105/2023. (III. 21.) Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsági határozat
Tárgy: Terembérleti megállapodás _Körösmenti Táncegyüttes Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola
Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága
105/2023. (III. 21.) Gye. Kt. Üokke. határozata
 
Gyomaendrőd Város Képviselő-testületének Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottsága javasolta a képviselő-testületnek, hogy hagyja jóvá a Kállai Ferenc Integrált Kulturális Intézmény és Művelődési Házban a Körösmenti Táncegyüttes Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola részére térítésmentes teremhasználatára vonatkozó „Terembérleti megállapodást” 2023. március 1. napjától:
 
Terembérleti megállapodás
(Tervezet)
 
Amely létrejött a Kállai Ferenc Integrált Kulturális Intézmény és Művelődési Ház, 5500 Gyomaendrőd, Kossuth Lajos utca 9. sz. alatti intézmény, mint bérbeadó /képviseli Dr. Szonda István mb. Igazgató/ és a Körösmenti Táncegyüttes Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola, 5500 Gyomaendrőd, Kossuth Lajos utca 9. /képviseli Kovács Sándor művészeti vezető/ mint bérbevevő civil szervezet között, az alábbiakban foglaltak szerint:
A Kállai Ferenc Művelődési Ház 2023. április 01 napjától, 2023. december 31. napjáig terjedő időszakban lévő foglalkozásaikra heti rendszerességgel:
-          szerdán 18.00-19.30 Csoroszlyák csoport (Nagy Albert terem)
-          pénteken 18.00-20.30 Körösmenti csoport (Nagy Albert terem)
-          szombaton 10.00-13.00 Körösmenti csoport (Nagy Albert terem)
 
valamint a júliusi Nyári Néptánctábor (32 óra) alkalmával térítésmentesen biztosítja a nem belépődíjas- részvételi díjas rendezvényeire-foglalkozásaira a művelődési ház termét.
A belépődíjas-részvételi díjas rendezvényekre-foglalkozásokra külön terembérleti szerződést kell kötni.
 
A bérbeadó intézmény minden alkalommal biztosítja a helyiséget, fűtési szezonban 18 fokos meleget, valamint a szükséges berendezéseket, technikai eszközöket a bérlő számára. Az intézményben dolgozó munkatárs és az egyesület vezetője /helyettese/ által igazolt kimutatás alapján rögzítése kerülnek a teremhasználati alkalmak.
A Körösmenti Táncegyesület, mint az intézményben működő közösség, köteles annak házirendjét betartani, a helyiségeket rendeltetésszerűen használni, az esetlegesen okozott károkat megtéríteni. Fentieket mindkét fél magára nézve kötelezően elfogadja.
 
 Gyomaendrőd, 2023. április 01.
 
 ....................................................                                                 ................................................
 Közösség vezetője                                                                           Bérbeadó
intézmény vezetője
« Vissza
Vissza a főmenübe