2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság
2020. szeptember 29-i ülésére

Tárgy:   Tájékoztató Fonyód Város közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról
Készítette:   Fonyód Város Rendőrkapitánya, Hatos Norbert irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

Fonyód Város közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról az előterjesztéshez mellékelve lett a Fonyódi Rendőrkapitányság írásos beszámolója.

Kérem, a Jogi és Humán, valamint a Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására és a Képviselő-testületet a határozathozatalra.



Döntéshozói vélemények

Jogi és Humán Bizottság   A Jogi és Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság   A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Tájékoztató Fonyód Város közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos feladatokról "

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: közbiztonsági kérdések
A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Fonyódi Rendőrkapitányság beszámolóját Fonyód város közbiztonságának helyzetéről és a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe