20/2023. (I. 23.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Nonprofit Kft-k fenntartásában működő bölcsődék vezetőinek kérelme

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

20/2023. (I. 23.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a következő döntési javaslatot azzal, hogy tanév végén vizsgálják felül a szerződéseket:

„Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szivárvány Gyermekkert Nonprofit Kft, a Tulipános Óvodai Oktató Nonprofit Kft., és a Gyermekliget Óvodai Oktató Nonprofit Kft a bölcsődei önkormányzati kiegészítő támogatás 2023. évi emelésére vonatkozó kérelmének részben helyt adva az önkormányzat és a Kft.-k között fennálló ellátási szerződés 16. pontja alapján 2023. január 1. napjától az önkormányzati kiegészítő támogatás összegét az alábbiak szerint határozza meg:

-          Gyermekliget Nonprofit Kft esetében 7.550 Ft/hó/gyermek

-          Tulipános Óvodai Oktató Nonprofit Kft esetében 7.550 Ft/hó/gyermek

-          Szivárvány Gyermekkert Nonprofit Kft esetében 7.550 Ft/hó/gyermek (+1.050 Ft/hó/gyermek, a bérleti díj kompenzálása miatt).

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ezzel egyidejűleg felkéri Toldi Balázs polgármestert az ellátási szerződések módosítására.

« Vissza
Vissza a főmenübe