8. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
2016. március 23-i ülésére

Tárgy:   Beszámoló a szövetkezet működéséről
Készítette:   Varjú Róbert
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

 Tisztelt Képviselő-testület!

A Képviselő-testület 2016. évi munkaterve alapján tárgyalja Gyomaendrődi Start Szociális Szövetkezet 2015. évi működéséről szóló beszámolót. Ugor Emese a szövetkezet elnöke ennek megfelelően elkészítette a beszámolót, melyet az előterjesztés melléklete tartalmaz.

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy fogadja el a Gyomaendrődi Start Szociális Szövetkezet 2015. évi működéséről szóló beszámolót.
Döntéshozói vélemények

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság    A bizottság javasolja a Képviselő-testületnek a beszámoló elfogadását.
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság    A bizottság javasolja a Képviselő-testületnek a beszámoló elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Beszámoló a Szövetkezet működéséről"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: ÁLTALÁNOS ÜGYEK
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 Gyomaendrőd Város Önkormányzat Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek, hogy hagyja jóvá a 2015. évi működéséről szóló beszámolót. 

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Toldi Balázs
Hivatali felelős: Varjú Róbert

« Vissza
Vissza a főmenübe