270/2018. (X. 4.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Belvízrendezés és kerékpárút építés a Kodály Zoltán utca és a Hídfő utca között I. ütem tárgyú eljárásra benyújtott ajánlat érvényesnek nyilvánítása
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
270/2018. (X. 04.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat
 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága a Gyomaendrőd Város Önkormányzata ajánlatkérő által „Belvízrendezés és kerékpárút építés a Kodály Zoltán utca és a Hídfő utca között I. ütem” tárgyában indított Kbt. 115. § (1) bekezdése szerinti közbeszerzési eljárásban akként határoz, hogy „Kerékpárút építés I. ütem” megnevezésű 2. rész esetében mind három ajánlattevő (Épcenter Építőipari és Kereskedelmi Kft., Galéria Invest Ingatlanértékesítési, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.,HUNÚT Építőipari Szolgáltató Kft.) benyújtott ajánlatát érvényesnek nyilvánítja.
Az eljárás nyerteseként az Épcenter Építőipari és Kereskedelmi Kft. (5553 Kondoros Csabai Út 41.) alatti ajánlattevőt határozza meg, mivel ajánlata érvényes és megfelelő, illetve az értékelési szempontok szerinti legkedvezőbb ajánlat.
Egyösszegű nettó ajánlati ár: 19 636 379 Ft
Jótállás: 36
« Vissza
Vissza a főmenübe