220/2011. (X. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Tulajdonosi hozzájárulás edzőpálya világítás építéséhez

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

 

1./ A Gödi Sport Egyesület látvány-csapatsport támogatására a Magyar Labdarúgó Szövetséghez benyújtott támogatási igazolás iránti kérelmében szereplő, Dunakeszi Körzeti Földhivatal nyilvántartásába Göd belterület 1935 hrsz alatt felvett, kivett sporttelep besorolású ingatlanon (Nemeskéri parkerdő sportpálya) „edzőpálya világítás, meglévő öltöző épület bővítése I. ütem” „ az 1934 és az 1935 hrsz-ú ingatlanokon a tisztás igénybevétele, világítás kiépítése, bekerítés”, a meglévő öltöző épület bővítése II. ütem” 1935 hrsz 1. számú pálya felújítás, világítás, futópálya salakozás” „2 db műfüves (vagy gyepszőnyeges) futsal pálya, 3 db salakos lábtenisz pálya létesítése” beruházással kapcsolatosan a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. tv. 22/C§ (6) bekezdés a) pontja alapján, mint a jelenlegi sportcélú ingatlan tulajdonosa előzetesen hozzájárul ahhoz, hogy a beruházás üzembe helyezését követő 15 év időtartamra – a beruházás üzembe helyezését (sportcélú ingatlan üzembe helyezését) követő 30 napon belül – a Magyar Állam javára az ingatlan-nyilvántartásba az igénybe vett adókedvezmény mértékéig jelzálogjog kerüljön bejegyzésre. Fenti hozzájárulás nem pótolja a szükséges egyéb hatósági és szakhatósági engedélyeket és hozzájárulásokat, a hozzájárulás csak ezen engedélyek beszerzésével együtt érvényes.

 

2./A fenti beruházásokhoz szükséges elvi építési engedélyekhez, illetve a beruházásokhoz a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011.(VI.30.) Korm. rendelet 4.§ szerint tulajdonosi hozzájárulását adja

 

3./ A fenti helyrajzi számú ingatlanra vonatkozóan Göd Város Önkormányzata és a Gödi SE között létrejött bérleti szerződést a jelzálogjog bejegyzés lejártáig meghosszabbítja.

« Vissza
Vissza a főmenübe