42/2016. (III. 30.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pályázatot nyújt be a "Nemzeti Ovi - Foci, Ovi-Sport Program"-ra (Kincsem Óvoda)

42/2016. (III. 30.) sz. Ök. határozat

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy

1.      Az OVI-FOCI Közhasznú Alapítvány által meghirdetett „Nemzeti Ovi – Foci, Ovi – Sport Program”-ban való részvételre pályázatot nyújt be a Kincsem Óvoda telephelye, Göd, Lenkey utca 15., 5623 hrsz. alatt nyilvántartott önkormányzati tulajdonú ingatlanra vonatkozóan.

2.      Felhatalmazza a Polgármestert a pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozatok megtételére, és aláírására.

3.      Önkormányzat hozzájárul ahhoz, hogy Göd Város címerét az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány -  nyertes pályázat esetén - honlapján feltüntethesse.

4.      Elfogadja az OVI-FOCI Közhasznú Alapítvány támogatására vonatkozó előterjesztést és kötelezettséget vállal arra, hogy az Alapítvánnyal a pályázat pozitív elbírálásáról szóló értesítést követő 60 napon belül támogatási szerződést köt.

5.      Önkormányzat OVI-FOCI Közhasznú Alapítvány rendelkezésére bocsátja a kijelölt óvoda pontos nevét, címét, helyrajzi számot, valamint a földhivatali nyilvántartási lap másolatát, közmű nyilatkozatot tesz és gondoskodik az igazolás beszerzéséről, hogy a pálya kialakítás nem építési engedély köteles.

6.      Az Önkormányzat és az OVI-FOCI Közhasznú Alapítvánnyal együttműködve megvalósítja az Alapítvány kizárólagos rendelkezési körébe tartozó OVI-FOCI, OVI-SPORT PROGRAMOT, melyet megismert és támogat.

7.      Önkormányzat a Program megvalósításához Alapítványon keresztül önrészt biztosít. Az önrész max. bruttó 2.850.000 Ft támogatási összeget jelent.

8.      Képviselő-testület a pénzügyi forrást – 2.850.000 Ft-ot - a 2016. évi költségvetés „Pályázati önrészek keret”-ből biztosítja.

9.      Képviselőtestület jóváhagyja az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány által meghirdetett „Nemzeti Ovi – Foci, Ovi – Sport Program” megnevezésű pályázathoz kapcsolódó, mellékelt Támogatói szerződés tervezetet azzal a kiegészítéssel, hogy a pálya és eszközcsomag tulajdonjoga a kötelező fenntartási időszak után ingyenesen az Önkormányzat tulajdonába kerül, továbbá a pálya és eszközhasználat ingyenes az Önkormányzat számára.

10.  Az Önkormányzat úgy dönt, hogy tagfelvételi kérelmet nyújt be az OVI-FOCI Közhasznú Alapítvány pártoló testülethez történő csatlakozáshoz, amely nem jár pénzügyi kötelezettséggel.

11.  Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert - nyertes pályázat esetén - a Támogatói szerződés megkötésére.

 

Határidő: 2016. április 1.
Felelős: Polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe