276/2021. (V. 13.) Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Döntés az "Erdőtelepítési- és fásítási szolgáltatás" t. a Kbt. 81. § szerinti uniós, nyílt közbeszerzési eljárás lezárásáról és felhatalmazás szerződéskötésről
 Göd Város Önkormányzata polgármesterének
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében hozott
 
276/2021. (V. 13.) Ök. határozata
 
Göd Város Önkormányzata Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében eljárva - a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. §-ának (4) bekezdése alapján - Göd Város Önkormányzatának polgármestere a 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelettel kihirdetett, valamint a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló 2021. évi I. törvény felhatalmazására tekintettel meghosszabbított és fennálló veszélyhelyzetben úgy dönt, hogy
 
a Göd Város Önkormányzata Ajánlatkérő által indított „Erdőtelepítési- és fásítási szolgáltatás” tárgyú /EKR001399002020/, a Kbt. 81. § szerinti uniós, nyílt közbeszerzési eljárásban a Bíráló Bizottság 2021. május 10. napján kelt döntési javaslata alapján az alábbi eljárást lezáró döntést hozza.
 
A Képviselő-testület megállapítja, hogy az ERDFAPARK Erdészeti, faipari és zöldterület-kezelési Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlattevő ajánlata érvénytelen a Kbt. 73. § (1) bekezdés e) pontjában foglaltak alapján. Ajánlattevő ajánlata egyéb módon nem felel meg a közbeszerzési dokumentumokban meghatározott feltételeknek az alábbiak miatt:
-          Az ajánlatban nem került benyújtásra W. P. Kft., mint kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet olyan szerződésben, előszerződésben vagy más formában vállalt kötelezettségvállalását tartalmazó okirat, amely alátámasztja, hogy a szerződés teljesítéséhez szükséges erőforrások rendelkezésre állnak majd a szerződés teljesítésének időtartama alatt, nem került benyújtásra az ajánlattevő részére szóló meghatalmazás arra, hogy az EKR-ben elektronikus úton teendő nyilatkozatok megtételekor az adott szervezet képviseletében eljárhat.
-          Az ajánlatban nem került benyújtásra SZ.A. alkalmasság igazolásához igénybe vett más személy részéről az ajánlattevő részére szóló meghatalmazás arra, hogy az EKR-ben elektronikus úton teendő nyilatkozatok megtételekor az adott szervezet/személy képviseletében eljárhat.
-          Az ajánlatban SZ.A., mint értékelés keretében bemutatott szakember tekintetében benyújtott szakmai önéletrajz nem tartalmazza a munka helyszínét, így a megjelölt szakmai tapasztalat a dokumentumban nem leellenőrizhető.
-          Az ajánlatban H.K., mint értékelés keretében bemutatott szakember tekintetében benyújtott szakmai önéletrajz nem tartalmazza beazonosíthatóan a Megrendelő megnevezését és a munka pontos helyszínét, így a megjelölt szakmai tapasztalat a dokumentumban nem leellenőrizhető.
 
 
A Képviselő-testület megállapítja, hogy a Pilisi Parkerdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Ajánlattevő az ajánlatát a közbeszerzési dokumentumokban előírt formai és tartalmi követelményeknek megfelelően, illetve a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvényben és végrehajtási rendeleteiben foglaltakkal összhangban nyújtotta be. Az Ajánlattevő az általa benyújtott igazolások alapján alkalmas a szerződés teljesítésére és vele szemben kizáró ok nem áll fenn. Az ajánlat érvényes.
 
 
A Képviselő-testület megállapítja, hogy a közbeszerzési eljárás eredményes, a nyertes ajánlattevő a Pilisi Parkerdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Ajánlattevő az alábbi ajánlati elemekkel:
 
Értékelési szempont
Pilisi Parkerdő Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Nettó ajánlati ár (HUF)
150 183 675
Az M/2.1. alkalmasság körében bemutatott a szerződés teljesítésébe bevont szakember szakmai többlettapasztalata
64
M/2.2. alkalmasság körében bemutatott a szerződés teljesítésébe bevont szakember szakmai többlettapasztalata (0-60 hónap)
60
 
A Képviselő-testület nettó 21.837.21.- Ft, bruttó 27.733.267.- Ft összegű pótfedezetet biztosít az eljárás rendelkezésre álló fedezetének kiegészítésére.
 
A Képviselő-testület megállapítja, hogy az alábbi ajánlattevő ajánlatának bírálatára a Kbt. 81. § (5) bekezdése alapján nem került sor:
-          IPOLY ERDŐ Zártkörűen Működő Részvénytársaság /székhely: 2660 Balassagyarmat, Bajcsy Zsilinszky utca 10., Adószám: 11202983-2-12/
 
A Képviselő-testület megállapítja, hogy az alábbi ajánlattevő ajánlatának bírálatára az eljárás további szakaszában a Kbt. 70. § (2) bekezdése alapján nem került sor:
-          Regreen Field Korlátolt felelősségű Társaság /székhely: 6400 Kiskunhalas, Helyrajzi szám 6433/23., Adószám: 23440500-2-03/
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a nyertes ajánlattevővel történő szerződés aláírására.
 
Forrás: Göd Város Önkormányzata 2021.évi költségvetése 12. sz. melléklet Tartalék előirányzatának 26. soráról bruttó 163 millió forint, további bruttó 27.733.267.- Ft pótfedezetet a feladattal nem terhelt tartaléksoráról biztosít.
 
 
Felelős: polgármester
Hivatali felelős: jegyző
Határidő: azonnal
 
 
Göd, 2021. május 13.
 
 
 
 
                       Balogh Csaba                                                                   Tóth János
                        polgármester                                                                      jegyző
 
« Vissza
Vissza a főmenübe