8/2021. (VIII. 17.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Baptista Tevékeny Szeretet Misszióval kötött feladat-ellátási szerződések módosítása- szenvedélybetegek nappali ellátása
 Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
8/2021. (VIII. 17.) Gye. Kt. Üokke. határozata
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolja a képviselő-testületnek az alábbi döntési javaslat elfogadását:
 
Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió kérelmének helyt adva, 2020. július 10. napján a szenvedélybetegek nappali ellátására kötött feladat-ellátási szerződés módosításához hozzájárul és az alábbi szerződés módosítást fogadja el és ezzel egyidejűleg felkéri Toldi Balázs polgármestert az ellátási szerződés aláírására:
 
Ellátási szerződés
2021. évi I. módosítása
 
amely létrejött egyrészről Gyomaendrőd Város Önkormányzata (5500 Gyomaendrőd, Selyem Út 124., képviselő: Toldi Balázs polgármester), mint személyes gondoskodásra kötelezett szerv — továbbiakban: Önkormányzat,
másrészről Baptista Tevékeny Szeretet Misszió (4028 Debrecen, Simonyi Út 14., adószám: 18212134-2-09, képviselő: Faragó Tiborné ügyvezető) — továbbiakban: Szolgáltató — között (ketten együtt: Szerződő felek), az alulírott helyen és időben az alábbiak szerint:
 
Előzmény:
A felek 2020. július 10-én határozatlan idejű feladat-ellátási szerződést kötöttek szenvedélybetegek nappali ellátására. Szövegpontosítás okán a szerződés 7. és 22. pontját az alábbiak szerint módosítják:
 
1. A szerződés 7. pontja az alábbiak szerint módosul:
 
„7. A Szolgáltató a pszichiátriai betegek nappali ellátásában —jelen okirat alapján — azokat a Gyomaendrőd város területén élő, illetve ott tartózkodó szenvedélybeteg személyeket részesíti, akik megfelelnek a szociális törvényben és egyéb vonatkozó jogszabályban meghatározott feltételeknek."
 
2. A szerződés 22. pontja az alábbiak szerint módosul:
 
„22. A Szerződő felek megállapodnak, hogy jelen ellátási szerződés nem zárja ki, hogy az Önkormányzat további rászoruló személyek ellátása érdekében más szolgáltatóval szerződést kössön, illetve saját intézményt/szolgáltatót tartson fenn. Ugyanígy nem kizárt, hogy a Szolgáltató az intézmény szabad kapacitásának terhére a hatályos jogszabályoknak egyébként megfelelő ellátottakat az ellátási területén kívülről is fogadjon."
 
A felek által Gyomaendrődön 2020. július 10. napján kötött szerződés egyéb rendelkezései nem módosulnak.
 
Jelen megállapodásban nem rendezett kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései valamint a mindenkori szakmai jogszabályok az irányadók.
 
Szerződő felek jelen szerződést elolvasás, értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt alulírott helyen és napon jóváhagyólag aláírták. Jelen szerződés 5 példányban készült és 1 számozott oldalt tartalmaz.
 
Gyomaendrőd, 2021. augusztus ….
 
Faragó Tiborné
Baptista Tevékeny Szeretet Misszió
ügyvezető
Toldi Balázs
Gyomaendrőd Város Önkormányzata
polgármester
 
 Szilágyiné Bácsi Gabriella
pénzügyi ellenjegyző
Pap-Szabó Katalin
jogi ellenjegyző
« Vissza
Vissza a főmenübe