13. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete
2021. november 25-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. Fonyód Blaha L. utcai, a Gáz utcai parkoló Parkolási szabályzatának 2021. évi aktualizálásáról
Készítette:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
Előterjesztő:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

A Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft a Fonyód Fürdő utca 8261hrsz.-ú  parkoló Parkolási szabályzatának 2021. évi aktualizálását kívánja előterjeszteni.

 

  A Szabályzat III. pontjában a parkoló május 01-től szeptember 30-ig minden szerda és szombati napokon 06:00 – 14:00 terjedő időtartamban díjköteles – re változik.

            

Kérem a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a Képviselő-testületet a határozati javaslat elfogadására.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság  

A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti Határozati javaslat elfogadását.

 
Döntési javaslat

"A Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. Fonyód Blaha L. utcai, Gáz utcai parkoló Parkolási szabályzatának 2021. évi aktualizálásáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 

Határozati javaslat:Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. január 01. napi hatállyal elfogadja az előterjesztés mellékleteként csatolt  Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. (8640 Fonyód Vágóhíd u. 17.) a Fonyód Blaha L. utcai parkoló (Fonyód Piac előtt levő parkoló és a volt lengyelpiac területe / hrsz 8059/2 /,  a Gáz utcai garázssor előtt lévő beépítetlen terület /hrsz 8064/1 / valamint hrsz 10239/3 és hrsz 10247/1 terület, parkoló Parkolási szabályzatát.

 

 


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője

« Vissza
Vissza a főmenübe