121/2016. (VII. 19.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Parkolási rend változása (termálstrand, felsőgödi állomás)

 

Göd Város Önkormányzata Képviselő-testület úgy dönt, hogy a kezelésében álló közutak, közterületek megállási várakozási szabályait a következőképpen módosítja:

 

  1. Az Összekőtő út nyugati oldalán a termálstrandnál a megállni tilos - ideértve a padkát is - szabályt fenntartja és ezt a tilalmat további még egy KRESZ tábla kihelyezésével észlelhetőbbé tesz.
  2. Az Összekötő út keleti oldalán a termálstrandnál a megállni tilos szabályt (ideértve a padkát is) megszünteti. E helyett a termálstrand bejáratának vonalától északi irányban 15 méter hosszan a padkára is kiterjedő várakozási tilalmat rendel el és egyúttal a strand dolgozói részére ez alól felmentést ad.
  3. Kéri a Polgármesteri Hivatalt, hogy gondoskodjon megfelelő forgalomtechnikai eszközökről annak érdekében, hogy az Összekötő út felől érkező termálstrand vendégek minél nagyobb számban a termálstrand hátsó, keleti oldalánál lévő szükségparkolóban parkoljon.
  4. A felsőgödi vasútállomásnál a Vasút utca – Ady E. úti kereszteződés mellett lévő kerékpártároló várakozóhelyen megszünteti a meghatározott időtartamra való korlátozást az ott megmaradt egyetlen P+R parkolóhoz tartozó mozgáskorlátozott parkoló vonatkozásában.
  5. A Vasút utca vasút felőli padkarészén a P+R parkolóból kivezető közlekedő út és az Ady Endre út közötti szakaszra várakozni tilos táblát (KRESZ 61. ábra) helyezzen el, maximálisan 30 perces várakozási időtartammal, a 20/1984.(XII.21.) sz. Korm. rendelet melléklet 35.10.C pontja alapján tárcsa használatának elrendelésével (KRESZ 114. ábra).
  6. A testület felkéri a jegyzőt, hogy jelen változásokat a Gödi Körkép szeptemberi számában jelentesse meg, térképes formában is.
  7. Mindezekre Göd Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésében a dologi előirányzat biztosítva van, a megvalósítást ebből fedezi.

 

« Vissza
Vissza a főmenübe