116/2023. (III. 20.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Megkeresés Mol kútvezeték bányászati létesítmény elhelyezése érdekében

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

116/2023. (III. 20.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete hozzájárulását adja a kizárólagos önkormányzati tulajdonban lévő gyomaendrődi 02699 hrsz.-ú, út megnevezésű, 1 ha 740 m2 területű ingatlan területéből 402 m2 időleges más célú hasznosításához a Central Geo Bányamérési Agrotechnikai és Ingatlangazdálkodási Kft. munkavégző által készített 86/2022 munkaszámú változási vázrajz adati alapján a 1090MA1330/BJ/K-38-2/2023 iktatószámú, az előterjesztés mellékletét képező igénybevételi, használati és műszaki megállapodás feltételei szerint.

Gyomaendrőd Város Képviselő – testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy a szükséges nyilatkozatokat megtegye, és a megállapodást aláírja. 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy az igénybevételi, használati és műszaki megállapodás feltételeit a bizottság az alábbi pontokkal javasolja kiegészíteni tekintettel az érintett közterületeken lévő csatornákra.

1. A mederkeresztezést a csatorna engedélyes fenékszintje alatt minimum 1,5 m-re kell elvégezni. Az irányított fúrásnak úgy kell, kereszteznie a csatornát, hogy felette a jövőben a kotrási munkákat ne akadályozza. 

2. A gázvezeték nyomvonalán a - járóút teljes szélességének szabadon hagyása érdekében - csatorna mederélén közműkereszteződést jelző és kotrást tiltó táblát kell kihelyezni.

3. A kivitelezés során az érintett csatorna engedélyes szintjére történő kotrását

« Vissza
Vissza a főmenübe