60/2015. (V. 28.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Dönt kijelölt várakozóhelyek létrehozásáról

 

60/2015.(V.28.) sz. Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy:
 
  1. A felsőgödi vasúti átjárótól dél-nyugatra található kőburkolatú gépkocsi várakozóhelyet kijelölt várakozóhelynek jelöli meg, személygépkocsik részére munkanapokon, 7-17 óra között legfeljebb 45 percnyi várakozás időtartamára.
  2. A felsőgödi vasúti átjárótól észak-keletre található kerékpártárolók melletti aszfaltburkolatú gépkocsi várakozóhelyet kijelölt várakozóhelynek jelöli meg személygépkocsik részére munkanapokon, 7-17 óra között legfeljebb 45 percnyi várakozás időtartamára.
  3. A felsőgödi Kisfaludy utca északi oldalán a Honvéd sori csatlakozástól kezdve a Madách utcai kereszteződésig - ameddig műszakilag megoldható – a párhuzamos gépkocsi várakozóhelyet kijelölt várakozóhelynek jelöli meg, személygépkocsik részére munkanapokon 7-17 óra között, legfeljebb 2 órányi várakozás időtartamára.
  4. az előző pontokban lehatárolt várakozóhelyek pótlására megfelelő számú P + R várakozóhelyet alakít ki a felsőgödi vasútállomás közvetlen közelében.
  5. A gépjármű vezetőjének felelőssége, hogy a gépjármű szélvédője alatt egyértelműen megjelölve és jól leolvashatóan tüntesse fel a parkolás megkezdésének idejét.
 
Felkéri a Polgármestert, hogy a hivatal útján gondoskodjon a KRESZ-nek mindenben megfelelő részlet-tervezésről, egyeztetésekről, lehatárolásról, kitáblázásról és más szükséges teendőkről, valamint az új parkolók kialakításának előkészítéséről.
 
Felelős: Markó József polgármester
Határidő: 2015. augusztus 15.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe