6. napirendi pont
TÁJÉKOZTATÓ
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
2016. május 18-i ülésére

Tárgy:   Tájékoztató a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért 2015. évi gazdálkodásáról
Készítette:   Omiliákné Csikós Anikó
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

 Tisztelt Képviselő-testület!

A Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért kuratóriumának elnöke, Dr. Frankó Károly elkészítette az alapítvány 2015. évi gazdálkodásáról szóló beszámolóját - melynek részét képezi a gazdálkodást bemutató közhasznúsági jelentés, a közhasznú egyszerűsített éves beszámoló, valamint eredmény kimutatás, továbbá 2015. évi szakmai beszámoló -,  és jelen előterjesztéssel kéri Gyomaendrőd Város Önkormányzatától a beszámoló elfogadását, tekintettel a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért egységes szerkezetbe foglalt alapító okirat, zárórendelkezések  12.3. pontjában foglaltakra:  
"12.3. A Közalapítvány kuratóriuma minden év április 30.-ig köteles beszámolni az előző év gazdálkodásáról. A Közalapítvány gazdálkodásának legfontosabb adatait a 12.2. pontban foglaltak szerint nyilvánosságra kell hozni."

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet szíveskedjen az előterjesztést megtárgyalni és azt a döntési javaslat alapján elfogadni.
 

Döntéshozói vélemények

Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság    A bizottság megtárgyalta az előterjesztést és javasolja a Képviselő-testületnek a beszámoló elfogadását. 
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság    A bizottság megtárgyalta az előterjesztést és javasolja a Képviselő-testületnek a beszámoló elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"Tájékoztató a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért 2015. évi gazdálkodásáról"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: ÁLTALÁNOS ÜGYEK
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

 Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Közalapítvány Gyomaendrőd Város Közgyűjteményeiért 2015. évi gazdálkodásáról készített beszámolót elfogadja.

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe