281/2018. (X. 24.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: XXI. Nemzetközi Sajt és Túrófesztivál program és költségvetés tervezete

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

281/2018. (X. 24.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat

 

1./

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy XXI. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál időpontjának a 2019. április 26. péntek - 2019. április 28. vasárnap időpontot határozza meg.

2./

A bizottság fontosnak tartja, hogy a fesztivál szakmai színvonalának emelése érdekében a KKASE szakmai partnerként jelen legyen, ezért felkéri Weigertné Gubucz Edit mb. intézményvezetőt, hogy tegyen javaslatot a szakmai programelemek megvalósítására, valamint a fesztivállal kapcsolatos szervezési feladatokról 2019. januári testületi ülésen adjon tájékoztatást.

3./ A bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy kérje fel Weigertné Gubucz Edit mb. intézményvezetőt, hogy a fesztivál szakmai program elemeihez keressen pályázati lehetőséget a TOP-7.1.1-16 CLLD jelenleg futó a Gyomaendrődi Helyi Közösség által rövidesen meghirdetésre kerülő pályázatok közül.

4./

A bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a XXI. Sajt és Túrófesztivál megrendezéséhez 6 millió forint önkormányzati támogatást biztosítson, mely a 2019. évi költségvetési rendeletbe kerüljön beépítésre.

« Vissza
Vissza a főmenübe