129/2016. (VIII. 10.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az alábbiak részére biztosítja a Göd név és a gödi címer használatát

129/2016. (VIII. 10.) Ök. határozat

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Göd Város Önkormányzatának a „Göd” városnév felvételéről és használatáról szóló 6/2009. (II. 26.) számú önkormányzati rendelete 4. § (3) bekezdés és Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 33/2014.(XII.01.) számú önkormányzati rendelete 1. § (5) bekezdés alapján az alább Facebook közösségi portálon működő és a település közösségi életével foglalkozó, vagy Gödre vonatkozó, Gödöt érintő információkról, hírekről, eseményekről, programokról az internet közönségét tájékoztató honlapok, csoportok, profilok számára engedélyezi a „Göd”, illetve „Göd Város” megjelölés vagy név, továbbá Göd város címerének, mint jelképnek a használatát.

  •  Göd Város
  • Göd Város Önkormányzata
  • Göd-Oázis Infó
  • Göd-Nevelek Infó

Míg az alábbi internetes honlapok és Facebook csoportok (profilok) részére csak a „Göd”, illetve „Göd város” megjelölés, vagy név használatára ad engedélyt.

 

Az engedély érvényességét minden csoport, profil, honlap esetében a kiadástól számított 3, azaz három évben állapítja meg azzal, hogy az engedély ezen időtartam alatt visszavonható, amennyiben a használat vagy annak célja, módja és körülményei Göd Város Önkormányzat és a város lakossága jogait, jogos érdekeit sérti, vagy veszélyezteti.

Az engedély kiadásának feltétele, hogy a csoportok, profilt vagy honlapot adminisztrátorként létrehozó, működtető természetes személy(ek) kiléte az általuk benyújtott engedély iránti kérelemből kiderüljön.

Határidő: az engedély iránti hiánytalan kérelem benyújtását követő 5 nap

Felelős: Markó József polgármester

« Vissza
Vissza a főmenübe