218/2011. (X. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Tulajdonosi hozzájárulás vizilabda versenymedence építéséhez

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

 

1./ A Gödi Sport Egyesület látvány-csapatsport támogatására a Magyar Vízilabda Szövetséghez benyújtott támogatási igazolás iránti kérelmében szereplő a Dunakeszi Körzeti Földhivatal nyilvántartásába Göd belterület 6602 hrsz. alatt felvett, kivett strandfürdő besorolású ingatlanon (Gödi Termálfürdő területén) egy db vízilabda versenymedence építésére vonatkozó beruházással kapcsolatosan a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. tv. 22/C§ (6) bekezdés a) pontja alapján, mint a sportcélú ingatlan tulajdonosa előzetesen hozzájárul ahhoz, hogy a beruházás során létrejövő ingatlan felépítmény a Gödi SE tulajdonába kerüljön, s az üzembe helyezését követő 15 év időtartamra – a beruházás üzembe helyezését követő 30 napon belül – a Magyar Állam javára az ingatlan-nyilvántartásba az igénybe vett adókedvezmény mértékéig jelzálogjog kerüljön bejegyzésre.

 

2./A fenti beruházás elvi építési engedélyéhez, illetve a beruházáshoz a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011.(VI.30.) Korm. rendelet 4.§ szerint tulajdonosi hozzájárulását adja.

 

3./ A fenti helyrajzi számú ingatlanra vonatkozóan Göd Város Önkormányzata és a Gödi SE között létrejött bérleti szerződést a jelzálogjog bejegyzés lejártáig meghosszabbítja.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe