192/2021. (IV. 26.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület 2020. évi támogatásának elszámolásának elfogadásáról
 Göd Város Önkormányzata polgármesterének
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében hozott
 
192/2021. (IV. 26.) Ök. határozata
 
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében eljárva - a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. §-ának (4) bekezdése alapján - Göd Város Önkormányzatának polgármestere a 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelettel kihirdetett, valamint a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény felhatalmazására tekintettel meghosszabbított és fennálló veszélyhelyzetben úgy dönt, hogy
 
a Váci Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület 09/190-2/2020 számú támogatási megállapodás alapján a támogatást készlet beszerzésre, kommunikációs szolgáltatásokra, tanfolyamok és oktatásokra használhatta volna fel.
 
A benyújtott pénzügyi elszámolása szerint a támogatást „gépjármű karbantartásra” ésműszaki mentési, tűzoltási, valamint kárelhárítási feladatok elvégzéséhez szükséges eszközök beszerzésére” használta fel, melyek az Egyesület alapvető működési célját szolgálják. Alapszabályában vállalt tevékenysége szerint közreműködik tűzmegelőzési, tűzvizsgálati, valamint műszaki mentési, tűzoltási feladatok ellátásában.
 
A fentiekre való tekintettel úgy dönt, a benyújtott pénzügyi elszámolást elfogadja azzal a feltétellel, hogy a tárgyi eszköz beszerzésre (tablet, fényhíd) vonatkozó leltárt 3 éven keresztül Támogatottnak be kell mutatni Támogató felé és nyilatkozatot tenni arról, hogy a célnak megfelelően használja.
 
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal
 
 
Göd, 2021. április 26.
 
 
 
 
                  Balogh Csaba                                                                        Tóth János
                   polgármester                                                                           jegyző
 
« Vissza
Vissza a főmenübe