278/2018. (X. 25.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés „Bölcsődei fejlesztési program” című pályázat benyújtásáról
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
278/2018. (X. 25.) Gye. Kt. Üokke. határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületének Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a képviselő-testületnek, hogy a bölcsődei férőhelyek növelésének, a lakossági igények kielégítésének, a gyermekjóléti alapellátáshoz való hozzáférés javításának és a szolgáltatások minőségi fejlesztésének céljából pályázatot nyújtson be a Pénzügyminisztérium „Bölcsődei fejlesztési program” megnevezésű pályázati kiírására, mely pályázat célja a bölcsődei férőhelyek bővítése, az 5500 Gyomaendrőd, Kőrösi Cs. S. u. 1. szám alatti építési telken új bölcsődei épület építésével 28 db új bölcsődei férőhely kialakítása érdekében.
A Képviselő-testület bruttó 2.000.000.-Ft vételáron megvásárolja a 836. hrsz, természetben az 5500 Gyomaendrőd, Kőrösi cs. S. u. 1. szám alatt található, a Gyomaszolg Ipari park Kft. tulajdonában lévő építési telket bölcsődei épület építése céljából.
 A Képviselő-testület vállalja, hogy az építési telek megvásárláshoz szükséges bruttó 2.000.000.-Ft-ot a 2018. évi ingatlan értékesítésből befolyt bevétel terhére biztosítja, továbbá a „Bölcsődei fejlesztési program” pályázathoz szükséges önerőt 11.789.474.-Ft összegben beépíti a 2019. évi költségvetési rendeletébe.
A Képviselő-testület bízza meg Toldi Balázs polgármestert a pályázat benyújtásához a szükséges jognyilatkozatok megtételére.  
« Vissza
Vissza a főmenübe