépítetlen terület
0,0358
6238/26
kivett közterület
0,4906
6238/27
kivett közterület
1,0615
6238/36
kivett közterület
0,1141
6238/4
kivett beépítetlen terület
0,063
6238/45
kivett közterület
0,1791
6238/6
kivett gyakorlókert
0,1107
6240/1
kivett közterület
0,2356
6240/2
kivett közpark
2,027
6268/
kivett közút
0,1132
6280/1
kivett közterület
0,0878
6280/3
kivett közterület
0,128
6307/
kivett közterület
0,027
6317/
kivett közterület
0,2629
6319/
kivett beépítetlen terület
1,0056
6333/
kivett közterület
0,0661
6342/
kivett közterület
0,9219
6348/
kivett közterület
0,1126
6354/
kivett közterület
0,1583
6366/
kivett közterület
0,1208
6373/
kivett közterület
0,7176
6374/
kivett közterület
0,8456
638/
kivett közterület
0,2024
6383/
kivett közút
0,0569
6405/
kivett beépítetlen terület
0,3714
6418/
kivett közterület
0,1847
6431/
kivett közterület
0,2193
6444/
kivett közterület
0,244
6454/
kivett közterület
0,1309
6478/
kivett közterület
0,3795
6505/
kivett közterület
0,4544
6548/
kivett közterület
0,8714
6549/
kivett közterület
0,3736
6550/
kivett beépítetlen terület
0,9702
6562/
kivett közút
0,0043
6563/
kivett közút
0,0034
6572/
kivett közterület
0,0064
6578/
kivett közút
0,0075
6594/
kivett közterület
0,1211
66/
kivett közterület
0,0917
6603/
kivett közterület
0,3247
6622/
kivett közterület
0,2323
6647/
kivett közterület
0,2111
6648/
kivett közút
0,0881
667/
kivett közterület
0,7174
6672/
kivett közterület
0,3593
6673/1
kivett közterület
0,6802
6673/2
kivett telephely
0,0214
6674/
kivett közterület
0,4098
669/
kivett töltés
1,3141
6694/
kivett közterület
0,4518
670/
kivett közterület
0,909
671/
kivett közterület
1,9446
672/
kivett közterület
1,3041
6720/
kivett közterület
0,3848
673/
kivett közterület
1,5728
6742/
kivett közterület
0,3082
6758/
kivett közterület
0,233
6765/1
kivett közút
0,6309
6765/2
kivett töltés
1,3362
6765/5
kivett árok; kivett út
0,2129
6765/6
kivett árok
0,1817
6766/
kivett közterület
0,1307
6767/
kivett közterület
0,4534
677/2
kivett termálkút gáztalanító
0,0405
6770/22
kivett közterület
0,9161
6771/1
kivett közterület
0,2766
6772/
kivett közterület
0,0341
6801/
kivett közterület
0,7768
6852/
kivett közterület
0,1647
6872/
kivett közterület
0,3917
6887/
kivett közterület
0,6741
6888/
kivett töltés
1,0271
690/
kivett közterület
0,3786
692/5
kivett közterület
0,0913
699/
kivett közterület
0,3742
718/
kivett közterület
0,1235
73/
kivett emlékmű
0,1046
749/
kivett közterület
0,375
7501/
kivett közterület
0,1985
7503/
kivett út és csatorna
0,5682
7517/
kivett közterület
0,1305
7531/
kivett közterület
0,1295
7544/
kivett közterület
0,1345
7622/
kivett közterület
0,2933
7637/
kivett közterület
0,1468
7638/
kivett közterület
0,8006
7639/
kivett gyermekjátszótér
0,1191
7651/
kivett közterület
0,1449
7666/
kivett közterület
0,1449
7679/
kivett közterület
0,6945
7701/2
kivett beépítetlen terület
0,089
7701/9
kivett beépítetlen terület
0,2676
774/
kivett közterület
0,7929
8065/
kivett közút
2,582
8066/
kivett közút
0,0309
8099/
kivett közút
0,0698
8116/
kivett árok
0,1784
814/
kivett közterület
0,1417
8167/
kivett közút
0,6762
8198/
kivett közút
0,1
8236/2
kivett közút
0,1636
8314/
kivett közút
1,1696
8401/
kivett árok
0,1133
841/
kivett közterület
0,4239
8489/
kivett közút
1,5477
8490/
kivett közút
0,1565
8536/
kivett közút
0,1291
860/
kivett közterület
0,0768
876/
kivett közterület
0,0299
879/
kivett közterület
1,8812
883/2
kivett közterület
0,0209
8860/
kivett közút
0,5186
8925/
kivett közút
0,5643
8965/
kivett közút
0,341
897/
kivett közterület
0,0308
9012/
kivett közút
0,0996
9023/
kivett közút
0,0755
909/
kivett beépítetlen terület
0,059
91/
kivett közterület
0,829
9122/
kivett közút
0,2226
9126/2
kivett út
0,0559
915/5
kivett udvar
0,0051
9163/
kivett közút
0,2694
917/
kivett mocsár
5,1798
9222/
kivett közút
0,3269
924/
kivett közterület
0,1372
9245/
kivett közút
0,0665
9274/
kivett közút
0,1888
9292/
kivett közút
0,0291
938/
kivett közterület
0,0141
942/1
kivett közterület
0,4686
9448/
kivett közút
0,3349
9622/
kivett közút
0,1129
963/
kivett közterület
0,0827
9748/
kivett út
0,0828
9751/
kivett közút
0,1928
981/
kivett közterület
0,6712
9832/
kivett közút
0,0226
9919/
kivett közút
0,3582
9937/
kivett közút
0,3582
9958/
kivett közút
0,5622
9968/
kivett közút
0,0701
9987/
kivett közút
0,2561
 
