105/2018. (VII. 5.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Göd belterület 6322/7 hrsz.-ú ingatlan értékesítése
 105/2018. (VII. 5.) Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
az önkormányzati vagyon hasznosításának, használatának és forgalmának rendjéről szóló 18/1999. (VI. 22.) önkormányzati rendeletében foglaltak alapján megvizsgálta a Göd belterület 6322/7 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonú ingatlannal kapcsolatosan előterjesztett értékesítési javaslatot és dönt az ingatlan értékesítéséről, valamint a vételár megfizetésének módjáról.
 
Ennek megfelelően az önkormányzat az értékbecslés alapján árverés (licitálás) útján értékesíti a Göd belterület 6322/7 hrsz. alatt felvett 23651 m2 térmértékű ingatlant. Az értékesítés során a kikiáltási árat a mellékelt értékbecslésben meghatározott 21.300.000 Ft + ÁFA összegben határozza meg.
 
Eredményes árverés esetén Vevő az ingatlan vételárát az alábbi ütemezésben köteles megfizetni:
A nyertes árverező – amennyiben az adott ingatlanra (ingatlan tulajdoni hányadra) nincs elővásárlásra jogosult vagy nem szükséges harmadik személy hozzájárulása a szerződés megkötéséhez - köteles a szerződést az árverést követően 15 napon belül megkötni. Az ingatlan (ingatlan tulajdoni hányad) vételára egy összegben fizetendő meg a szerződés megkötését követő 15 napon belül.
 
Jelen határozattal a Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert az ingatlan értékesítésével kapcsolatos valamennyi dokumentum aláírására.
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: címzetes főjegyző
Határidő: azonnal
« Vissza
Vissza a főmenübe