10. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
2018. május 23-i ülésére

Tárgy:   A Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Kft. 2018. évi üzleti terve
Készítette:   Csényi István
Előterjesztő:   Toldi Balázs polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!
 
A Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Kft. Taggyűlése az április 16.-i ülésén úgy határozott, hogy nem fogadja el a Társaság 2018. évi üzleti tervét, és az kiegészített adatokkal május hónapban kerüljön újra megtárgyalásra.
 
A Társaság Taggyűlése május 8.-án megtárgyalta a 2018. évi üzleti tervet és elfogadta azt. Továbbá a Taggyűlés egyetértett azzal, hogy a Társaság a Dareh Bázis Zrt. hulladékgyűjtés, - szállítási felhívása közbeszerzési eljárásra az ajánlatkérésben maximálisan megjelölhető 2,1 Ft/liter szolgáltatási díjra tegyen ajánlatot.
 
A 2018. évi üzleti terv 2,1 Ft/liter szolgáltatási díj számításával készült. A Társaság a 2018. év i tevékenységét a nem közszolgáltatás esetében -2.514 ezer Ft, míg a közszolgáltatás esetében 6.217 ezer Ft eredménnyel tervezte meg. Az üzleti terv az előterjesztés mellékletét képezi.
 
Kérem a Képviselő-testülettől az előterjesztés megtárgyalását és a döntési javaslat elfogadását.

Döntéshozói vélemények

Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság   A Bizottság javasolja a Képviselő-testületek, hogy vegye tudomásul a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Taggyűlésnek a Társaság 2018. évi üzleti tervére vonatkozó 8/2018(V.8.) számú határozatát.  
 
Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság  
A Bizottság javasolja a Képviselő-testületek, hogy vegye tudomásul a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Taggyűlésnek a Társaság 2018. évi üzleti tervére vonatkozó 8/2018(V.8.) számú határozatát.   
 
Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság   A Bizottság javasolja a Képviselő-testületek, hogy vegye tudomásul a Gyomaközszolg Kommunális Közszolgáltató Nonprofit Taggyűlésnek a Társaság 2018. évi üzleti tervére vonatkozó 8/2018(V.8.) számú határozatát.   
 
Döntési javaslat

"A 2018. évi üzleti terv"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: Önkormányzati vagyoni ügyek
A Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tudomásul veszi a Taggyűlésnek a Társaság 2018. évi üzleti tervére vonatkozó 8/2018(V.8.) számú határozatát.  

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal

« Vissza
Vissza a főmenübe