9/2016. (II. 24.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Idegen nyelvi lektort elhelyezése szolgálati lakásban

9/2016. (II. 24.) sz. Ök. határozat

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

 

méltányolva a Huzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola igazgatójának kérelmét, az önkormányzati tulajdonban álló lakások és helyiségek bérletéről, valamint elidegenítésükre vonatkozó szabályokról szóló 19/1996. (X.30.) számú rendeletének figyelembe vételével, a pedagógusi munkakör ellátásához szolgálati lakást biztosít az alábbi feltételek szerint:

-          a 2131 Göd, Petőfi S. u. 48. szám alatt található „A” épület „2” számú szolgálati lakását  a mindenkori anyanyelvi lektor részére bérleti díj fizetése nélkül biztosítja, azzal a feltétellel, hogy a szolgálati lakás használata során felmerülő közmű,- és egyéb díjakat - a köztük létrejövő megállapodás alapján - Göd Város Önkormányzata átvállalja, ezzel is támogatva a két tannyelvű oktatást.

Felkéri a címzetes főjegyzőt, hogy a fenti szolgálati lakásra vonatkozó, határozott időtartamra (az anyanyelvi lektor oktatási intézménynél fennálló, munkavégzésre irányuló jogviszonya fennálltáig) szóló bérleti szerződést a hivatkozott helyi rendelet, valamint az egyéb irányadó jogszabályok alapján készíttesse el.

Felhatalmazza a Polgármestert az elkészült bérleti szerződés aláírására.

 

Határidő: azonnal

Felelős: Markó József polgármester, Dr. Szinay József címzetes főjegyző

« Vissza
Vissza a főmenübe