275/2018. (X. 25.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Dr. Varga Imre ügyvéddel kötött megbízási szerződés módosítása
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
275/2018. (X. 25.) Gye. Kt. Üokke. határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületének Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a képviselő-testületnek, hogy a 419/2016 (IX.29.) Gye. Kt. határozattal jóváhagyott és 78/2017. (II.23.) Gye. Kt. határozattal módosított felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátására kötött megbízási szerződést a következők szerint módosítsa:  
 
„MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS
Módosítás

mely egyrészről a Gyomaendrőd Város Önkormányzata  5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. képviselő: Toldi Balázs polgármester), klasszikus ajánlatkérő, mint megbízó (továbbiakban: Megbízó),
másrészről pedig Dr. Varga Imre ügyvéd, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó (5600 Békéscsaba, Kinizsi u. 13.; lajstromszám: 00449; adószám: 44584162-2-24 , bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11733003-20091729), mint megbízott (továbbiakban: Megbízott) között a következő feltételek szerint jött létre:
Felek megállapodnak, hogy a Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 419/2016. (IX. 29.) Gye. Kt. határozatával jóváhagyott, és a 78/2017. (II.23.) Gye. Kt. határozat alapján módosított megbízási szerződést az alábbiak szerint módosítják:
1. A megbízási szerződés 1. e) pontja helyébe az alábbi rendelkezések lépnek:
„e) A közbeszerzési és koncessziós beszerzési eljárások a Miniszterelnökség által üzemeltetett egységes elektronikus közbeszerzési rendszer (EKR) igénybevételével történő lebonyolítása.”
 
2. Hatályát veszti a megbízási szerződés 1. f)-g) pontja.
 
3. A megbízási szerződés 2. b) pontja helyébe az alábbi rendelkezések lépnek:
„b) A Megbízott feladatainak teljesítése érdekében a Közbeszerzési Értesítőben a közlemények közzététele és a KBA-hoz való hozzáférés érdekében a Megbízó felhasználói nevének és jelszavának a Megbízott részére történő átadása, valamint az EKR-ben meghatározott teljes körű jogosultságok biztosítása.”
 
4. A megbízási szerződés 3. pontja kiegészül az alábbi rendelkezésekkel:
„Megbízó kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Megbízott egyes közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítására előzetes bejelentés alapján a jelen szerződésben meghatározott feltételekkel rendelkező teljesítési segédet vegyen igénybe. Ebben az esetben a Megbízó köteles a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói gyakorlatra vonatkozó igazolást a teljesítési segéd részére kiadni.”
5. A megbízási szerződés 7. pontja helyébe az alábbi rendelkezések lépnek:
„7. Felek megállapodnak, hogy a Megbízót terhelik a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatos hirdetmények ellenőrzésével járó költségek, valamint EKR rendszerhasználati díjak.”        
6. A megbízási szerződés 8. pontja helyébe az alábbi rendelkezések lépnek:
„8. A Megbízott a 6.) pontban rögzített megbízási díjat az EKR-ben rögzített, az ajánlatok elbírálásáról szóló összegezés ajánlattevők részére történő megküldését követő 10 napon belül a Megbízó által kiállított teljesítési igazolás alapján jogosult elszámolni és a számlát benyújtani.
A Megbízottat a megbízási díj akkor is megilleti, az eljárás eredménytelensége kerül megállapításra a Megbízó részéről.
Amennyiben a Megbízó az eredménytelen eljárást követően ugyanarra a beszerzésre újabb közbeszerzési eljárás megindításáról dönt, a Megbízott köteles az újabb eljárást is a jelen megbízási szerződésben meghatározott feltételekkel és felelősséggel, de egy alkalommal díjazás nélkül lebonyolítani.”
7. A megbízási szerződés kiegészül az alábbi 12. ponttal.
„12. A Megbízott tájékoztatja a Megbízót, hogy a megbízási szerződéssel összefüggésben az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 RENDELETE (Általános Adatvédelmi Rendelet), az Információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. CXII. tv. alapján adatkezelő.
A Megbízott adatkezelése az Ügyvédi tevékenységről szóló 2017. évi LXXVIII. tv. 32-33. §-ai alapján törvényen alapuló adatkezelés. A Megbízott azokat az adatokat, amelyek nem tartoznak a törvényen alapuló adatkezelés körébe, a jelen szerződés alapján, illetve a Megbízó kifejezett hozzájárulása alapján kezeli.
A Megbízó a jelen megbízási szerződés módosítás aláírásával tudomásul veszi, illetve kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Megbízott a megbízás keretein belül a Megbízó adatait kezelje.”
8. Egyebekben a megbízási szerződés nem változik.
Felek jelen megállapodást, mint akaratukkal mindenben egyezőt jóváhagyólag írják alá. 
 
Gyomaendrőd, 2018. november …
______________________________      ______________________________________
Megbízó                                felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó
                                                                       Megbízott”
 
« Vissza
Vissza a főmenübe