1. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
2015. június 26-i ülésére

Tárgy:   „Területi együttműködések az esélyegyenlőség és a felzárkózás elősegítése érdekében a Gyomaendrődi Járás területén” című, ÁROP-1.A.3-2014-2014-0009 sz. projekt közbeszerzése
Készítette:   Nyíri Szmolár Eszter
Előterjesztő:   Nagyné Perjési Anikó egyéni választókerületi önkormányzati képviselő

Tisztelt Bizottság!
 
A „Területi együttműködést segítő programok kialakítása az önkormányzatoknál a konvergencia régiókban” című, ÁROP-1.A.3.-2014.-2014-0009. azonosító számú projekt tervezett közbeszerzési anyagát a június 16-ai ülésén a Bizottság előzetesen már megismerhette.
 
Az elfogadásra javasolható ajánlati felhívást a 2015. június 25-én létrehozandó Bíráló Bizottság a megalakulását követően tárgyalja, melynek végleges formája a Bizottsági ülésen kerül ismertetésre. Ezen kívül szükséges meghatároznia a Bizottságnak a meghívni kívánt szervezetek körét is.
 
Kérem a Tisztelt Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a döntés meghozatalára!


Döntési javaslat

"„Területi együttműködések az esélyegyenlőség és a felzárkózás elősegítése érdekében a Gyomaendrődi Járás területén” című, ÁROP-1.A.3-2014-2014-0009 sz. projekt ajánlati felhívása"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: ÁLTALÁNOS ÜGYEK
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, névszerinti (nyílt) szavazással dönt.

A.)     Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága jóváhagyja a „Területi együttműködések az esélyegyenlőség és a felzárkózás elősegítése érdekében a Gyomaendrődi Járás területén” ÁROP-1.A.3.-2014.-2014-0009. azonosító számú projekt feltételes közbeszerzésének ajánlati felhívását és dokumentációját.
B.)     A jóváhagyott ajánlati felhívást a közbeszerzési csoport az alábbi gazdasági szereplők részére küldje meg a mai napon:
…………….
…………….
…………….


Határidők, felelősök:

Határidő: 2015. 06. 26.
Felelős: Toldi Balázs
Hivatali felelős: Nyíri Szmolár Eszter

« Vissza
Vissza a főmenübe