182/2016. (XI. 23.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Göd Nevelek településrész szennyvíz csatornázás beruházásáról az alábbiak szerint dönt

182/2016.(XI.23.) Ök határozat

 

Göd Város Önkormányzat Képviselő-testülete Göd nevelek településrész szennyvíz csatornázás beruházás előkészítéséhez kapcsolódóan az alábbi határozatot hozza:

·         Göd Város Önkormányzatának képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Göd Nevelek településrész a dunakeszi szennyvízelvezetési agglomerációhoz csatlakozzon.

·         Göd Nevelek településrész vonatkozásában egyetért azzal, hogy az érintett településrész szennyvízét a Dunakeszi és térsége szennyvízelvezető és szennyvíztisztító rendszer fogadja.

·         A Képviselő testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a 379/2015. (XII. 8.) Korm. rendeletben előírt módszertan szerint a VTK Innosystem Kft. által készített „Göd-Nevelek településrész csatlakozása a Dunakeszi szennyvízelvezetési agglomerációhoz” c. dokumentum csatolásával az önkormányzat kérelmét az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnál előterjessze és a benyújtáshoz szükséges nyilatkozatokat megtegye.

·         A Képviselő-testület felhatalmazza Polgármestert, hogy - a szennyvíz agglomerációs átsorolási kérelem benyújtásához szükséges - szennyvíz agglomerációhoz tartozó települések Önkormányzata Képviselő- testületeinek jóváhagyó határozatait beszerezze, ennek érdekében az érintett Önkormányzatoknál eljárjon.

Határidő: azonnal
Felelős: Markó József polgármester
Hivatali felelős: Popele Julianna beruházási és városüzemeltetési osztályvezető

« Vissza
Vissza a főmenübe