10. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
2016. január 20-i ülésére

Tárgy:   Hulladékgazdálkodással kapcsolatos Alvállakozói szerződés
Készítette:   Nyíri Szmolár Eszter
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:   Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság, Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság

Tisztelt Képviselő-testület!

2015. decemberében a T. testület döntött arról, hogy 2016 évben a KEOP-1.1.1./2F/09-11-2012-0005 valamint a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0043. azonosító számú pályázatok megvalósítása érdekében csatlakozik szerződő félként a Körös-szögi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft-hez. A működés feltétele az eddigi - Önkormányzati tulajdonban lévő - Közszolgáltató Alvállalkozóként történő bevonása.
Az Alvállalkozói szerződés jelenleg magasabb szintű szervek általi véleményezés alatt áll, javasolt a vélemény megérkezésének tükrében dönteni az alvállalkozói szerződés jóváhagyásáról, valamint a közszolgáltatás ellátásának további teendőiről.
A jelenleg rendelkezésre álló, a véleményezésre megküldött szerződéstervezet az előterjesztés melléklete.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására, a döntések meghozatalára!

Döntéshozói vélemények

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság   A Bizottság levette napirendjéről.
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság   A Bizottság 3 igen szavazattal egyetért a döntési javaslatban foglaltakkal.

 
Döntési javaslat

"Hulladékgazdálkodással kapcsolatos Alvállakozói szerződés"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: ÁLTALÁNOS ÜGYEK
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy hagyja jóvá a KEOP-1.1.1./2F/09-11-2012-0005 valamint a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0043. számú pályázati célok elérése érdekében a Körös-szögi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft valamint a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Kft. között kötendő alvállalkozói szerződést a határozat melléklete szerinti tartalommal, továbbá a Képviselő-testület hatalmazza fel Toldi Balázs polgármestert a szükséges jognyilatkozatok megtételére és aláírására.
Határidők, felelősök:

Határidő: 2016. 01. 28.
Felelős: Toldi Balázs
Hivatali felelős: Nyíri Szmolár Eszter

« Vissza
Vissza a főmenübe