181/2022. (IX. 19.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Intézkedési javaslatok az energiaár emelkedés költségvetési hatásának mérséklésére

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

181/2022. (IX. 19.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a következő döntési javaslatot:

„Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Közszolgáltatási szerződés alapján a Varga Lajos Sportcsarnok működtetésére a Zöldpark Nonprofit Kft. részére biztosított 2022. évi forrás további önkormányzati kiegészítésére nincs lehetőség. 2022. október 1-jétől kizárólag olyan mértékű gázfelhasználás lehet, amivel még nem haladja meg a Sportcsarnok az erre az évre betervezett gázenergia kiadás összegét. Az Önkormányzat a termálvizes fűtési lehetőség kialakítására ajánlatot kért be, az ajánlatok beérkezése októberre várható. Ennek birtokában a Képviselő-testület októberi ülésén dönt a Sportcsarnok további működtetéséről, avagy bezárásáról.

 A 2022. évi tényleges áramköltség nem haladhatja meg a villamos energia szolgáltatás biztosítására betervezett éves keret összegét. A kereten felüli túlköltekezés kizárólag többletbevétel terhére történhet. Az ügyvezető feladata ezen megváltozott körülményekhez igazítani a csarnok működését, az igénybe vehető szolgáltatások körét. Az eszközölt intézkedésekről az ügyvezető azonnali tájékoztatást nyújt polgármesteren keresztül a tulajdonos önkormányzat felé, továbbá felhatalmazza polgármestert, hogy az ügyvezető által javasolt intézkedéseket jóváhagyja, avagy elutasítsa.” 

« Vissza
Vissza a főmenübe