107/2015. (IX. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Dönt a Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. törzstőkéjének felemeléséről

107/2015. (IX. 30.) sz. Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
mint a Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (cg:13-09-164566., székhelye: 2131 Göd, Duna út 5.)  alapítója az alábbi határozatot hozza:
 
Megállapítja, hogy a társaság egyedüli tagja teljes egészében szolgáltatta a törzsbetétjét, így a törzstőke újabb vagyoni hozzájárulás szolgáltatásával történő felemelésének akadálya nincsen.
A Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság törzstőkéjét 3.000.000.-Ft-ról 15.000.000.-Ft-ra emeli fel.
A tőkeemelés mértéke: 12.000.000.-.Ft, azaz Tizenkettőmillió forint.
A tőkeemelést teljes egészében (100 %-ban) pénzbeli vagyoni hozzájárulás rendelkezésére bocsátásával kell teljesíteni 12.000.000.-.Ft, azaz Tizenkettőmillió forint összegű pénzbeli vagyoni hozzájárulás teljesítésével.
Vagyoni hozzájárulás teljesítése már megtörtént.
Göd Város Önkormányzata kijelenti, hogy a tőkeemelésben 100 %-ban részt kíván venni, kötelezettséget vállal arra, hogy a tőkeemeléshez szükséges vagyoni hozzájárulást Göd Város Önkormányzata 2015. évi költségvetésében szereplő „Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft- finanszírozási keret” költségvetési sor terhére biztosítja.
A társaság a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szabályai szerint kíván működni ennek megfelelően létesítő okirata módosításra kerül.
A társaság elektronikus kézbesítési címeként a info@godihulladék.hu e-mail cím kerül a cégnyilvántartásban feltüntetésre.
Pontosítja a társaság székhelyének irányítószámát, a társaság székhelye pontosan: 2132 Göd, Duna út 5.
Új tevékenységi kört kíván felvenni: 6499’ M.n.s. egyéb pénzügyi közvetítés.
Elfogadja a létesítő okirat fenti módosításokkal egységes szerkezetbe szerkesztett változatát és kijelenti, hogy a létesítő okirat rendelkezéseit az Önkormányzat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Alapító okirat mellékletben.
Felhatalmazza a társaság ügyvezetőit a módosított létesítő okirat aláírására és arra, hogy a fenti változások bejegyzése érdekében a cégbíróságon kérelmet terjesszenek elő.
 
Határidő: azonnal
Felelős: Polgármester, Jegyző, Gödi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft ügyvezetői

« Vissza
Vissza a főmenübe