73/2021. (II. 22.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Gödi háziorvosok, házi gyermekorvosok és fogorvosok 2021. évi praxistámogatása
 Göd Város Önkormányzata polgármesterének
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében hozott
 
73/2021. (II. 22.) Ök. határozata
 
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében eljárva - a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. §-ának (4) bekezdése alapján - Göd Város Önkormányzatának polgármestere a fennálló veszélyhelyzetben úgy dönt, hogy
 
a gödi egészségügyi alapellátásban dolgozó azon háziorvosok, házi gyermekorvosok és fogorvosok, aki saját tulajdonú rendelőben fogadják a betegeket, 2021. évben a 2020. naptári évi NEAK finanszírozás főösszege 2%-nak megfelelő összegű pénzbeli támogatásra válnak jogosulttá. A támogatást az alapellátáshoz közvetlenül szükséges anyagokra, eszközökre, műszerekre, gépekre, berendezési tárgyakra, szellemi termékekre lehet felhasználni. A támogatást szerződésbe kell foglalni, melyben ki kell kötni e feltételeket, valamint azt, hogy a tárgyévet követő év április 30-ig azokkal számlák becsatolásával el kell számolni, továbbá azzal, hogy a rendben el nem számolt támogatás visszajár. A támogatás feltételeként az orvosoknak - a Támogatási Megállapodásban részletezett - adatközlési kötelezettségük keletkezik Göd Város Önkormányzata felé.
 
A praxistámogatásra jogosult orvosok: Dr. Csatlós Györgyi fogorvos, Dr. Gál Péter háziorvos, Dr. Lantos István háziorvos, Dr. Lepp-Gazdag Anikó háziorvos, Dr. Mészáros Károly háziorvos, Dr. Molnár Csaba háziorvos, Dr. Papirnyik Ilona háziorvos, Dr. Sükösd Zsuzsanna fogorvos, Dr. Vecserka Zsolt házi gyermekorvos.
 
Egyúttal felhatalmazza a polgármestert a határozat rendelkezéseit tartalmazó szerződések aláírására.
 
Forrás: Göd Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében tervezni szükséges
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelső: jegyző
Határidő: 2021. április 30.
 
Göd, 2021. február 22.
 
 
           Balogh Csaba                                                                            dr. Nagy Atilla
            polgármester                                                            jegyzői hatáskört gyakorló aljegyző



 
« Vissza
Vissza a főmenübe