24/2022. (I. 24.) Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: Gyomaendrőd hatályos Településrendezési Eszköz 13. módosítás kezdeményezéséről

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete

Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

24/2022. (I. 24.) Gye. Kt. Pgtek. Biz. határozat

           

Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek következő döntési javaslatot:

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete: 

Kiemelt fejlesztési területnek nyilvánítja a 113, 114, 117 hrsz.-ú 2. mellékletben bemutatott területeket, illetve a 3. mellékletben bemutatott „Torzsás-zugi” területet, így pedig a Településrendezési Eszközök módosítását tárgyalásos eljárás keretében kívánja lefolytatni.

Hozzájárul a hatályos Településrendezési Eszközök 12. sz. módosításának előkészítéséhez a jelen határozat mellékletében foglalt tartalom figyelembevételével.

Megállapítja, hogy a Településrendezési Eszközök jelen módosítását elindító településfejlesztési döntés összhangban van Gyomaendrőd város hatályos településfejlesztési koncepciójával.

Előírja, hogy a módosítással a település biológiai aktivitásértéke nem csökkenhet.

Kötelezi a Polgármestert, hogy a költségviselésre és a tervezésre kössön Településrendezési Szerződést. A szerződés háromoldalú megállapodással történik, ahol a módosítási pontokra külön szerződés megkötés történik, azaz: 1. módosítási pont esetében a költségviselő a Körös-vidéki Vízügy Igazgatóság; 2. módosítási pont esetében a költségviselő a Gyomaendrőd Város Önkormányzata; 3. pont esetében a költségviselő Sebők Krisztián (5500 Gyomaendrőd, Gárdonyi Géza utca 31.)

Kezdeményezi, a szükséges döntés meghozatalát. 

« Vissza
Vissza a főmenübe