96/2023. (III. 20.) Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaendrőd TESZK 12. sz módosítás partnerségi egyeztetés és véleményezési szakasz lezárása

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

96/2023. (III. 20.) Gye. Kt. Vkm. Biz. határozata

 

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a következő döntési javaslatot: 

„Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete hozzájárul a 18/2022. (I.27.) Gye. Kt. határozattal indított TESZK 12.sz. módosítás partnerségi egyeztetési és a véleményezési szakaszának lezárásához az alábbiak szerint:

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete megismerte a város Településrendezési Eszközére vonatkozó 12.sz. módosítás terveit. A tervezett módosításokkal kapcsolatban a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletben meghatározott véleményezésre biztosított határidőn belül a partnerségi egyeztetésbe bevontak és az államigazgatási szervek részéről érkezett tájékoztatást és észrevételeket megismerte, tudomásul vette, azokat elfogadja. Eltérő vélemény nem maradt fenn, ezért Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete a Településrendezési Eszközök 12.sz. módosítására vonatkozó véleményezési és partnerségi egyeztetési szakaszt lezárja.”

« Vissza
Vissza a főmenübe