3. melléklet a …/…. (….) Önkormányzati rendelethez
Gyomaendrőd Város Önkormányzata korlátozottan forgalomképes vagyoni elemei
 
 A
 B
 C
 1.     
 Helyrajzi szám
 Megnevezés
 Terület m2
 2.     
 B/6/2
 Napközi otthon, Kossuth Lajos u. 2-3.
 810
 3.     
 B/8
 Orvosi rendelő, Fürst S. u. 3.
 2050
 4.  
 B/ 36/1/A/11
 Üzlethelyiség,
Fő út 173-179/B földszint 2
 
 Társasház alapító okírat szerint
 6.     
 B/69
 Óvoda, Jókai Mór u. 4.
 0,1324
 
 7.     
 B/72/002
 Kis Bálint Általános iskola, Fő út 181.
 0,4426
 
 8.     
 B/113
 Napközi otthonos óvoda, Kossuth Lajos u. 7.
 0,3380
 
 9.     
 B/114
 Kállai Ferenc Kulturális központ, Kossuth Lajos u. 7.
 0,3631
 
 10. 
 B/278/002
 Idősek napközi otthona. Mirhóháti u. 1.
 0,4830
 
 11. 
 B/308
 Idősek otthona, Mirhóháti u. 8.
 0,2524
 
 12. 
 B/338
 Zeneiskola, Kisréti u. 27.
 0,1816
 
 13. 
 B/674
 Gimnázium, Hősök útja 43.
 0,1631
 
 14. 
 B/687
 Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Gimnázium,
 Hősök útja 39.
 1,1904
 
 15. 
 B/1099
 Sporttelep, Gyoma
 22488
 16. 
 B/1104
 Önkormányzati bérlakások, Vízműsor 2. ( 10 lakás )
 Társasház alapító okirat szerint
 17. 
 B/1293/005
 Strandfürdő, Erzsébet liget
 26814
 18. 
 B/1298/001
 Strandfürdő, Erzsébet liget
 7729
 19. 
 B/1580
 Szakrendelő, Hősök útja 57.
 1753
 20. 
 B/1587
 Varga Lajos Sportcsarnok, Szabadság tér
 2471
 21. 
 B/1588
 Gyomaendrődi Járási Hivatal, Szabadság tér 1.
 5657
 22. 
 B/1591
 Kis Bálint Általános iskola, Hősök útja 45.
 4873
 23. 
 B/1636
 Szolgálati lakás, Álmos u. 11.
 530
 24. 
 B/1806
 Gyógyszertár, Fő út 191.
 937
 25. 
 B/2174
 Gyomai tájház , Zrínyi M. u. 2.
    734
 26. 
 B/2901/B/2
 Szolgálati lakás, Vásártéri ltp. ¼
 57  
 27. 
 B/2924
 Óvoda, bölcsőde, Vásártéri ltp.
 3728
 28. 
 B/2937/040
 Piactér, Pásztor János u. 37.
 7655
 29. 
 B/3409
 Szolgálati és szociális bérlakás ( 12 lakás ), Október 6 ltp.
 Társasház alapító okírat szerint
 30. 
 B/3542/014
 Magtárlaposi 5 lakás, Magtárlaposi u. 1-3.
 1340
 31. 
 B/3542/015
 Fogyatékos gyermekek ellátását szolgáló intézmény,
