146/2018. (IX. 27.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Helyi Építési Szabályzat módosításának végső véleményezési eljárásra bocsátása
 146/2018. (IX. 27.) Ök. határozat
 
Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
úgy dönt, hogy
 
1.  a „Göd Város Településfejlesztési Koncepciója, valamint Településrendezési eszközeinek módosítása” című véleményezési dokumentációra érkezett állásfoglalásokra adott tervezői válaszokat, valamint az államigazgatási szervek részéről a véleményezés során javasolt módosításokat, pontosításokat és kiegészítéseket elfogadja.
2.       kifogást emelő érdemi észrevétel hiányában nem tartja indokoltnak egyeztető tárgyalás összehívását.
3.     felkéri a polgármestert, hogy a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 40. § (1) bekezdése alapján szerezze be / kérje meg az állami főépítészi hatáskörében eljáró Pest megyei Kormányhivatal végső szakmai véleményét,
4.   felhatalmazza a polgármestert a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök elfogadásához szükséges további intézkedések megtételére, dokumentumok aláírására.
5.    felkéri a polgármestert, hogy a végső szakmai vélemény beérkezése után terjessze be a településrendezési eszközök módosítását a Képviselő-testület elé végső jóváhagyásra.
 
Felelős: polgármester, főépítész
Határidő: 2018. október 31.
« Vissza
Vissza a főmenübe