18. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete
2021. szeptember 30-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés Fonyód, Hunyadi János utca egy részének, a Tök Jó Napra történő lezárásáról.
Készítette:   Hatos Norbert irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

A Fonyódi Kulturális Intézmények a melléklet szerinti kérelemmel fordult Önkormányzatunkhoz.
A Fonyódi Kulturális Intézmények a 2021. október. 09 - én szombaton tartandó Tök Jó Nap 2021. rendezvényük biztonságos lebonyolítása érdekében 2021. október. 9 -n 06. 00 órától – 22.00 óráig kérelmezik a Hunyadi János utca Hegyalja utcától keletre a SPAR teherautó kijáratig történő lezárását a gépjármű forgalom elől.

Kérem a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a Képviselő-testületet a döntéshozatalra.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság   A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását!
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés Fonyód, Hunyadi János utca egy részének, a Tök Jó Napra történő lezárásáról."

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: településüzemeltetési kérdések
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

1. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tök Jó Nap 2021. rendezvény biztonságos lebonyolítása érdekében – a Fonyódi Kulturális Intézmények kérelmére – az alábbi feltételek teljesülése mellett, módosítja a Fonyód, Hunyadi János utca forgalmi rendjét 2021 október 09. napján 06:00 és 22:00 óra közötti időszakban:
A gépjármű forgalom elől lezárva a Fonyód, Hunyadi János utca Hegyalja utca és a SPAR teherautó rakodó kijáratig tartó szakasza.

2. A Fonyódi Kulturális Intézmények gondoskodik:
•    a módosítást megelőző legalább 7 nappal korábban tájékoztatni kell az érintett terület valamennyi lakóját, ingatlan tulajdonosát,
•    a médián keresztül a módosítást megelőző legalább 7 nappal korábban és ezt követően folyamatosan tájékoztatni kell a város lakosságát a változásról,
•    módosítást megelőző legalább 7 nappal korábban tájékoztatni kell a rendvédelmi szerveket, a mentőket, a tűzoltókat, stb.
•    a módosítás kitáblázását a Fonyódi Kulturális Intézményeknek kell megoldani, a rendőrséggel egyeztetett módon, illetve a kihelyezés költsége is az intézményt terheli.

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Hidvégi József

« Vissza
Vissza a főmenübe