15/2007. (II. 26.) Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsági határozat
Tárgy: 15/2007.(II.26) Kistérség tagdíjfiz. + gyepmesteri feladatok + autón. lehív. jogot bizt. Szerződés Kistérség, TESZ

 

 

GÖD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

 

Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának

2007. február 26-i ülésén készült jegyzőkönyvéből

 

 

 

15/2007.(II.26.) sz. PEKB határozat

 

Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottsága elfogadja a Dunakeszi-Fót-Göd Többcélú Kistérségi Társulás tagdíjemelésére vonatkozó tájékoztatót kiegészíti azzal, hogy az ebrendészet elérhetőségét a nyilvánosság tudomására kell hozni. Javasolja a Képviselő-testületnek elfogadásra az alábbi határozati javaslatot.

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja, hogy a Dunakeszi-Fót-Göd Többcélú Kistérségi Társulásnak fizetendő tagdíj mértékét 2007. január 01-től 240 Ft/lakos/évről 300,-Ft/lakos/évre emeljék.

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete vállalja, hogy a Dunakeszi-Fót-Göd Többcélú Kistérségi Társulás által ellátott gyepmesteri feladatok finanszírozásához 91,-Ft/lakos/év hozzájárulást fizet.

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a gazdálkodási fegyelem elősegítése érdekében automatikus lehívási jogot biztosít Dunakeszi-Fót-Göd Többcélú Kistérségi Társulás számára abban az esetben, ha az általa vállalt kötelezettségeknek határidőre nem tesz eleget. Felhatalmazza a Polgármestert, hogy az automatikus lehívási jogot biztosító szerződést a Társulással megkösse.

 

Határidő: 20007. március 15.

Felelős: Polgármester

 

 

 

 

Kiadmány hiteles:

 

 

Szokolainé Obermayer Éva

Göd, 2007. március 05.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe