16. napirendi pont
ELŐTERJESZTÉS
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete
2018. május 17-i ülésére

Tárgy:   Előterjesztés a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde 2017/2018-as nevelési évben végzett szakmai munkájáról, valamint a szakmai program végrehajtásának értékeléséről
Készítette:   Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója
Előterjesztő:   Fonyódi Óvoda és Bölcsőde igazgatója
Véleményező bizottság:  

Tisztelt Képviselő–testület! 

A 2011. évi CXC. törvény a Nemzeti köznevelésről 85. § (2) bekezdése alapján a fenntartó tanévenként legfeljebb egy alkalommal kötelezheti az intézményvezetőt arra, hogy az intézmény tevékenységéről átfogó módon beszámoljon. Fonyód Város Képviselő-testületének 2018. évi munkaterve szerint a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde intézménynek a május havi testületi ülésen kell beszámolnia a szakmai munkájáról. A törvény. 85. § (3) bekezdése alapján a fenntartó köteles a honlapján, annak hiányában a helyben szokásos módon nyilvánosságra hozni a nevelési-oktatási intézmények munkájával összefüggő értékelést.

 

A  beszámolót - amely az előterjesztés része - mellékelem.

 


Döntéshozói vélemények

Humán Bizottság   A Humán Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az előterjesztés szerinti határozati javaslat elfogadását. 
 
Döntési javaslat

"Beszámoló a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde 2017/2018-as nevelési évben végzett szakmai munkájáról, valamint a szakmai program végrehajtásának értékeléséről"

Tervezett döntéstípus: határozat
Tervezett ágazati besorolás: köznevelési kérdések
A Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testülete a javaslatról egyszerű többséggel, nyílt szavazással dönt.

1.   Fonyód Város Önkormányzat Képviselő–testülete a Fonyódi Óvoda és Bölcsőde 2017/2018-as nevelési évben végzett szakmai munkájáról, valamint a szakmai program végrehajtásának értékeléséről szóló beszámolóját a melléklet szerinti tartalommal elfogadja.
 
2.      Felkéri a polgármestert, hogy az intézmény munkájával összefüggő értékelést a város honlapján hozza nyilvánosságra.

Határidők, felelősök:

Határidő: 2018. 07. 30.
Felelős: Hidvégi József
Hivatali felelős: Nagy Brigitta

« Vissza
Vissza a főmenübe