2. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete
2020. február 13-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft. önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság 2020. évi feladat ellátási és költségtervéről
Készítette:   Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetője
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!

 

A Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft. a csatolt dokumentum szerint elkészítette és benyújtotta a 2020. évi feladat-ellátási és költségtervét.

 

A gazdasági társaság tervezete szerint a 2020. évi feladatok megvalósítására, a működés feltételeinek biztosítására 385.950 ezer Ft működési támogatás, a fejlesztési feladatokra 80.936 ezer Ft fejlesztési céltartalék megállapítását kéri.

 

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet az előterjesztés megtárgyalására és a határozati javaslat elfogadására.


Döntéshozói vélemények

Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság   A Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását.
 
Döntési javaslat

"Előterjesztés a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft. önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság 2020. évi feladat ellátási és költségtervéről"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Fonyódi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft. 2020. évi feladat-ellátási és költségtervéről szóló előterjesztést és a gazdasági társaság 2020. évi működésére 385.950 ezer Ft támogatást, valamint  a fejlesztési feladatokra 80.936 ezer Ft fejlesztési céltartalékot állapít meg.


Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe