14. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete
2018. május 17-i ülésére

Tárgy:   Beszámoló a Petőfi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről
Készítette:   Nagyné Horváth Gabriella irodavezető
Előterjesztő:   Hidvégi József polgármester
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő-testület!
 
Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. évi munkaterve alapján május hónapban kell beszámolót készíteni a Petőfi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről.
 
2017. évben az Önkormányzat a Fonyódi Petőfi Sportegyesület tevékenységét 12.826.846,-Ft összeggel támogatta, illetve további 891.972.-Ft támogatást biztosított az egyesület TAO pályázatainak megvalósítására önrészként.
 
Az egyesület a támogatás felhasználásáról határidőben, a számviteli szabályoknak megfelelően benyújtotta elszámolásait a Fonyódi Polgármesteri Hivatal felé.
 
A Fonyódi Petőfi Sportegyesület által az egyesület 2017. évi tevékenységéről készített beszámoló az előterjesztés mellékleteként csatolásra került.
 
 
Kérem a Pénzügyi Bizottságot és Humán Bizottságot az előterjesztés megtárgyalására, a tisztelt Képviselő-testületet a határozati javaslat elfogadására.
 

Döntéshozói vélemények

Humán Bizottság    A Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Pénzügyi Bizottság     A Pénzügyi Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"Beszámoló a Petőfi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: pénzügyi kérdések
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Petőfi Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Határidők, felelősök:

Határidő: azonnal
Felelős: Hidvégi József

« Vissza
Vissza a főmenübe