154/2019. (IX. 21.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: VP6-19-2.1-54-10-19 kódszámú pályázatok

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság

154/2019. (VIII. 21.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek következő döntési javaslatot:

„Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egyetért a Rózsahegyi Iskola Diákjaiért Alapítvány által a VP6-19-2.1-54-10-19 kódszámú Önkéntes tevékenységek, közösségi programok megvalósítását szolgáló komplex projektek támogatása című pályázati felhívásra benyújtani tervezett pályázat benyújtásával. A pályázat megvalósításához szükséges 1.764.600 Ft önerőt a 4/2019. (II.15.) önkormányzati rendelet 8. melléklet 88. sor TOP és egyéb pályázati saját erőtartalék keret terhére biztosítja. A Rózsahegyi Iskola Diákjaiért Alapítvány vállalja, hogy a beszerzett eszközöket a fenntartási időszak végén térítésmentesen az Önkormányzat rendelkezésére bocsájtja.

 

A Képviselő-testület felhatalmazza Toldi Balázs polgármestert a pénzeszköz átadási, valamint a fenntartási időszak lejártát követően az eszközök tulajdonjogának átadását rögzítő megállapodás és az ehhez kapcsolódó szükséges jognyilatkozatok megtételére.”

 

« Vissza
Vissza a főmenübe