93/2019. (VII. 24.) Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsági határozat
Tárgy: Döntés változtatási tilalom elrendeléséről
Göd Város Önkormányzatának Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottsága javasolja a Képviselő-testületnek az alábbi határozati javaslatot és rendeletmódosítást elfogadásra:

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a településrendezési feladatok megvalósításának érdekében változtatási tilalmat rendel el a 6448 helyrajzi számú ingatlanra.

 

Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének

…/2019. (…) önkormányzati rendelete

változtatási tilalom elrendeléséről

 

Göd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 21. § (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontja és a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény 13. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:

 

1.      §

 

A rendelet hatálya a Göd belterület 6448 helyrajzi szám alatt nyilvántartott ingatlanra terjed ki.

 

2.      §

 

Göd Város Önkormányzata az e rendelet hatálya alá tartozó, 1. § szerinti ingatlanra változtatási tilalmat rendel el Göd város településrendezési feladatainak megvalósítása érdekében.

 

3.      §

 

A változtatási tilalom minden építési és rendezési tevékenységre vonatkozik, amit az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 22. §-a megjelöl, kivéve ugyanezen jogszabály 20. § (7) bekezdésében foglaltakat.

 

4.      §

 

(1)     Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.

(2)     Ez a rendelet hatályát veszti a változtatási tilalommal érintett területekre készülő helyi építési szabályzat módosításáról szóló önkormányzati rendelet hatálybalépésének napját megelőző napon, de legkésőbb e rendelet hatálybalépését követő 3 év elteltével.

 

 

                                  Markó József                                         dr. Szinay József

                                  polgármester                                         címzetes főjegyző

 

Kihirdetési záradék:

 

A rendelet a Gödi Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján történő kifüggesztéssel 2019. év … hó ... napján kihirdetésre került. A kifüggesztés időtartama 30 nap.

 

 

                                                                                                 dr. Szinay József

                                                                                                 címzetes főjegyző

 

« Vissza
Vissza a főmenübe