85/2019. (IV. 15.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Pájer Sándor egyéni vállalkozó kérelme

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság

85/2019. (IV. 15.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek következő döntési javaslatot:

„Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nem fogadja el Pájer Sándor egyéni vállalkozónak a 03/9 hrsz.-ú, strandfürdő megnevezésű, 2ha 4441 m2 területű, természetben a Hármas-körös ártérben lévő ingatlanra kötött bérleti szerződés módosítására vonatkozó javaslatot.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testület megállapítja, hogy Pájer Sándor egyéni vállalkozó bérlőt a 2015. december 28. napján kötött bérleti szerződés teljesítésére köteles.

Amennyiben a bérlő nem tesz eleget a szerződésben meghatározott kötelezettségeinek, akkor Gyomaendrőd Város Önkormányzata él a rendkívüli felmondási jogával. A szerződésszegés tényének a bérlővel írásban történő közlését követően Gyomaendrőd Város Önkormányzata felmondja a bérleti szerződést.

A bérleti szerződés IV.3. pontjában a bérlő tulajdonát képező építmények és ingóságok értéke csökkentésre kerül a jogviszony időtartamán teljesített bérleti díj összegével. A fennmaradó összeget Gyomaendrőd Város Önkormányzata megtéríti a bérlőnek.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a bérleti szerződés 1. számú mellékletében meghatározott a bérlő tulajdonát képező ingatlanok és ingóságok tulajdonjogának rendezése érdekében felhatalmazza a polgármestert, hogy folytasson tárgyalást a bérlővel és annak eredményéről tájékoztassa a képviselő testületet.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a bérlő tulajdonát képező ingatlanok és ingóságok tulajdonjogának rendezését követően meghirdeti üzemeltetésre a 7701/1 hrsz.-ú, strandfürdő megnevezésű, 7517 m2 területű, a 7701/2 hrsz.-ú, beépítetlen terület megnevezésű, 890 m2 területű, természetben a Templom-zugban található, valamint a 03/9 hrsz.-ú, strandfürdő megnevezésű, 2ha 4441 m2 területű, természetben a Hármas-körös ártérben lévő ingatlanokat.

A pályázati kiírást a soron következő Képviselő-testületi ülésre be kell terjeszteni.”

« Vissza
Vissza a főmenübe