 Magtárlaposi u. 11-17,
 990
 32. 
 B/3542/016
 Beépítetlen terület, Magtárlaposi u. 19.
 1410
 33. 
 B/3542/59
 Költségalapú bérlakások ( 8 db ), Magtárlaposi u. 16.
 2885
 34. 
 B/3741/033
 Hulladékgyűjtő udvar, Ipartelep u. 2.
 2109
 35. 
 B/3748/002
 Temető Gyoma
 32845
 36. 
 B/3750
 Temető Gyoma
 63046
 37. 
 B/5008/001
 Endrődi piac
 4215
 38. 
 B/5008/002
 Orvosi rendelők, Fő út 3.
 Társasház alapító okírat szerint
 39. 
 B/5039
 Idősek otthona, Blaha L. u. 2.
 4731
 40. 
 B/5044
 Költségalapú bérlakások ( 16 db ), Endrődi u. 5-7.
 2832
 41. 
 B/5059
 Napközi otthonos óvoda, Endrődi utca 2.
 1307
 42. 
 B/5128
 Tájház, Sugár u. 18.
 544
 43. 
 B/5129
 Tájház, Blaha L. u. 22.
 564
 44. 
 B/5130/1
 Tájház, Sugár u. 20.
 859
 45. 
 B/5159/018
 Vásártér, Endrőd
 47055
 46. 
 B/5350
 Napközi otthonos óvoda, Szabadság u. 6.
 1311
 47. 
 B/5393/002
 Szolgálati bérlakások ( 2 db ) Fő út 45.
 713
 48. 
 B/5807/004
 Napközi otthonos óvoda, bölcsőde, Selyem u. 101.
 2777
 49. 
 B/5948
 Közösségi ház, Blaha L. u. 21.
 1986
 50. 
 B/6234
 Temető, Endrőd
 5595
 51. 
 B/6238/1
 Sportelep, Endrőd, Népliget
 479
 52. 
 B/6239
 Sporttelep, Endrőd, Népliget
 32215
 53. 
 B/6241
 Rózsahegyi Kálmán Általános iskola, Népliget u. 2.
 7977
 54. 
 B6291/001
 Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal kirendeltség,
 Fő út 2.
 4051
 55. 
 B/6312
 Kollégium, Fő út 42.
 1949
 56. 
 B/6673/002
 Gázcseretelep, Kossuth tér
 214
 57. 
 B/6683/002
 Nemzetiségi önk. közösségi ház, Fő út 80.
 582
 58. 
 B/7640
 Idősek napközi otthona, Mester utca 19.
 1593
 59. 
 B/8313/003
 Napközi otthonos óvoda, Polyákhalmi u. 1.
 1132
 60. 
 B/8406
 Idősek napközi otthona, Kondorosi u. 1.
 10122
 61. 
 K/01140/011
 Juh nyári szállás
 9798
 62. 
 K/02760/002
 Gyepmesteri telep, külterület
 6350
 63.
 B/3454
 Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal, Selyem út 124.
 15977
 64.
 B/1598/A/1
 Határ Győző Városi Könyvtár, Fő út 230.
 501
 65.
 B/5061
 Lakóház, udvar, gazdasági épület, Blaha Lujza utca 10.
 925
 
« Vissza
Vissza a főmenübe